Filtre

Pluspunten

Goed deskundig advies verschillende camera's besproken om een keuze te kunnen maken uit het grote aanbod

Pluspunten

Vriendelijk ontvangst Duidelijke uitleg over het product Goede kennis van het product Ze nemen alle tijd voor je Goede afhandeling En natuurlijk heerlijke koffie!!

Prijzen bij de producten plaatsen

Pluspunten

Aardige mensen, ik ben goed geholpen.

Pluspunten

Service! Ik had een tweedehands 150 - 600 mm sigma besteld voor mijn Nikon. Helaas ging er iets mis tijdens het transport. Bakken natuurlijk maar kan gebeuren. Dit werd snel aan mij doorgegeven. Ik kon mijn geld terugkrijgen of met een leuke korting een nieuwe kopen. Ik heb voor het laatste gekozen. Dag erna de lens in huis. Die lens is trouwens WAANZINNIG voor het geld!!! Dus zowel kamera-express als de sigma 150-600 C ( Nikon) zijn aanraders.

Eerlijk gezegd geen. Nou ja, als je de service desk belt, sta je even in de wacht....is dat een verbeterpunt?

Pluspunten

- snelle service - goede voorwaarden, 5 jaar garantie

- geen verbeterpunten richting het bedrijf

Pluspunten

Hebben verstand van zaken en je wordt er vriendelijk en goed geholpen

Pluspunten

Goed, vriendelijk en snel geholpen en vijf jaar garantie.

Pluspunten

snelle levering, prima verpakt

Pluspunten

Super geholpen door iemand met verstand van zaken

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte bediening en deskundige uitleg over de compactcamera in de shop in Eindhoven. Ook de prijs is goed.

Pluspunten

Goede adviezen, personeel heeft verstand van zaken Snelle levering Uitgebreid assortiment

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

fijne hulp en duidelijke uitleg

Pluspunten

Goede klantenservice en geduldig personeel. Alle tijd om iets uit te proberen

Pluspunten

zeer vriendelijk,het verstrekken van een meer dan duidelijke informatie en perfecte service

Pluspunten

GOEDE HULP BIJ AANKOOP BETREFFENDE DE KEUZE VAN DE LENS. Dankjewel

Geen doe zo verder.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf met name Kamera Express.nl in Eindhoven. Cristina Spruit heeft mij zeer vakkundig en vriendelijk te woord gestaan.

Niet van toepassing

Pluspunten

Goed aanbod, vriendelijke, behulpzame medewerkers. Bereidheid korting te geven

ik zag de lens die ik heb gekocht niet direct in de showkasten staan, deze waren een beetje leeg en zonder veel info.

Pluspunten

Goed geholpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, goede uitleg. Behulpzaam.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er waren genoeg mensen in de winkel om te helpen. Er is een ruime opstelling. Waardoor je op je gemak kunt rondkijken. De verkoper heeft de tijd genomen om mij de verschillen tussen een systeemcamera en SRL uit te leggen. Ze bieden een interessante verzekering aan voor 4%. En door het plaatsen van een review krijg je 5 jaar normale garantie. Ook heel fijn is dat ze een uitgebreide webshop hebben, maar dat je het ook in een van de winkels kunt ophalen en ook daar naartoe kan voor service. Een fysieke winkel biedt vaak toch meer een gevoel van veiligheid en hè voordeel dat je je persoonlijk kunt laten adviseren ipv reviews te lezen op internet.

Je kunt de camera en objectieven niet proberen, dus je kunt niet echt ervaren of het klopt wat de verkoper zegt. Verder sprak de verkoper nogal luid, alsof hij me hiermee extra kon overtuigen. Ook sprak hij zichzelf een beetje tegen dat de systeemcamera lenzen goedkoper waren. Want dat misschien wel over het algemeen geldt, maar dan helaas niet klopte bij mijn verzoek met de vergelijking tussen SRL 35mm / 1.8f vs. een 17mm / 1.8f. Ook vond ik het jammer dat hij niet vroeg waarvoor ik een camera wilde gebruiken en naar aanleiding daarvan met advies kwam. Zowel qua type, merk en objectieven. Zelf was hij zeer te spreken over de 4K film mogelijkheid, terwijl ik de camera eigenlijk voor interieurfotografie zocht. Ik kom er nu achter dat er ook geen uitgebreide gebruiksaanwijzing in de doos zit. Alleen een beknopte omschrijving van 8 blz ofzo ipv de 175 blz die in de officiële manual horen. Ik vind dat ze die wel moeten aanbieden, minstens digitaal. Gelukkig heb ik die kunnen vinden manuals.coolblue.be. Daarnaast stond een andere medewerker een beetje tegen de balie onderuit gezakt met haar telefoon te spelen, dit ziet er toch wat onprofessioneel uit. Maar het allergrootste nadeel is, nogmaals, dat ze niets kunnen demonstreren en ie de verkopers op hun woord moet vertrouwen. Ook als thuis bij gebruik je erachter komt dat het niet is wat je wilt of dat dingen niet matchen, heb je pech. Want gebruikte camera’s nemen ze niet terug.

Pluspunten

Super snelle en goede levering, geen tegenvallers.

Pluspunten

Zeer goed advies ontvangen in winkel Antwerpen. Totaal geen moeite om de verschillende typen lenzen te tonen en uit te leggen wat het verschil was. Ook het verschil tussen de D7200 en D5600 werd getoond en beide body's op toonbank geplaatst om verschil te zien en te voelen. Totaal geen druk op koopverplichting, eerder commentaar denk nog eens na en slaap er een nachtje over. Het is dus fijn om online te kunnen surfen, maar ook om in de lokale vestigingen de producten te kunnen aanschouwen.

Pluspunten

Ik heb gebruik gemaakt van een combideal CANON EOS 1300D SPIEGELREFLEXCAMERA + CASE LOGIC TBC-409 ZWART De bestelling wordt snel geleverd op uitgekozen bezorgdatum, was keurig netjes verpakt. De website is gemakkelijk in gebruik en overzichtelijk. Ondanks ik geen verstand heb van camera's was er op de site genoeg informatie beschikbaar die mij hebben geholpen bij het uitzoeken. Ook in vergelijking met andere websites die deze camera verkopen was kamera express de goedkoopste aanbieder!

De site vraagt om een review, inruil voor 5 jaar garantie op het aangekochte product, maar voor het gebruik hiervan ben je verplicht je te registreren, en soms wordt er geen toegang verschaft. Ik ben nogal een internet-leek en vind dit erg vervelend.

Pluspunten

Klantenservice is uitstekend Vaak hele mooie acties en combi deals . Sherpe prijzen

Bij lenzen standaard een uv filter leveren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geholpen, vriendelijk personeel

weinig uitleg

55 Essebaan