Filtre

Pluspunten

Ik werd in Superstore Rotterdam vriendelijk geholpen. Het personeel heeft erg veel kennis over de Camera's. Mijn wensen werden aangehoord en de medewerker gaf passende opties. zowel nieuwe, als occasion camera's. Ondanks dat het druk was werd ik snel te woord gestaan.

geen

Pluspunten

Geduldige verkoper en veel keuze

Actie 5 jaar garantie is niet duidelijk en omslachtig

Pluspunten

Goede prijs, snelle reactie per email bij vragen, alles was goed geregeld.

Pluspunten

Ik ben heel tevreden! Aardige mensen, en goed service!

Niks

Pluspunten

KameraExpress is een goede winkel, ik heb er mijn nieuwe camera gekocht, de medewerker nam ruimschoots de tijd voor de gedegen uitleg. zijn kennis van de camera was uitstekend en ik had het gevoel dat ik daardoor de juiste camera gekozen heb.

Bij drukte is de vestiging krap bemeten en is het wat onoverzichtelijk en moeilijk zien bij welke balie je moet zijn.

Pluspunten

Zeer behulpzaam, geen standaard verhaal wat afgedraaid wordt maar vakinhoudelijke kennis

Meer personeel achter de balie bij drukte

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kamera Express heeft alles in huis wat je maar kunt wensen m.b.t. je camera. Veel leuke aanbiedingen en sets.

Pluspunten

snelle levering, goed en uitgebreid aanbod.

overzichtelijker maken van site

Pluspunten

Zeer bekwaam en vriendelijk personeel, dat ook nog eens goed adviseert wat het beste past bij de wensen van de klant.

Nog niet tegen gekomen.

Pluspunten

Alle tijd voor uitleg werd genomen. Verkoper had veel kennis.

Pluspunten

Als beginnend fotograaf netjes en deskundig geholpen. Nemen de tijd voor een goed advies.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede algemene afhandeling van de aankoop.

We hebben de camera niet via webshop gekocht, maar in een van de winkels (Arnhem), om daar wat meer advies te krijgen over de aankoop. Maar dit viel erg tegen, de winkel medewerker heb weinig verstand van zaken. Dit is jammer voor zo,n winkel

Pluspunten

Mooie winkel, erg prettige bediening. Ze nemen echt de tijd om alles uit te leggen en alle vragen te beantwoorden.

De winkel (Utrecht) ligt nogal afgelegen.

Pluspunten

deskundige en bekwame verkopers. Die je niet pushen om een snelle aankoop te doen

Een opstelling van camera's en objectieven in de winkel zou zeer welkom zijn. Je hoeft je dan niet bezwaard te voelen om diverse merken te bekijken en te ervaren. nu moet je bij alles de verkoper vragen om iets te gaan pakken voor je.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel kennis en uiteindelijk goed geholpen.

1 van de verkopers was een beetje bot. Ben na 10 minuten weggegaan met een naar gevoel. Weekje later nog 1 keer langs geweest. Heel jong meisje heeft mij prima geholpen. Dus: als het na 1700 uur graag de klanten nog steeds vriendelijk te woord staan en advies geven.

Pluspunten

Goede, rustige uitleg. Geen dwingende verkooppraatjes. We zijn erg tevreden met onze aanschaf.

Koffie

Pluspunten

Uitstekend advies over de producten. Kijken goed naar de wensen van de klant en denken mee.

Pluspunten

Duidelijke site met veel info over het product. Veel foto's van het product en een duidelijke omschrijving met alle specs. Voor 23.59 besteld de volgende dag in huis met PostNL Gratis 5 jaar garantie bij het schrijven van een review

Pluspunten

+heel veel kennis over de producten ( ook gewoon in Jip en Janneke taal uitgelegd ) +heel vriendelijk +nemen uitgebreid te tijd voor je +niet opdringerig om iets te kopen (stelde zelf voor om nu niks te kopen maar goed over na te denken om later terug te komen ) tot slot toch en camera gekocht + lens en ben er zeer tevreden mee

geen!!

Pluspunten

Gemakkelijk reserveren en daarna ophalen in een van de winkels

Zou het niet weten

Pluspunten

Snellere levering aan de beste prijs

Pluspunten

Vlotte levering en fysieke winkels op meerdere plaatsen zorgen voor een prettige samenwerking

Pluspunten

Snelle levering. Meeste artikelen op voorraad

In de winkel druk en beetje chaotisch

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ