Filtre

Pluspunten

snelle en goede service en perfecte voorlichting over specifieke producten ook in de winkel. koop al jaren af toe bij Kamera- express locatie Capelle a/d IJssel

Pluspunten

Zeer behulpzaam en meedenkend personeel die tijd neemt om je vragen te beantwoorden. Erg prettig om tegen online prijzen terecht te kunnen in een fysieke winkel!

Pluspunten

Duidelijke website, veel keuze, goede prijs-kwaliteitverhouding en zeer snelle levering vanuit de webshop.

Pluspunten

Prima service en levering van aankoop

Contract met vervoerder kan beter

Pluspunten

Na aanvankelijk enige vorm van miscommunicatie is alles toch nog goedgekomen mede dankzij de inzet van het winkelpersoneel in Leeuwarden.

Schriftelijke communicatie kan sneller. De klant blijft m.i. te lang in het ongewisse. Geduld wordt uiteindelijk wel beloond.

Pluspunten

Prima bedrijf om zaken mee te doen. Ik heb in de winkel de Sony A6300 gekocht. Zeer tevreden mee!

Pluspunten

De medewerkers hebben kennis van zaken en hebben al mijn vragen kunnen beantwoorden.

Pluspunten

Afgelopen maand ben ik met een vriendin naar jullie store geweest. We willen samen een basisfotografie cursus gaan volgen en zochten een nieuwwe speigelreflexcamera. Aangezien we tot nu toe alleen op de "automatische piloot" foto's kunnen nemen, vonden we het fijn om bij de voorgestelde camera's een beetje uitleg te kunnen krijgen. En het liefst in "Jip en Janneke" taal. Het meisje dat ons hielp was zelf ook fotografe en wist ons heel duidelijk alle functies van de camera uit te leggen. De camera zelf ligt erg fijn in de hand. Hij is verbazingwekkend licht, zelfs met lenzen erop. Wat een verschil met mijn camera. Alle functies die je als als beginnend hobbyfotograaf nodig hebt, zittend op de camera. En zijn makkelijk te vinden via jet menu. Het LCD scherm is groot en heel helder. En beweegbaar. Fijn ook dat de camera over Wifi beschikt, zodat je je mooiste foto's direct kunt delen en/of bewerken. Ik ben ervan overtuigd dat we nog veel plezier aan deze camera gaan beleven. Op naar de cursus. Bednakt voor de fijne service. Het was onze eerste keer bij Kamera-Express, maar we komen zeker terug! Zeer fijn, geduldig en deskundig personeel, die de tijd voor je nemen en niet zomaar de eerste de beste of duurste camera aan je willen verkopen. Ze kijken echt welke camera het best bij je past. Sjapoo!

Pluspunten

Zeer uitgebreid assortiment en prettige on-line shop (met goede voorraad indicatoren per winkel). Snelle levering vanuit webshop. Producten zijn ook te zien/testen in de winkels. Deskundig personeel en goede service. Eigen Kamera Express Care plan.

Kan niets verzinnen.

Pluspunten

Super vriendelijke medewerkers met erg goede service. Niet alles was in de winkel voorradig, en de volgende dag al per post ontvangnen

Pluspunten

snelle Levering goede begeleiding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wanneer je aan de beurt bent wordt er uitgebreid de tijd voor je genomen. Ze geven goed advies en hebben echt verstand van hun vak en denken ook echt met je mee. 'Heb je dit echt nodig; ga je het alleen voor vakantie gebruiken (dan heb ik misschien een goedkopere optie voor je) of wil je er ook als hobby mee aan de slag?' etc.

Rommelige winkel, onoverzichtelijk. De items zijn niet geprijsd dus het is lastig om op je gemakje even zelf rond te kijken (bijvoorbeeld voor een cameratas o.i.d.). Je kunt de producten die je wilt kopen niet testen; zeker gezien de waarde van de goederen is het wel prettig als je weet wat je koopt. Er zijn wel vergelijkbare demo modellen beschikbaar, maar die zijn dan toch weer nét even anders dan hetgeen je uiteindelijk koopt. Nadeel is dat ik een cameratas heb gekocht waar de camera niet in past. Ik heb meerdere keren aan de verkoopster gevraagd of ze zeker wist of dit zou passen, en of we het niet even moesten proberen. Maar volgens haar was het echt geen probleem. Thuis bleek het toch niet te passen, en moest ik helaas weer terug naar de winkel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima winkel. aardige medewerkers

Meer investeren in opleidingen/kennis over producten medewerkers

Pluspunten

Goede prijs en mogelijkheid om in de winkel af te halen. Snelle reactie, goede afhandeling bij een technisch probleempje.

Direct bij afhalen even zeggen dat de standaard instellingen van de EOS 800 niet correct zijn voor Tamron lens

Pluspunten

Duidelijke uitleg van camera, overzicht van de diverse camera's. De tijd wordt voor je genomen.

Vervelend dat er perse een beoordeling moet worden geschreven om de garantie te kunnen krijgen.

Pluspunten

Deskundige voorlichting Vriendelijke verkoper Concurrerende prijzen

Pluspunten

Goede service, aandacht voor de klant, enthousiast, kennis van zaken, komt met (goedkopere) alternatieven zodat goed vergeleken kan worden, alles wordt getoond en kan (tot op zekere hoogte) direct geprobeerd worden.

Pluspunten

Goede hulp, goed advies, snel geholpen

Pluspunten

Uistekende service Snelle en adequate levering Alle infoook per mail

Vooral zo doorgan

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Er kan een product gereserveerd worden die ook netjes klaar ligt. De winkel in Den Bosch is goed bereikbaar.

Op de site staat dat ze van alles innemen qua inruil. Echter is dit niet zo, statieven werden niet ingenomen, lampensets niet, en voor goede bruikbare objectieven werd weinig voor geboden.

Pluspunten

Ik een nikon 7200 gekocht op zaterdag, maar twee dagen daarvoor vastgelegd terwijl het maar 24 uur mogelijk is. Ik heb kamera express gebeld of het een probleem was. Dit was asbolute geen probleem. In utrecht was de service top. Alles werd goed uitgelegd over de voor-en nadelen van een bepaalde lens. Volgende keer zou ik mijn fotocamera zeker daar weer kopen. Er is maar 1 woord voor: TOP SERVICE.

Pluspunten

Alles binnen afgesproken tijd geleverd en goed begeleid. De problemen met de geleverde kamera werden zonder gezeur en direct opgelost. Klasse!

Pluspunten

Ik ben goed geholpen ben dik tevreden en ze hadden alles op voorraad wat ik nodig had

Pluspunten

great product great price competent seller easy transaction

Pluspunten

Veel op voorraad, goede service van de medewerkers

Redelijk koude sfeer in de winkel

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ