Filtre

Pluspunten

Mooie nieuwe locatie in Zwolle, aardige en geduldige medewerkers met voldoende know how. De nieuwe Sony RX10 Mark IV was een beetje een gok maar bevalt inmiddels uitstekend. Waanzinnige alles in een camera.

Pluspunten

Bij Kamera Express werken vakmensen. De vragen die ik had over het apparaat van mijn interesse werden vakkundig en goed beantwoord. Bovendien was de verkoper vriendelijk en niet opdringerig.

Pluspunten

Milan heeft ons super goed geholpen! We waren vanuit Maastricht naar Eindhoven gereden en Milan nam alle tijd voor ons, er was zelfs tijd voor een grapje tussendoor. Hij heeft ons goed geadviseerd en daardoor hebben we niet alleen een camera gekocht maar ook alle toebehoren zoals een beschermlens, extra accu, geheugenkaart en tasje. Hij was eerlijk over de kwaliteit van verschillende producten waardoor we kwalitatief goede maar niet te dure producten hebben aangeschaft. Alles wat we wilden zien was op voorraad in de winkel, dat mis ik het meest bij online kopen. Ik wil producten kunnen vasthouden en uitproberen. De koffie in de winkel was lekker en Milan had veel kennis van alle producten. Erg tevreden, zou hier zeker weer kopen!!

Pluspunten

snelle levering van de bestelde producten

Pluspunten

goede service, direct antwoord op vragen via de mail.

Pluspunten

Deskundig advies, denken mee met de wensen van de klant. Grote keuze in camera's in alle prijsklassen

De medewerker was erg deskundig maar praatte vooral erg technisch. Ik heb geen verstand van camera's dus snapte ik niet wat hij zei. Het zou fijn zijn als het voor een leek in Jip-en Janneke taal uitgelegd zou worden.

Pluspunten

duidelijke website.

same day delvery kwam niet helemaal uit de verf door te kiezen voor betaling met de creditcard. . Achteraf had ik beter de normale verzendmethode kunnen kiezen dan had ik het toestel eerder in huis gehad. Misschien toch nog wat duidelijker voorlichting

Pluspunten

Nadat ik al veel op internet had rondgekeken, zag ik op een bepaald moment door de bomen het bos niet meer. Maar bij de Kamera Express superstore in Arnhem kon men in korte tijd de juiste camera voor mij vinden. Met heel veel vakkennis en een geweldige service!

zou ik niet weten

Pluspunten

Camera direct bezorgd, extra korting. Helemaal tevreden!

De mogelijkheid tot gratis extra garantie was een beetje verstopt op het factuur.

Pluspunten

Duidelijke website. Fijn dat je producten kunt vergelijken. 3 jaar geleden wat besteld en alles vlekkeloos verlopen, toen ook in de winkel geweest waar ik goed geholpen werd. Daarom nu weer de keus op dit bedrijf, weer goed geholpen! Alles de volgende dag in huis zoals beloofd is.

Nergens tegenaan gelopen.

Pluspunten

Prima en snelle levering

Pluspunten

Alle aandacht gehad bij het maken van keuze voor de camera, en deskundig advies.

Pluspunten

Luistert naar je wens. Demonstratie van div. camera's. Hierdoor maak je de goede keus van de camera die bij je past.

Bij drukte blijf je bij de kassa staan om geholpen te worden. Als bijv. bij binnenkomst een 'wachtnummer' getrokken wordt, heb je meer gelegenheid om de vitrines te bekijken en op zelfonderzoek wat te gaan bekijken. Je wordt dan ' geroepen ' als je aan de beurt bent. Zo zie je meer, van de nieuwere ontwikkelingen, dan waarvoor je misschien gekomen bent .=grotere klanttevredenheid

Pluspunten

Snel geholpen, goed advies, kennis van zaken

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Pluspunten

Prima levering, camera werkt prima. Geen opmerkingen

Pluspunten

Prima informatie, leuke aanbiedingen en snelle levering.

Pluspunten

prima website, scherpe prijzen en nette en snelle bezorging. Cameraspullen zaten stevig verpakt.

Pluspunten

Goed geholpen en geadviseerd.

Pluspunten

Snelle, vriendelijke service. Product op voorraad.

Pluspunten

Prima service nemen alle tijd voor goede voorlichting.

Pluspunten

kennis en goede prijzen

geen

Pluspunten

Prima service nemen alle tijd voor goede voorlichting. Afspraken worden altijd nagekomen.

Pluspunten

Vriendelijke bediening. Veel kennis van zaken. Grote stock. Vlug geholpen.

Pluspunten

Top bedrijf

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ