Filtre

Pluspunten

Zeer goed geholpen. En een zeer duidelijke uitleg en advies gehad. Zodat wij een goede keuze konden maken om de juiste type camera te kiezen. Top

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- Kennis van producten - Fysieke winkels door heel Nederland - Laagste prijs garantie

- Prijs van camera's en lenzen is vaak hoger dan concurrenten, echter krijg je de camera wel mee voor de laagste prijs, als jij het zelf kan aantonen. Prijzen zijn dus niet up-to-date wat de 'laagste prijsgarantie' service niet ten goede komt. - Producten die in de winkel worden gekocht en retour worden gedaan, krijgen een tegoed bon, geen geld terug. Via internet krijg je echter wel je geld terug zoals wettelijk is vastgelegd (14 dagen bedenktijd).

Pluspunten

Ik werd vriendelijk geholpen. Vooraf had ik twee camera's op het oog. In de winkel waren beide camera's aanwezig en kon ik deze vasthouden. De deskundige medewerker kon mij het verschil tussen deze camera's uitleggen.

Pluspunten

Ongelofelijk groot assortiment wat ook nog scherp is geprijsd, na mijn keus te hebben gemaakt online de camera gereserveerd bij de Kamera-express shop te Arnhem. Hier kreeg ik direct per mail een bevestiging van dat de camera 24 uur gereserveerd zou worden. Daarna na de betreffende winkel van Kamera-express gegaan en mijn ogen uitgekeken aan al dat moois wat daar te koop is. Vervolgens ben ik door een van de verkopers op een bijzonder deskundige manier geholpen en heeft hij mij het nodige over de kamera verteld en al mijn vragen beantwoord, uiteraard heb ik de camera gekocht. Top zaak!

Pluspunten

- zeer ruime keus in camera's; - mooie prijzen voor goed product; - interessante acties; - snelle levering;

Heb ik geen. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

afgelopen zaterdag de aankoop van de Nokin D3400 gedaan met 2 prachtige lenzen. Heel goed geholpen en prima advies gekregen.

nvt

Pluspunten

Eenvoudig bestellen op een duidelijke website echt easy betaling Supersnelle levering en alles zit perfect ingepakt bij aankomst. Ik had mijn e-mailadres niet goed ingetypt dus kreeg geen bevestiging. Andere dag gebeld, maar alles was goed gegaan en ik kreeg direct van de vriendelijke medewerkster de tijd waarop het pakketje geleverd zou worden

Ik zou er zo niet een kunnen noemen

Pluspunten

leverde de camera netjes op de afgesproken tijd en alles zag er netjes verzorgt uit

Pluspunten

Ik houd er niet van gevoelige apparatuur via de post te verzenden. Je kunt bij Kamera Express vooraf reserveren van product op een erg eenvoudige manier. Na het reserveren lag het product ook direct apart. Top geregeld en voorkomt teleurstelling in de winkel. Daarnaast uitstekend en vriendelijk geholpen. Ook kreeg ik nog wat korting in combinatie met wat extra artikelen.

Ik ben erg tevreden, maar als ik dan toch iets kritisch moet noemen. Er worden hele kostbare spullen verkocht van o.a. topmerken. De uitstraling van de winkel zou iets hoger kunnen.

Pluspunten

Kamera-Express is een winkel, tegenwoordig een organisatie, waar ik al een groot aantal jaren met veel plezier kom. Je wordt er altijd vriendelijk geholpen door zeer deskundige en vooral behulpzame medewerkers. Deze voornamelijk jonge mensen nemen ruim de tijd voor je om je allerlei zaken uitgebreid uit te leggen. Ook als de winkel vol staat. Dat is dan wel jammer voor de wachtenden, maar daar staat tegenover dat er heel veel personeel is zodat je eigenlijk nooit erg lang hoeft te wachten. Ik ken alleen de zaak in Capelle a/d IJssel. Met daar ruime, gratis, parkeergelegenheid en een toilet voorhanden. Kortom: zeer aan te bevelen.

Tot slot heb ik nog een verbetertip: wellicht is het een idee op elke verkoopplek in de horizontale toonbank een extra beeldscherm in te bouwen waardoor de koper een beter beeld heeft op hetgeen de verkoper op zijn/haar beeldscherm heeft staan.

Pluspunten

Voor het eerst een professionele camera gekocht en ik ben goed geholpen in de winkel! Thuis al wat research gedaan en daarna in de winkel de geschikte lens uitgezocht. Erg tevreden met mijn aankoop!

Pluspunten

Goede service en snelle verzending.

Pluspunten

Fantastische winkel. goede service en uitleg.

Pluspunten

Goede informatie over de Sony DSC-RX10 markIV. Vriendelijk onthaal

Een democamera zou een meerwaarde betekenen aangezien de complexiteit van handleiding.

Pluspunten

Wat super prettig is, is dat ze op de dag EN de avond telefonisch goed bereikbaar zijn en je wordt vriendelijk te woord gestaan. Ze hebben veel kennis van de producten waardoor je snel

In principe geen verbeterpunten. Wat ik een nadeel vind is dat je wel bij de meeste acties/kortingen er zelf achteraan moet.

Pluspunten

Gereserveerd via het internet en de volgende dag in de winkel opgehaald. Prima service in de winkel: snel vriendelijk Aangeboden voor uitleg over de producten en ruimte om vragen te stellen over alles Klantvriendelijk Beste aanbieding op het internet

De silver box met producten die we er bij zouden krijgen was helaas niet op vooraad in de winkel. Prima opgelost door hem natijd op te sturen.

Pluspunten

vriendelijke, deskundige service, voldoende productkennis

kopje koffie?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg prettig geholpen

Pluspunten

Super snelle levering van mijn Canon EOS 200D body. En leuke actie erbij ook. Zeer tevreden, ook over klantenservice.

Pluspunten

Perfecte levering van mijn D500. Ik ben samen met mijn D800 en D7200 een gelukkige hobby natuur fotograaf.

Geen idee

Pluspunten

goede hulpen tips bij keuze en nemen hier ook de tijd voor

aangeven op de website welke tijden het het minst druk is in de winkel ivm lange wachtijden

Pluspunten

Goede website met duidelijke informatie en scherpe prijzen. Contact met de klantenservice verloopt snel en plezierig.

Pluspunten

Uitstekende ervaringen. Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle en correcte levering. Ik heb al meerdere aankopen gedaan en het is altijd prima. Bovendien is Kamera Express een webwinkel waarmee snel contact te leggen is en je bij vragen over een product kunt rekenen op een deskundig advies.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ