Filtre

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk en er wordt objectieve informatie verstrekt

Pluspunten

Snelle levertijd, kwalitatief sterke producten, aantrekkelijke pakketaanbiedingen

Pluspunten

je wordt vriendelijk geholpen en denken ook na over wat je nodig hebt

wel fijn als er een nederlandse beschrijving bij zit

Pluspunten

Ik kreeg heel uitgebreid en goed advies over de aankoop van een nieuwe camera. Ook werd mijn oude apparatuur in zijn geheel ingenomen, met een mooie vergoeding.

Pluspunten

Vandaag geholpen door een zeer vriendelijke medewerker waarbij ik de Nikon D3400 heb gekocht, hij heeft voor mij keurig de begin instellingen aangepast zodat ik de proef foto kon maken, Top! Super blij met mijn product en de hulp die er verleend werd

Pluspunten

Op zoek naar mijn eerste spiegelreflex camera super goed geadviseerd door verschillende medewerkers. Men was niet opdringerig en vond het geen probleem dat ik er nog even over na wilde denken. Toen ik terug kwam om uiteindelijk er een te kopen was men zeer behulpzaam. Men liet alle opties zien en gaf goed advies (niet het duurste product!!). Voor verdere aankopen kom ik zeker terug en zal het ook aan iedereen adviseren.

Pluspunten

Vakbekwame en aardige verkopers, er wordt tijd voor je genomen.

NIet van toepassing, ben tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede voorlichting, verkoper zeer kundig

geen

Pluspunten

handig systeem qua kopen, nummer pakken en wachten op je beurt.

Pluspunten

goede uitleg over camera. verrassing: gratis vergroting 90x40cm! camerabody niet op voorraad maar werd snel nageleverd.

camerabody wel op voorraad hebben

Pluspunten

Men neemt de tijd om je goed voor te lichten en is ook ter zake kundig. Voelde me absoluut niet gepusht om ook te kopen. Producten zijn altijd gunstig geprijsd en de service is prima. Bij Kamera Express kun je gerust een dure camera aanschaffen.

Pluspunten

heb al een aantal keren wat besteld en altijd supersnel in huis

Pluspunten

Pluspunten

Extra's aangeboden zoals gratis extra garantie en geheugenkaart

Pluspunten

M’n product was bij Kamera Express voor laagste prijs verkrijgbaar; ik kreeg uitstekende uitleg vooraf op mijn vragen, en de levering verliep prima!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel producten en dus veel keuzes. Ze doen wat ze zeggen. Besteld voor 23:00 uur wordt de volgende dag geleverd.

Geen.

Pluspunten

Goed advies gekregen

Pluspunten

eerlijk advies verkoopmedewerker met betrekking tot het gebruik van wifi van de beoogde spiegelreflexcamera.

Pluspunten

Snel, betrouwbaar, laagste prijsgarantie (!), vriendelijk en meedenkend personeel. Mijn ‘nr. 1’ fotowinkel en webshop!

Hele enkele keer was de prijs op de site niet kloppend (1x gemerkt samen met een verkoper in de winkel bij een kit-aanbieding)

Pluspunten

Duidelijke uitleg in de winkel! Alles op voorraad, vriendelijk personeel in de winkel.

Pluspunten

Fijne winkel, supergoed geholpen, erg tevreden! Uiteindelijk een andere lens gekocht dan ik in gedachten had.

Pluspunten

Goede dienstverlening. Ze nemen alle tijd voor mij om mijn vragen te beantwoorden

Nee

Pluspunten

Ben vriendelijk en deskundig geholpen. Kreeg echt het gevoel dat de voor mij beste oplossing werd geadviseerd en niet voor de maximale omzet werd gegaan. Ruim assortiment. Ben nog steeds tevreden met de gekochte camera en accessoires.

Pluspunten

goede service goed advies over accessoires

meer boeken over fotograferen aanbieden

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ