Filtre

Pluspunten

Persoonlijk, pricematch, snelle reactie en snelle verzending.

geen

Pluspunten

Enorm veel keus, dus alles wat ik tot nu toe aan accessoires zocht wel in de webwinkel gevonden en besteld. Vlotte levering en eventueel gemakkelijk te retourneren mocht iets toch anders uitpakken dan verwacht. Laatste aankoop in winkel gedaan. Een camera en objectief wil je toch even vasthouden en uitproberen. Personeel deskundig. Wellicht omdat ik keuze feitelijk thuis al gemaakt had is de camera niet verder dan de toonbank gekomen. Objecties wel uit mogen proberen op mijn oude camera.

Pluspunten

Snelle levering Zeer nette en goede verpakking; ik haal dure apparatuur altijd af, maar door omstandigheden was dit niet mogelijk. Tot nu toe ben ik heel tevreden.

Pluspunten

Deskundig personeel en heeft de tijd: geeft antwoorden op al mijn (vele) vragen. Fijn om mensen te ontmoeten met dezelfde hobby en dan ook nog deskundig. Deze winkel biedt een enorme meerwaarde t.o.v. de gemiddelde winkel op fotografiegebied.

n.v.t.

Pluspunten

Vandaag een Canon 750D en bijhorend 18-135mm iS STM lens gekocht bij Kamera Express in Arnhem. Vriendelijk personeel en kundige uitleg. Heel tevreden met het produkt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er loopt veel personeel rond welke ook kennis van zaken heeft.

Fysieke winkel kan wat ruimtelijker of overzichtelijker ingedeeld worden. (Capelle a.d. IJssel)

Pluspunten

Bij de aankoop van camera en lens ben ik goed geïnformeerd over alle mogelijkheden die ik heb met de verschillende soorten camera's. Dit heeft mijn keuze makkelijker gemaakt.

Geen.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Mailtje dat het product verstuurd was had wat sneller kunnen komen. Uiteindelijk bleek product al 2 dagen afgehaald te kunnen worden (bezorgd bij afhaallocatie). Dit zal vooral komen door het feit dat de bestelling kort voor oud en nieuw plaatsgevonden heeft, dus op zich wel te begrijpen en verder geen wereldramp.

Pluspunten

Perfecte plaatje actie goed geholpen door de medewerkers

Pluspunten

Goede service Goede aanbevelingen aangepast aan de klant Vaktermen worden uitgelegd zodat het begrijpelijk is voor beginnende fotografen

nvt

Pluspunten

deskundige verkoper; royaal aanbod in vele prijsklassen; heldere uitleg bij de aankoop; grote diversiteit aan producten.

Pluspunten

Prettig geholpen

Pluspunten

Uitstekend geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe Nikon D750.

Geen.

Pluspunten

Hoewel het druk was in de winkel, werd er veel tijd genomen voor je vraag. Voor zover ik in kan schatten, met veel kennis uitleg gekregen en goed advies gekregen. Geen moment het idee gehad dat ik iets meer "aangesmeerd" kreeg dan dat ik wilde. Een artikel was niet voorradig, dit werd de dag na kerst (sneller dan verwacht) al bezorgd, zorgvuldig verpakt.

Pluspunten

Duidelijke website Snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en perfect verpakt. Goede en volledige informatie op de website. Tevens een snelle webcare-afdeling.

Pluspunten

goede service

meer modellen laten zien

Pluspunten

Goed geholpen door de medewerkster, zij luisterde goed en keek goed mee naar wat wij wilden en kwam met zinvolle aanvullingen waardoor we een andere lens kochten dan er standaard bijzat. Zij nam alle tijd voor ons. We konden alles goed bekijken en makkelijk daar door een beslissing nemen.

op zaterdag was het voor ons te druk om informatie te vragen en zijn daarom op een doordeweekse dag terug gegaan en het was toen een stuk rustiger en konden we onze informatie rustig vragen.

Pluspunten

Kamera Express.nl is een uitzonderlijk bedrijf waar je de beste koopjes kan vinden voor je camera. Daarbij is de kwaliteit van de leveringen optimaal. Ik kreeg de bestelling de volgende dag aan, wat natuurlijk zeer aangenaam is.

Pluspunten

Kamera Express is een fijne (web)winkel voor alle camera's, lenzen en andere benodigdheden betreft fotografie. In de winkel wordt je fijn geholpen, maar ook via de site is het fijn shoppen. Hiernaast hebben ze regelmatige interessant acties en aanbiedingen.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en meedenkend!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima service heb ik ontdekt bij mijn vorige camera. Daarom nu hier weer een camera aangeschaft. Gunstig in prijs wat camera's betreft, maar geheugenkaarten belachelijk duurder vergeleken bij de concurrentie.

Pluspunten

Onwijze leuke zaak! Mega gemotiveerd personeel die echt alle tijd voor je neemt en je een camera kan verkopen die ook echt bij jou past. Super tevreden.

Geen blijf zo de dingen doen.

Pluspunten

De actie was gunstig en in een gunstige periode. De levering verliep snel en ik werd goed op de hoogte gehouden van wanneer het product geleverd werd. De klantenservice is lang open en vriendelijk.

nvt

Pluspunten

We werden in de XL winkel in Arnhem goed geholpen: de medewerker dacht goed mee. De advisering was prima.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ