Pluspunten
Kamera Express is een geweldig bedrijf! Een aantal weken zitten denken en uiteindelijk toch gekocht! De Canon 750D. Na vele winkels met elkaar afgewogen te hebben, heb ik uiteindelijk gekozen voor Kamera Express! Dit omdat er leuke aanbiedingen en acties bijzaten. Er zat o.a. een gratis cursus basisfotografie bij en ik kon mijn eigen gepersonaliseerde Canon draagriem maken. Wat supertof om te beginnen als fotograaf! Ik heb hem vrijdagavond gereserveerd en zondagmiddag gehaald in de store in Groningen. Wat een geweldige service! Ik praat vol lof over Kamera Express en kijk er naar uit om mooie plaatjes te mogen schieten! De twee foto's die ik op dit moment zijn gemaakt zijn verbluffend. En dan ben ik nog maar net begonnen.. Ik heb er zin in en voor mij zeker de volgende keer ook Kamera Express!
VerbeterpuntenIn de reservering geen 24 uur reserveren maar een tijdstip benoemen. Hoewel mijn gereserveerde product zondag nog op voorraad was en op mijn naam achter uitgelegd was (supertof) zou ik dit in het systeem aanpassen als verbeterpunt voor het bedrijf.