Filtre

Pluspunten

Zeer positief geholpen

Geen punten

Pluspunten

Goedkoopste plek voor mijn camera + camera tas! Zeer snelle levering

Pluspunten

+ Duidelijke toelichting bij de camera over specificaties + Scherpe foto's + Mooi vintage design + Degelijke camera

- Krijgt geen geprinte factuur mee naar huis

Pluspunten

Prima service, duidelijke website en bestelinstructies, snelle levering en prima en zorgvuldig verpakt produkt!

Pluspunten

- uitgebreide informatie - goed advies - snelle levering

geen

Pluspunten

Groot Assortiment. Scherpe prijzen. Personeel is zeer deskundig. Ruime openingstijden

Pluspunten

Duidelijk, op tijd, goede website, Scherp geprijst. Breed assortiment (ze hebben volgens mij alles).

je moet soms wel veel handelingen doen om van alle acties gebruik te kunnen maken

Pluspunten

mooie zaak met goede uitstraling. grote sortering en vriendelijk personeel waardoor ik uitstekend ben geholpen geadviseerd. Door aanbiedingen goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Snelle levering en je krijgt wat je vraagt. Kocht zowel een camera (in de winkel Eindhoven) als later een Tamron 70-300 lens (zonder macro) via internet in Rotterdam. Camera heeft flitsdefect gegeven die goed is opgelost. De aangeschafte lens doet wat ik verwachtte. Nu nog het betere buiten fotografeerweer afwachten.

Tot nu toe geen verbeterpunten.

Pluspunten

groot aanbod, goede service, en scherpe prijzen

soms is het erg druk, en omdat er tijd voor de klanten wordt genomen is de wachttijd lang

Pluspunten

Zeer snelle levering; zeer goede prijs

Pluspunten

Snelle levering, prima klantenservice en een scherpe prijs!

filiaal in Amersfoort :)

Pluspunten

Zeer goed geholpen door vakkundig personeel

Pluspunten

Zeer goede service, goed advies en veel vakkennis

Pluspunten

We werden goed geholpen door Kamera Express. Onze vragen werden goed en duidelijk beantwoord. Op een vraag wist de medewerkster zelf het antwoord niet maar heeft daar een medewerker voor gebeld. We zijn erg tevreden!

Pluspunten

Ondanks drukte op zondag professioneel en deskundig geholpen door Lisa Kiburg. Schappelijke inruilprijs gekregen voor mijn "oude" body en lensen. In de doos van de door mij gekozen camera ontbrak de schouderriem. Medewerker heeft een andere camera opgehaald bij het afhaalmagazijn. Zeer tevreden met mijn nieuwe camera!

Ga zo door. In d evestiging Capelle zou het wel fijn zijn als je al wat camera's in een vitrine kan bekijken. Nu staat alles achter de balie.

Pluspunten

Zeer uitgebreid assortiment Deskundigheid personeel Behulpzaam Informatief

Pluspunten

Vriendelijke mensen met kennis van zaken, hebben verschillende features van camera laten zien en uitgelegd.

Accu van nieuwe camera was leeg wat normaal schijnt te zijn, maar ze hebben een andere accu kunnen gebruiken die nog net genoeg stroom had. Als klant wil je natuurlijk een camera goed willen bekijken en uitproberen in de winkel.

geen

Pluspunten

Behulpzame personeel

Pluspunten

Uitgebreid assortiment in de winkel Winkel zondag open Inruil mogelijk

geen

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke klantenservice en goed werkende website.

Pluspunten

Goede uitleg en kennis over de producten. Erg tevreden met mijn aankoop

Pluspunten

Grote voordeel is dat kamera express bijna alles op voorraad heeft en je dus alles even goed kunt bekijken. Vriendelijk geholpen ! Kom graag terug !

Pluspunten

Er werd de tijd genomen voor me en ik kon m'n camera uitproberen. Alles wat ik wilde was op voorraad en ik kreeg koffie. De medewerker had kennis van zaken

Uitstraling van de winkel lijkt goedkoop. Dat past niet echt bij kwaliteit die je graag wilt. De stap om binnen te komen in de winkel is daarom groot, omdat je twijfelt aan kennis en kwaliteit die je graag wilt voor dure apparatuur.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ