Filtre

Pluspunten

Vriendelijke en technisch bekwame staf in Groningen. Op hoofdkantoor was niet iedereen beleefd en behulpzaam.

Door schakelen van hoofdkantoor naar plaatselijke Kamera Express winkel moet makkelijk kunnen gebeuren. In mijn geval Groningen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke uitleg bij aankoop camera, meedenken in opties, kennis

minder duidelijk in wat gekocht werd: hebben het over filter gehad maar was me niet bewust dat ik die gekocht had. Zat wel in tas toen ik thuis was. En factuur zou ook ter plekke moeten worden laten zien, wordt per mail toegestuurd, maar je hebt bij aanschaf meerdere zaken zonder factuur ter plekke onvoldoende inzicht in prijzen randapparatuur (had uiteraard goed op prijs camera en objectief gelet).

Pluspunten

Ervaren personeel, nette winkels. Snelle service

Pluspunten

In de winkel kreeg ik een passend advies voor mijn 1e DSLR camera, ondanks de drukte werd alle tijd genomen. Thuis heb ik toen probleemloos mijn camera en aangeraden spullen gekocht. Nog steeds super tevreden!

Pluspunten

Snel geholpen, duidelijk advies. Goed product met een leuke aanbieding.

Pluspunten

Overzichtelijke website. Veel informatie over het product. Snelle levering van de bestelling. Klantenservice makkelijk en snel te bereiken.

Serienummer zou op de doos moeten staan. Dit was helaas niet het geval. Dit is een voorwaarde voor de cashback, dus nu maar hopen dat het wel lukt. Tip: check dit voor de klant, zodat de cashback ook daadwerkelijk mogelijk is.

Pluspunten

We werden erg fijn geholpen in de winkel een tijdje geleden. Deskundige en vriendelijke medewerkers! Bestelling kwam goed en snel en compleet. Het ziet er allemaal goed uit. met een vraag werden we bij de klantenservice ook goed geholpen.

We hadden onze bestelling net voor 13 uur gestart online en na 13 uur afgerond. We hadden gekozen voor levering op dezelfde dag. Achteraf hoorden we dat dit tot 13 uur mogelijk is, wat niet op de website staat aangegeven als je bestelt. Daardoor kregen we de camera een dag later, op de dag dat we niet thuis waren. Gelukkig was de bezorgservice goed en flexibel zodat we het adres nog konden wijzigen naar het adres waar we wel waren.

Pluspunten

Zowel online als offline zeer goed geholpen. De verkopers in de winkel nemen alle tijd voor je en leggen desgewenst zeer goed alles uit. Daarnaast een laagste prijs garantie waar niet moeilijk over gedaan werd in de winkel. Zeer positieve ervaring en ik kom zeker terug!

Niets

Pluspunten

Goede service en door vakkundige mensen geholpen

Pluspunten

-Erg snelle levering -Mooie overzichtelijke website -Fijn dat er ook fysieke winkels zijn

Pluspunten

Klantvriendelijk,laagdrempelig

scherpere prijzen

Pluspunten

Veel keus Kundig personeel

Pluspunten

Onze verkoper Kevin gebruikt een uitstekende kwaliteit namelijk: luisteren. Hierdoor voelden wij ons serieus genomen in onze vraagstelling en kwamen we uiteindelijk uit op een prima aankoop.

Door de scherpe prijzen komt de prikkel van het weggeven of onderhandelen over een prijs onder druk te staan of is eigenlijk niet mogelijk.

Pluspunten

Deskundig advies Men neemt alle tijd ook al staat de winkel vol Concurrende prijzen

Pluspunten

-vriendelijke bediening -prijs camera

-niet een sneer uitdelen naar de test van de Consumentenbond

Pluspunten

Mooie en overzichtelijke winkel

geen

Pluspunten

Pluspunten

Ik ben goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe camera. De verkoper nam uitgebreid de tijd en ging in op de voor- en nadelen van verschillende camera's.

Pluspunten

Vriendelijk en kundig personeel dat echt de tijd voor je neemt en met je meedenkt in je aankoop.

Geen.

Niet

Pluspunten

Super assortiment, goeie uitleg, vriendelijk personeel. Goed verkoopargument is de uitbreiding van de fabrieksgarantie naar 5 jaar. Ook afhalen in de buurt is nu mogelijk en welkom.

Pluspunten

Heb reeds meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van Kamera Express. Zowel met online bestellingen als aankoop in de winkel. Ik mag zeggen dat de service altijd erg professioneel is. Het personeel is erg vakkundig opgeleid en weten waarover ze praten. Men staat altijd klaar om je te helpen met je vragen. Ook de nazorg is super. Erg Tevreden. Hier koop ik al mijn cameraspullen.

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over de aankoop en afhandeling van een objectief bij KameraExpress

Pluspunten

Camera gekocht in de winkel in Leeuwarden. Na 1 dag bleek er al gelijk een defecte pixel in LCD scherm te zitten. Vanwege de feestdagen een week later terug gegaan naar de winkel in Eindhoven door omstandigheden. Gelijk is er een nieuwe camera voor mij besteld die ik gratis kon omruilen: top service! Mijn eerste ervaring met dit bedrijf is dus gelijk goed, erg fijn!

Meer winkels nemen, dan kunnen er meer mensen genieten van deze service ;)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geholorn

Meer op display

55 Essebaan