Filtre

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen en uitstekende opvolging van vragen. Ook in het verleden goede ervaringen met het oplossen van problemen

Pluspunten

Je wordt er snel en correct geholpen!

Pluspunten

Bij de aanschaf van van mijn nieuwe camera heb ik diverse sites bezocht, maar de site van Kamera-express gaf mij een goede richting voor mijn definitieve keuze. Eenmaal in de winkel gaf de hulpvaardige verkoopster mij alle voor- en nadelen van voorgenomen keuzemodellen. Toen ze alle 3 de modellen eenmaal op de toonbank had gezet en ze alle 3 in mijn handen had gehad, was mijn keuze eenvoudiger geworden. Ik heb gekozen voor de Canon Power Shot G5 X. Ook met de keuze voor een opberghoes was er geen moeite te veel.

Parkeergelegenheid op eigen terrein is beperk, maar in de omgeving zijn er voldoene beschikbaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle verkoop

meer uitleg

Pluspunten

Goede service en correcte hulp in de winkel in Antwerpen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Vlotte afwerking

Geen op dit ogenblik

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Perima service

Na 3 dagen camera ingeruild voor een nieuwe (duurdere) en dat ging volgens de klantenservice zonder moeite maar in de winkel kon ik ineens wat minder makkelijk ruilen (10% van de waarde af)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site, goede aanbiedingen, levering op tijd en deugdelijk verpakt.

Pluspunten

Veel filtermogelijkheden zodat je alles snel kunt vinden. Marktconforme prijzen. Handig chatfunctie als er vragen zijn.

Pluspunten

Fijne service en veel verstand van de producten

Pluspunten

Ik zat in twijfel tussen 2 camera's een medewerker hielp mij vervolgens met de voor mijn doel betere keuze. Ook al was deze goedkoper.

Pluspunten

Prettige en deskundige ondersteuning bij aankoop (Sony A7 Mark II kit) met LA-EA4 adapter) Scherpe prijs Klein foutje in afrekening wordt via telefonische helpdesk onmiddellijk hersteld! Makkelijk te vinden superstore in Arnhem. Gratis parkeren

Pluspunten

ik heb een goed advies gekregen voor mijn aankoop ,ik had mijn twijfels over mijn volgende camera maar omdat de verkoper goed luisterde wat mijn wensen waren ben ik er toch uitgekomen mede door het goede advies, ben ik overgestapt van eenCanon 500D naar een Canon 80D. Bedankt.

Pluspunten

Vriendelijke verkopers , goede uitleg bij aankoop

Pluspunten

Zeer goede en deskundige werknemers.

geen

Pluspunten

Pluspunten

Overzichtelijke website, goede prijzen, snelle levering

Retourzendingen zijn niet gratis

Pluspunten

Goede service Professioneel advies Goede prijzen

Bij aanbiedingen zorgen voor voldoende voorraad

Pluspunten

goede uitleg over de verschillende camera's

verwarrend met teveel aanbiedingen

Pluspunten

Ik heb vooralsnog niets ingewikkelds van kamera express verzocht, en het is wat beperkt om een bedrijf te beoordelen op slechts het afrekenen van een camera. Desalniettemin een goed gevoel bij. Vriendelijk personeel

Pluspunten

prima service en verstand van zaken

Pluspunten

Prima service en advies!

Pluspunten

De medewerkers van Kamera Express hebben een zeer goede productkennis en zijn bovendien vriendelijk en geduldig.

Pluspunten

Produkt op voorraad, goed advies en vriendelijk geholpen.

Showroom komt wat rommelig over.

Pluspunten

vlotte levering, overzichtelijke site

momenteel geen

Pluspunten

De camera's zijn erg goedkoop. Ze weten veel van de camera's en ik werd vriendelijk geholpen in arnhem

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ