Filtre

Pluspunten

Ik ben erg te spreken over Kamera Express. Ik ben heel goed geholpen door vriendelijk personeel en ben erg tevreden over min aankoop: - Goed advies - Je hebt alle tijd om je gekozen product uit te proberen - Duidelijk uitleg over verschillen met eventueel andere merken/series

- geen

Pluspunten

Professionele hulp in het maken van de juiste keuzes, in een prettige en relaxe sfeer onder het genot van een bakje koffie! Goed geholpen en een tevreden gevoel!

Pluspunten

Als beginnend fotograaf prettig benaderd in de winkel. Advies op maat en de juiste keuze Camera die bij je past. Bij problemen kan je laagdrempelig terug naar de winkel. Op de site handige extra informatie te vinden.

nvt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een fysieke winkel is aangenaam. Overleg, advies, enz.

Pluspunten

Snelle service, uitstekend advies en uitgebreid assortiment!

(nog) geen

Pluspunten

Ik bezocht de zaak in Utrecht welke uitstekend gelegen is naast de parkeergarage, Recent een EOS 6D Mark II gekocht. Verblijf ik de winkel was kort, aangezien ik de koop online had voorbereidt. Personeel is kundig en doet alle moeite je enthousiasme te delen voor fotografie.

Vraag of je even met iemand de camera door wilt nemen, of enkele tips en trics die niet voor de hand liggen te delen. Of geef een magazine over fotografie kado bij een duurdere aankoop. Verder weinig aan te merken !

Pluspunten

Filiaal in Den haag: gemakkelijk te vinden, overzichtelijke winkel, snelle en prettige hulp van mensen die kennis van zaken hebben.

Geen.

Pluspunten

Prima service. Camera was niet op voorraad, maar werd de eerst mogelijke dag thuis gestuurd. Mooie camera voor een goede prijs.

Uitleg in de winkel had iets beter gekund.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Zorg dat de winkel er verzorgt uit ziet. Train de medewerkers in het omgaan met klanten. Laat ze interesse tonen in de klant, laat ze luisteren naar de klant, weet wat in huis is of wat op voorraad zou moeten zijn, toon geen onverschillige houding, etc.

Pluspunten

Fijne winkel in Amsterdam, waar ik fijn ben geholpen bij het kopen van een Canon EOS 750D spiegelreflexcamera. En de geserveerde bitterballen op oudejaarsdag vond ik wel origineel.

Pluspunten

Goede, duidelijke website met veel informatie. Snelle levering. Scherpe prijzen.

geen

Pluspunten

vriendelijke service en goed advies, en gratis parkeren!

Pluspunten

Het bestelproces is duidelijk en vlot. Ook een voordeel is dat er gekozen kan worden voor een afhaalpunt en geen extra kosten voor creditcard betalingen. De prijzen zijn concurrerend en over de producten is genoeg info te vinden op de site. Ik heb geen ervaring met de klantenservice.

Ik vond de verpakking waarin mijn spullen kwamen wat minder. De producten worden zonder verdere bescherming in de doos opgestuurd. De producten zijn verder onbeschadigd maar concurrenten besteden hier wat meer aandacht aan.

Pluspunten

Ik heb bij Kamera Express een Panasonic FZ-2000 gekocht via de winkel in Groningen. Daar ben ik goed geholpen, ik kon de camera voordat ik hem kocht even goed bekijken en testen dat vindt ik een goede service.

Pluspunten

Nemen alle tijd om je te helpen. Goed advies, niet te beroerd om spullen uit de verpakking te halen om ze te laten zien

Pluspunten

Enorm goed geholpen, personeel heeft veel kennis en ervaring.

Geen verbeterpunten, top bedrijf

Pluspunten

De camera heb ik online gekocht. De winkel had een goede prijs en de bestelling is snel geleverd. De klantenservice antwoord ook snel en duidelijk op vragen!

n.v.t.

Pluspunten

Geen lange wachttijd en medewerkers met de juiste en goede kennis voor jouw product. Uitstekende uitleg over de producten. Kortom een winkel met een uitstekende uitstraling.

Pluspunten

product gekocht in Amsterdam, vriendelijk en deskundig geholpen, duidelijke uitleg geen gehaast. hier is de klant nummer een.

Zo als ik het heb ervaren is zijn hier geen verbeter punten nodig. Gewoon doorgaan op de vriendelijke en professionele manier.

Pluspunten

Snelle en nette levering Vriendelijke klanten service Scherpe prijzen

Pluspunten

Men adviseert klantgericht. geeft goede tips en neemt de tijd voor je vragen. Men is correct in aanspreken en bedanken je na afloop hartelijk voor de aankoop. Kortom: zoals het hoort!

geeen

Pluspunten

Vriendelijk en kundig personeel. Regelmatig mooie aanbiedingen.

Pluspunten

Zeer persoonlijke en kundige hulp! Rustig wordt alles uigelegd

Kan even duren voor je aan de beurt bent.

Pluspunten

Snel geholpen in de winkel, geen poespas

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

kennis van hun producten.

Als je aangeeft dat een product voorradig, zorg er dan ook voor dat dit zo is. In mijn geval ging het om een Kit met tas en geheugenkaart en deze laatste 2 waren niet aanwezig in de winkel, terwijl het wel als zodanig gereserveerd was. Geheugenkaart werd wel ter plekke opgelost en de tas nagestuurd.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ