Filtre

Pluspunten

Uit grote voorraad leverbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een fysieke winkel in mijn woonplaats, waar ik prettig geholpen ben.

nog geen

Pluspunten

Online heb ik de NIKON D5600 besteld met objectief en bijbehorende accessoires. Via de chatfunctie op de website kreeg ik waardevolle tips en korting. Ondanks de feestdagen kreeg ik het pakketje snel thuisgestuurd. Nu lekker aan de slag met de nieuwe camera!

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Plus snelle levering en goed verpakt.

Pluspunten

-klantvriendelijk, duidelijke informatie

doe zo verder

Pluspunten

Hulpvaardig personeel

Pluspunten

Vriendelijk personeel, deskundig advies. Positief dat er ook een vestiging in Groningen zit.

Pluspunten

klantvriendelijk, geduldig en deskundig

meer over de verschillende acties vertellen

Pluspunten

Overzichtelijke website en goede service in de winkel zelf

Pluspunten

De werknemers weten ontzettend veel over camera's, en zijn echte specialisten. Dit is fijn wanneer je een duur product wilt aanschaffen.

Pluspunten

Het is heel fijn dat je op de website je kan oriënteren en persoonlijk in de winkel advies kan krijgen. Je wordt heel goed en vriendelijk geholpen.

Het pand en het interieur zou wel een update mogen gebruiken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel Keuze, sneller bezorging en goede service.

jammer dat ze de standaard camera kits van Canon openmaken en andere lenzen erin doen, kans is groot als je niet goed oplet een oudere lens bij je camera kit hebt gekocht,

Pluspunten

Goede en persoonlijke service, medewerkers denken goed mee en hebben verstand van zaken, leuke acties

Geen.

Pluspunten

De verkoper neemt de tijd voor je. Ook na 1,5 uur bekijkt hij nog steeds of er nog anderen opties zijn. Dit geheel in het teken van klant tevredenheid. En ik ben zeer tevreden over het advies voor de Fuji X-T20. De resultaten overtroffen al mijn verwachtingen. Super.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De zaak werkt met een nummertjes systeem waardoor je rustig kan rondkijken voor je aan de beurt bent.

De verkoper nam niet echt de tijd voor ons waardoor we uiteindelijk met een te kleine cameratas naar huis gingen en thuis alles moesten uitvogelen wat erbij hoorde. Thuis kwamen we er ook achter dat de camera er niet met de extra lens in paste. Toch 40 euro voor de tas dus dat betekent dat we weer 30 kilometer moeten rijden om de tas om te ruilen. De faktuur was niet op naam gezet. Dus dat moeten wij ook nog laten aanpassen

Pluspunten

In de winkel camera gekocht. Vriendelijk geholpen, en met een tevreden gevoel weggegaan

Pluspunten

Super advies gehad voor een eerste aankoop van een spiegelreflexcamera. Overzichtelijke winkel gespecialiseerd in camera's.

Bakje koffie tijdens het wachten.

Pluspunten

prima levering

Pluspunten

Snelle en betrouwbare levering en duidelijke site

n.v.t.

Pluspunten

De keuze voor de camera had ik al gemaakt, ik wilde alleen de camera even zien en vasthouden hoe hij in de hand ligt. Daarom naar de winkel inZwolle gegaan. Prettig geholpen, extra uitleg gekregen betreft een snelle SD kaart . De nieuwe Sony HXR-NX 100 videocamera gelijk gekocht in de winkel. Ik ben dik tevreden!

Pluspunten

Altijd vriendelijke en deskundige uitleg.

Pluspunten

Klantenservice goed bereikbaar en netjes onze wens van langer dan 24 uur vasthouden aan voldaan. Goede prijs voor hetgeen je koopt.

Uitleg aan balie bij aankoop is vrij summier i.v.m. de actie, geldteruggaaf.

Pluspunten

Goede prijs. Verkopers met verstand van fotografie. Groot assortiment.

inwisselcodes ook te gebruiken bij afhalen

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ