Filtre

Pluspunten

Mijn ouders hebben een camera gekocht en zijn zeer tevreden over de manier waarop zij in de winkel in Zwolle zijn geholpen. De medewerker nam alle tijd en heeft ze geholpen de juiste keuze te maken.

Pluspunten

Prettig dat je in een aantal "fysieke" winkels terecht kan. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en heeft _ kennis van zaken". En altijd de scherpste prijzen.

Pluspunten

Zeer goed geholpen bij de ankoop van mijn camera Nikon D3400.

Pluspunten

Goede service. Objectief advies vanuit de gebruiker.

Opzet en indeling van de winkel niet heel overzichtelijk

Pluspunten

Keurige service. Fijn dat ze nu veel winkels hebben die ook altijd de belangrijkste items op voorraad hebben.

Pluspunten

Prima uitleg over vragen die ik had, verder uitstekende punten wat betreft handelingen over het toestel wed mij prima uitgelegd .

kan geen verbeterpunten nu zeggen , was geen aanmerkingen

Pluspunten

Overzichtelijke website met goede info. Netjes geholpen in de winkel in Breda.

Meer camera's en objectieven in de winkel neerzetten zodat je deze kan bekijken.

Pluspunten

Je wordt hier goed geholpen door personeel wat kennis heeft van zaken en er zeker niet op uit is het duurste product te verkopen., Er wordt goed geluisterd naar de klant zijn behoeften en op basis daarvan verschillende opties geboden met uitleg van van de voor en nadelen. t.o.v elkaar.

Pluspunten

behulpzaam, geduldig

Pluspunten

Prima website ,uitgebreid aanbod , goede helpdesk...snelle levering!!!

Pluspunten

Fijne site, en snelle levering!

Breekbaar op het pakket zetten.

Pluspunten

Ik heb onlangs een groot order geplaatst bij KE voor o.a. een Canon EOS 80D (voor mijzelf) en een Nikon D3400 (voor een vriend). Kort na de bestelling ontving ik al een email waarin werd vermeld dat er een deellevering zou gaan plaatsvinden waarbij ook de D3400 later geleverd zou worden. Toen ik enkele weken later thuis kwam van werk in het buitenland was alles geleverd behalve de D3400, waar ik toch wel een beetje op stond te springen aangezien het een kerstcadeau betrof. De volgende dag heb ik meteen telefonisch contact opgenomen met KE en super tewoord gestaan. De camera is de volgende dag (23 december..) alsnog geleverd en onder de kerstboom gelegd! Top service van Kamera Express!

De communicatie omtrent deelleveringen / verwachte leertijden mag iets verbeterd worden. In de oorspronkelijke email stond namelijk 1-2 weken en toen ik thuis kwam was er nog niets geleverd. Orderdatum 3-12 en telefonisch contact op 22-12.

Pluspunten

Nette, aardige en professionele uitleg over de camera. Het was fijn ook nog enkele goede tips te krijgen (zoals aanschaf van een goed uv-filter) en mij er aan te herinneren dat er nog even een geheugenkaart bij hoort. Kortom top! Ik kom zeker terug voor accessoires!

Ik kan er zo geen bedenken

Pluspunten

Luisteren goed naar wat je wensen/vragen zijn. Geven aan de hand daarvan goed advies welke camera dan beter bij je past.

Geen. Prima geholpen in de winkel in Den Haag

Pluspunten

Goede en overzichtelijke website met een groot assortiment. Snelle levering. Het personeel is deskundige en vriendelijk.

geen

Pluspunten

Vanaf reserveren tot en met afhalen is alles goed geregeld. Lag allemaal klaar. Tijdens kopje koffie afgehandeld.

Weet (nog) niet.

Pluspunten

Koop regelmatig bij Kamera-express, zowel in de winkels als via wde website. Tot nu toe altijd tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aardige verkopers

Er zijn geen testcameras om uit te proberen

Pluspunten

Super duidelijke en volledige productinformatie, een fijn en handig blog en goede aanbiedingen.

Tussentijdse communicatie bij langere levertijd en/of gespecificeerde verwachte verzenddatum.

Pluspunten

Goede service, vriendelijk personeel. Tijdens de drukke feestdagen deed de medewerker erg goed zijn best. Ben tevreden. Ze nemen echt de tijd om je goed te helpen.

Ik ben tevreden

Pluspunten

verstand van zaken, goede uitleg en service

Pluspunten

Fijne fotospeciaalzaak waar je vriendelijk en vakkundig geholpen wordt. Ruim assortiment en veel artikelen uit voorraad leverbaar. Is er toch sprake van nalevering wordt dit op korte termijn gerealiseerd.

Naast de vele mannelijke medewerkers lijkt het me prettig om ook vaker door vrouwelijke medewerkers geadviseerd te worden.

Pluspunten

snelle service en mooie producten, duidelijke uitleg gekregen

geen

Pluspunten

Goede service, eerlijk advies, uitgebreide informatie en hulp, naar hoe ver ik onderzoek heb gedaan goede prijzen.

Ben pas net bekend met het bedrijf , maar tot nu toe nog niks!

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ