Filtre

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke cashback acties

geen

Pluspunten

Goede website en snelle levering van camera! Zeer tevreden.

Pluspunten

Goede service en advies.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk

Betere uitleg over een camera geven door verkoper en zorgen dat men een camera kan demonstreren met een volle batterij.

Pluspunten

Vandaag de Sigma 35 mm gekocht in de winkel in Utrecht, zodat ik advies kon krijgen. Ik werd erg goed geholpen!

Pluspunten

Deskundig personeel, goede voorraad, oplossingsgericht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed te vinden informatie op de website. Goede service. Scherpe aanbiedingen. Leuke extra goud/zilver/brons pakketten, afhankelijk van je gekochte camera.

Geef helder aan in de winkel en website dat in de winkel gekochte camera's niet kunnen worden geruild.

Pluspunten

Gericht advies over aanschaf objectief gekregen. Geen overbodige praatjes gehoord en bruikbare aandachtspunten meegekregen.

Pluspunten

ruim assortiment. Mijn objectief is kapot en een bijna vergelijkbare lens in het assortiment.

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Ik ben professioneel en vriendelijk geholpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, fijn dat er een winkel is waar je naar toe kunt gaan om goed voorgelicht te worden.

Pluspunten

Snelle levering, goed bruikbaar product, duidelijke website en goede garantieservice

Pluspunten

Goede Service en duidelijke uitleg! Al onze vragen werden beantwoord en we mochten de camera/lenzen ook uitgebreid testen in de winkel. Wij komen hier zeker terug als we onze camera willen uitbreiden. Bij de aankoop kregen wij ook een leuke Giftbox.

Pluspunten

Prima service. Kreeg alle ruimte om de camera + objectief vast te houden. Nuttig advies over accessoires.

De winkel kan wel iets uitnodigender. Er staan weinig camera's uitgestald.

Pluspunten

Service Vertrouwenswekkend Prettig in de omgang Prijs/kwaliteit

(geen) commissie op betaling met creditcard

Pluspunten

Zeer snelle keurig verpakte levering van camera. Alles duidelijk en zoals omschreven. PERFECT!!!

Pluspunten

- Nemen de tijd - Goede deals

Pluspunten

Personeel is professioneel, deskundig en vriendelijk Laagste prijsgarantie van camera's

Pluspunten

Ik heb op 27-12-17 een systeemcamera gekocht namelijk de lumix gh5 deze camera is van wereldklasse dat wist ik al na vele malen onderzoeken op internet. Na dat ik de gh5 hebt gekocht ging ik gelijk aan de slag wat betreft het filmen dat wist ik al maar ook foto's maken dat was ook zeer indrukwekkend prachtige beelden scherpe details en levendige kleuren , je kan bijvoorbeeld heel mooi landschap/natuur fotograferen maar ook zeker een ideale keuze voor productfotografie absolute aanrader. Wat ik over Kamera Express kan zeggen is dat ze klantvriendelijk zijn ze zijn best groot en in mijn ogen de marktleider wat betreft fotografie en video in Nederland dus hebben ze het regelmatig druk met nieuwe en vaste klanten toch is het me wel opgevallen dat je gauw aan de beurt bent, ook al koop je niks je kan gerust naar binnen om vragen te stellen over je camera en/of product je krijgt op al je vragen antwoord. kortom gewoon een goede kwalitatieve klantvriendelijke winkel en zeker een aanrader. KAMERA EXPRESS alles wat je nodig hebt in foto/video.

Verbeter punten is er eigenlijk niet, misschien af en toe extra kortingen geven vooral op accessoires.

Pluspunten

Snelle betrouwbare levering

Pluspunten

Prima service en zeer goed personeel. Ze nemen echt de tijd voor je, en de service is prima

Nog niet kunnen vinden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Concurrerende prijzen, prettig dat er ook fysieke winkels zijn

Ik had graag in de 'superstore' ook de mogelijkheud gehad de camera uit te proberen. "Zoals in een gewone winkel".

Pluspunten

Kamera-Express in Capelle a d IJssel is een winkel met een zeer grote sortering van fotografie producten. Het is er bijna altijd druk maar dat lossen ze op door het aantal verkopers/adviseurs te verhogen. Mijn ervaring is dat de meeste verkopers ook goede adviseurs zijn. Natuurlijk moet je je wel voorbereiden als je spullen wilt kopen. Daarmee kun je een goede discussie hebben met de adviseur. Deze neemt altijd ruimschoots de tijd voor je en je kunt vragen/zeggen wat je wilt. Na lang wachten en veel lezen was mijn Nikon D850 in voorraad. Meteen gehaald en aan de slag er mee: Een fantastische camera!

Tegenwoordig kun je in de winkel niet zien wat de prijs is van een product, bv fototassen. Het zou handig zijn om ter plekke zonder verkoper de barcode te kunnen scannen en de prijs te zien.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ