Filtre

Pluspunten

Erg fijne winkel, ben goed geholpen ook al hadden ze mijn product niet op voorraad. Ook prima thuisbezorgservies. Zeker een aanrader!

Pluspunten

Je wordt perfect geholpen. En er is genoeg tijd om alles rustig uit te leggen ik ben erg blij met met nieuwe camera!

Pluspunten

prima uitleg bij aanschaf van de camera !

Pluspunten

Op de site van Kamera Express was voor mij goed en overzichtelijke informatie te vinden aan de hand waarvan ik mijn keuze voor een spiegelreflexcamera heb kunnen maken. Het is een CANON D6 mark ii geworden, met een 24-105 mm lens. Het bestelde kwam de volgende dag in goede staat aan en ik ben er meteen mee aan de slag kunnen gaan.

Pluspunten

snelle correcte levering. het product is zeer goed verpakt!!

Pluspunten

Snel geleverd, extra bonus in de vorm van 50 gratis foto's, gratis eenbeenstatief van Manfrotto en 5 jaar garantie i

geen

Pluspunten

Ter plekke is het mogelijk om de foto apparatuur uit te proberen. Deskundige adviezen. Prima service en laagste prijsgarantie!

Nog wat meer filialen, bezoekadressen voor Kamera Express zou fijn zijn.

Pluspunten

Ik werd supergoed geholpen bij Kamera Express Kronenburg. Medewerkers namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven uitgebreide en relevante informatie, waardoor ik, nog steeds, erg tevreden ben met mijn aankoop.

Pluspunten

ruim aanbod, scherp geprijsd, veel op voorraad, dus je loopt met je aankoop de deur uit. Voldoende personeel, en ook nog eens met veel kennis van de producten, en ze nemen de tijd voor je.

Inruil onderhandelingen gaan wat klinisch, er wordt amper naar de producten gekeken, maar inruil gaat vanaf een lijst.

Pluspunten

Snelle levering en goede en kundige helpdesk. Omruilen geen probleem. Ook het winkelpersoneel in Groningen was erg behulpzaam.

Bij de aangeschafte bundel (Lumix DMC-GX80 + 3 lenzen) zat een te kleine cameratas. Na contact met de helpdesk was omruilen geen probleem. Ik zou adviseren de te kleine Manfrotto Amica 15W tas te wisselen voor een prima Thinktank Mirrorless Mover 20 als onderdeel van deze bundel.

Pluspunten

Ik heb al vaker bij Kamera Express gekocht en het is altijd goed bevallen. Deze keer een Panasonic Lumix FZ1000 + statief. Goede prijs en snelle levering. Het zal niet de laatste keer zijn dat ik hier heb besteld!

Pluspunten

ze geven heel goed advies en je mag alles uitproberen

Pluspunten

zeer goede hulp bij aankoop

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Gewoon terugbellen als beloofd. Chat lezen voordat men antwoord.

Pluspunten

Vakbekwaam en aardig personeel. Goede service en alles uit voorraad leverbaar.

Pluspunten

Ik heb de camera uitgezocht op internet en opgehaald in de winkel in Den Bosch. Daar werd ik voorzien van een aantal goede adviezen. Goede service en snelle bediening. Het bezoek aan de winkel geeft een meerwaarde.

Pluspunten

Goed te woord gestaan en prima advies gekregen

Pluspunten

Ruime sortering, prima service en duidelijke website, . Online de keuze gemaakt en opgehaald in de winkel in Rotterdam. daar werd ruim de tijd genomen en extra advies gegeven over bijvoorbeeld een statief en de aansluiting op het objectief. Heb nu al een paar dagen kunnen oefenen met de lens en ben dik tevreden!

er zijn niet zoveel parkeerplaatsen bij de winkel in Rotterdam.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima uitleg, goede informatievoorziening. Snelle service.

Nummerautomaat bij drukte

Pluspunten

Goede prijs, groot assortiment en goede ondersteuning met chat functie

Pluspunten

Snel en goed geholpen. Goede informatie over voorraad via website.

Pluspunten

Snelle levering.

Retourtermijn zou wat ruimer kunnen.

blijf zo doorgaan

Pluspunten

Super goed geholpen, duidelijke uitleg ook aan de "leek" zoals ik ben. Ook de cursus zoals deze in de gratis giftbox zit is zeer verhelderend

Pluspunten

Goede website. Goede informatie in de winkel. Goede acties. Netjes, vriendelijk en betrokken geholpen in de winkel in Zwolle

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ