Filtre

Pluspunten

Supersnelle levering, prijs was scherp. Info op de site adequaat. Ze doen wat ze beloven.

Pluspunten

Zeer vriendelijk en netjes geholpen. Duidelijke website en eerlijke prijzen.

Pluspunten

Goede service en men neemt de tijd voor je en denken met je mee

Ga zo door!

Pluspunten

Bij Kamera Express Groningen een Canon G7xMKII camera gekocht. Ik twijfelde tussen twee Canon Powershot modellen maar kon in de winkel heel rustig twee demo modellen bekijken en bij vragen kwam de verkoper goed uitleg geven. Op deze zeer prettige wijze kwam ik tot een keuze. Fijne winkel zonder drukke muziek. Ik zal hier zeker weer kopen.

geen

Pluspunten

Ben vlot geholpen in de winkel ondanks de drukte.

Pluspunten

Erg goed geholpen in Utrecht in de winkel van Kamera Express. Ik zocht een spiegelreflex camera en ze hebben goed geholpen bij het vinden van de juiste camera/lens. Het personeel was vriendelijk.

Pluspunten

Vriendelijk en deskundig personeel. Goed advies. Snelle levering producten.

Pluspunten

Enorm snelle levering (op tweede kerstdag 's avonds besteld en de volgende ochtend in huis!), zeer overzichtelijke website en interessante acties! Kamera Express behoort bovendien tot de goedkoopste online fotowinkels en verstrekt leuke gratis extra's. Een betrouwbaar bedrijf dat ik iedereen aanbeveel!

Pluspunten

Vriendelijk en deskundig personeel. Neemt de tijd om advies te geven. Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze hebben me goed geholpen

Pluspunten

Prijs/kwaliteit Service ( vriendelijk en kundig personeel )

Niet

Pluspunten

Goed advies, snelle service en uitgebreid assortiment!

Pluspunten

Weinig wachttijd op 2e kerstdag. Ze waren voorbereid op drukte. Goed advies over aankoop Nikon D3400 met toebehoren. Gingen mee in een aanbieding van een collegabedrijf.

Op raadselachtige wijze kreeg ik geen mailtje met nota en registratiegegevens. Dit werd op navraag wel direct opgestuurd.

Pluspunten

Pluspunten

Goed bereikbaar, vriendelijk en deskundig personeel, groot assortiment, goede service. TOP

Kan ik niet direct verzinnen

Pluspunten

goede verstaanbare promoties, correcte levering en tijd na een bestelling en gemakkelijk te volgen waar het pakje zich bevind gemakkelijke betaling.

Pluspunten

Werd goed geholpen.

Pluspunten

Goede kennis van zaken, aardige mensen, duidelijk uitleg van voor- en nadelen van verschillende typen camera's

eventueel aparte afhandeling van internet bestellingen in de winkel, mensen die uitleg willen hebben, vragen nu eenmaal meer tijd van de medewerkers dan "afhalers of retour-brengers".

Pluspunten

Veel kennis van alle producten en vriendelijk personeel. Ik koop hier alles op fotografiegebied.

Pluspunten

Grote collectie, deskundige mensen, makkelijk te bereiken.

Pluspunten

Hele goede voorlichting bij aankoop. Vlotte service

Pluspunten

-Vriendelijk geholpen -Er werd de tijd genomen om alles zorgvuldig door te praten en bekijken, top!

Pluspunten

Voor mij de eerste keer dat ik een aankoop heb gedaan bij Kamera Express en dat is mij goed bevallen , personeel heeft aandacht voor de klant en besteed er ruim aandacht aan. Met een mooie aanbieding de nikon d810 aangeschaft bij thuiskomst gelijk de camera uit geprobeerd en verbaasd over elke detail die zichtbaar is op de foto''s , naast deze camera heb ik ook nog een nikon d500 voor snelheid maar de d810 voor de hoge iso prestaties en scherpte, ik ben erg tevreden over mijn aankoop.

Pluspunten

Al sinds jaar en dag klant bij Kamera Express, ook al zijn ze groot gegroeid de service is nog als van ouds. Goed, snel, vriendelijk en vakkundig geholpen.

Pluspunten

groot aanbod, vriendelijk en service en prijzen

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ