Filtre

Pluspunten

Zeer goede service en geduld bij het uitzoeken van een nieuw objectief voor mijn camera.

Pluspunten

zeer klantvriendelijk

Pluspunten

Prima service, deskundig advies en prettige bediening.

Pluspunten

Goede duidelijke website met ruim voldoende informatie van de producten. Snelle levering conform afspraak. Vriendelijke en behulpzame ondersteuning via de helpdesk. Dikke aanrader dus. Ga de volgende keer naar de winkel eens kijken of het daar ook top is

Heb Careplan afgesloten direct bij aankoop maar nog geen polis binnengekregen. Maar dat zal ook vast goedkomen.

Pluspunten

Ik had veel vragen en er werd ondanks de drukte (kerst) tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. Ik ging met een mooie aankoop en blij naar buiten!

Pluspunten

Goede service, ze nemen echt de tijd voor je en leggen alles goed uit!

Pluspunten

- Goede hulp/uitleg gehad bij het kiezen van een camera. - Naast online ook winkels in grote steden aanwezig - Producten die niet in de winkel aanwezig waren werden snel (1 dag) nagestuurd

Pluspunten

Je kunt zien of zij het in voorraad hebben Reserveren mogelijk Veel, zo niet alles, in voorraad in Amsterdam Vriendelijke bediening, kundig

Pluspunten

Ze krijgen van mij een 8+. Ze hebben er verstand van fotocameras. Vriendelijk personeel. biedenje gelijk een bakje koffie aan. En ook hebben ze het ook nog voor een mooi prijsje aan mij mee gedaan

Pluspunten

Het aanschaffen van mijn nieuwe camera ging snel en werd goed geholpen met het kiezen van de juiste accessoires

Pluspunten

Alle acties staan duidelijk op de website. Snelle levering. extra gift box silver edition erbij gekregen. Dit is onze eerste spiegel reflex camera. ligt fijn in de hand. Makkelijk in omgang. maakt zeer mooie product foto's. Voor een eerste camera is dit een hele goede leer camera.

Pluspunten

Zeker een aanrader om hier je cameraspullen te kopen. In de winkel hele fijne service en ook op de website is alles goed aangegeven.

Pluspunten

ruime keus . vak bekwaam personeel , nemen de tijd voor je

geef aan dacht aan je klanten ,leg die camera's rustig uit

Pluspunten

Vriendelijke verkoper , deed zich echt de moeite om mij de juiste keuze te Laten maken.

Pluspunten

Geweldige service

Pluspunten

heel vriendelijk personeel, neemt de tijd voor de klanten en is eerlijk over de producten. Voor mijn volgende camera ga ik hier zeker weer naar terug....erg te vrede !!!!

Pluspunten

mooie winkel. goed geïnformeerd personeel. nette bediening. leuke prijzen

Pluspunten

Ik heb m'n aankoop gedaan in het filiaal in Den Haag. Hierbij heb ik goed advies en voorlichting gekregen vwb m'n aankoop. Kom daar graag nog een keer terug.

Pluspunten

Deskundige uitleg in de winkel. Uitleg over verschillen met ander toestel dat ik overwoog. Product op voorraad.

Snellere afhandeling toezending verkeerde accu.

Pluspunten

Prima bedrijf niks op aan te merken. Keurig personeel en verstand van zaken.

Pluspunten

Aardig en geduldig uitgelegd over een product, neem de tijd en kan altijd langs komen voor een vraag

Pluspunten

Personeel heeft veel kennis en is zeer behulpzaam. Ruime keuze in alles fotografie.

Pluspunten

nette afhandeling. verkopers die weten wat ze doen. De klant goed inschatten en vriendelijk benaderen

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ