Filtre

Pluspunten

Heel prettig geholpen door een deskundige verkoper die er alle tijd voor nam om mij aan mijn nieuwe fototoestel te helpen.

???

Pluspunten

Aardige verkoper ,eerlijk ze nemen de tijd voor je .echt een aanrader om hier je camera of spullen te kopen

Pluspunten

Was snel klaar. Ik wist wat ik wilde hebben. Goede voorlichting en service.

Pluspunten

Kamera Express Eindhoven heeft een ruim aanbod aan camera's en toebehoren. Het personeel neemt ruim de tijd voor uitleg en is voorkomend. Goede informatieverstrekking. Kortom een prettige winkel om een camera te kopen

Pluspunten

snelle levering, doen ook niet moeilijk over retourneren.

Pluspunten

Zeer snelle service, aangezien mijn producten niet in de winkel waren. Vriendelijkheid en behulpzaam.

Een telefoonnummer naar de winkel waar de aankoop heeft plaatsgevonden :)

Pluspunten

snel levering, in perfecte staat; gemakkelijk proces. veel tevreden

Pluspunten

Deskundig personeel

iets meer uitleg over verkrijging van de 5 jaar garantie

Pluspunten

Fijn geholpen in de winkel Arnhem Kronenburg door Jelle. Ik wist waar ik voor kwam en hij bevestigde alleen nog maar mijn keuze en maakte er een leuke deal van. Fijn dat je van te voren kan zien of het product naar keuze aanwezig is in de winkel

Pluspunten

Hele goede bekwaamde verkoper, wist alles te vertellen over de Canon 750d.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerdere aankopen gedaan, destijds prima contact en levering. Telefonische helpdesk wederom prima en correct.

Informatie lenzen uitbreiden met BULK verpakking. Betekent dus: geen doos, wel nieuw objectief. Vermelding daarbij op website lijkt mij correct.

Pluspunten

Goede klantenservice, zelfs 's avonds snel een reactie terug! Snel geholpen in de Superstore in Eindhoven. Goed advies, medewerkers denken met je mee. Met het Kamera-Express CarePlan extra verzekerd!

Pluspunten

Goede service en expertise, duidelijke uitleg en ze nemen tijd voor de klant.

Pluspunten

Goede service, geen enkel probleem toen we de eerder gekochte camera in wilden ruilen voor een andere.

Pluspunten

Wederom geweldig geholpen bij Kamera Express in Den Haag. Dit keer door Balazs die een ongelofelijke kennis van fotografie heeft.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wederom goed geholpen bij aanschaf van een Nikon prime lens, helaas wel de verkeerde maat uv filter meegekregen. Nogmaals trip naar Cappelle gemaakt waar het filter zonder problemen is omgeruild.

Wellicht handig al de aankoop nogmaals door een tweede verkoper wordt gecheckt om te kijken of de juiste accessoires zijn geleverd

Pluspunten

goede service, productkennis mooie winkel met totaalassortiment professionele medewerkers

voorraad administratie

Pluspunten

De combinatie van zowel de website als de fysieke winkels is voor mij een pré. Informatie over producten ingewonnen op website. Groot assortiment. Prijzen interessant. Product gekocht in de fysieke winkel. Perfect geholpen met aanvullend advies.

Pluspunten

Snelle levering, uitgebreid aanbod, vriendelijke service

Pluspunten

Supersnelle levering, alles netjes verpakt. Ga zo door!

geen

Pluspunten

Goede camera, goed geholpen

Pluspunten

Uitstekend geholpen in winkel Arnhem

Pluspunten

Deskundig advies, behulpzaam

Pluspunten

Duidelijke en uitgebreide website. Goede telefonische helpdesk. Veel echte winkels om producten te bekijken.

Medewerker heeft verkeerde tas voor camera aanbevolen, hierdoor problematiek achteraf. Dit is goed opgelost door helpdesk, maar dit traject door vrij lang.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ