Filtre

Pluspunten

Groot assortiment, goede hulp van de winkel medewerkers, heldere website.

Pluspunten

zeer snelle levering ,binnen 12 uur en dit 5 dagen voor de kerst en vragen via mail binnen 30 minuten antwoord

Pluspunten

bij de aanschaf van mijn nieuwe camera de Nikon D810 ben uiterst vakkundig en op een heel vriendelijke manier geholpen door een zeer deskundige verkoper van Kamera Express

Pluspunten

Ik werd erg goed geholpen door personeel dat echt verstand heeft van camera's. Ik voelde me gehoord en ik kreeg advies dat echt aansloot bij mijn wensen in plaats van om maar zoveel mogelijk te verkopen.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

wat een goede begeleiding in de winkel!

Pluspunten

Ik heb op 26 november jl. een Canon body, grip en lens aangeschaft bij KE in Eindhoven. In de winkel was geen lange wachtrij en ik werd snel geholpen door een vriendelijke medewerker. Uit eerdere ervaringen weet ik dat KE haar producten tegen concurrerende prijzen aanbiedt en zeer goede service verleent. Ik zou KE zeker aanraden bij familie/vrienden/collega's.

De werknemers waren niet geheel op de hoogte van de lopende acties van Canon. Aangezien er diverse acties lopen bij verschillende merken kan ik mij hier ook wel iets bij voorstellen. Na raadplegen van een andere collega en de Canon website kwamen we er wel uit.

Pluspunten

uitstekende service!

Pluspunten

Zeer professioneel, goede prijs kwaliteitsverhouding. De bestellingen via de website gaan super eenvoudig en wordt supersnel thuis afgeleverd.

geen

Pluspunten

Personeel is super behulpzaam, kundig en vriendelijk. Geven altijd goed advies.

Pluspunten

Groot assortiment tegen scherpe prijzen. Zeer goede service en snelle leveringen. Door het grote aantal winkels ook makkelijk om producten zelf op te halen en ook fijn om te winkelen

Eigenlijk geen, maar ga vooral zo door.

Pluspunten

levering was snel & correct, competitieve prijs

Pluspunten

Tokina 11-20mm f2.8 lens gekocht, netjes te woord gestaan goede uitleg, en wist al mijn vragen te beantwoorden, prima geholpen ik ga de volgende keer zeker terug

NVT

Pluspunten

Oprecht het meest meedenkend van alle foto/video bedrijven in NL. Voor professionals dus de beste plek voor service en prijs.

Eigen geen noemenswaardige punten.

Pluspunten

Ik heb Sigma objectief 17-70 F2.8-4 aangeschaft bij Kamera-Express in Den Bosch. Ik ben uitgebreid geadviseerd over de verschillende opties. Zeker een aanrader om hier een aankoop te doen.

Pluspunten

De service is op en top. Ik heb mijn toestel zondagnamiddag besteld en maandagmiddag had ik die al thuis. Knap. Alles zat mooi in de originele verpakking en dit tegen een heel scherpe prijs.

Pluspunten

Komt afspraken na. Snelle levering. Geen klachten over dit bedrijf

Pluspunten

Deskundig advies Producten op voorraad, 1 product niet op voorraad, wordt gratis thuis nageleverd.

Pluspunten

Goede service en begeleiding bij keuze. Zeker aan te bevelen.

Pluspunten

Deskundig advies.

Pluspunten

Tot dusver heb ik al mijn fotogerelateerde producten aangeschaft bij Kamera Express en altijd naar volle tevredenheid. Het personeel is bekwaam, betrokken, behulpzaam en vriendelijk. Tot vandaag was ik altijd alleen bij de vestiging in Amsterdam geweest, maar na vanmiddag de vestiging in Utrecht te hebben bezocht, weet ik het zeker: bij Kamera Express zit je altijd goed. Ik heb een Nikon D7200 gekocht, kon alle vragen stellen die ik wilde en kreeg daarnaast hele bruikbare tips, onder meer over het gebruik van mijn analoge lenzen op deze camera. Ik kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan, dus dank weer aan Kamera Express voor de hulp en het enthousiasme!

Ga vooral zo door.

Pluspunten

Deskundig personeel wat met de klant meedenkt. Alles wordt rustig uitgelegd. Groot assortiment.

Pluspunten

Kamera-express heeft mij uitstekend geholpen, eerst via de chat waarin Tess mij informatie gaf over de verschillen van verschillende spiegelreflexcamera

Pluspunten

Good service, experienced staff

Pluspunten

Ik heb laatst een systeemcamera aangeschaft in een Kamera-Express Superstore. Ik ben (nog) niet erg bekend in de wereld van de fotografie, en ik wist daarom niet precies welke aspecten belangrijk waren voor een goede camera die aan mijn eisen moest voldoen. Ik ben hartstikke fijn geholpen door de werknemers in de winkel. Ze namen rustig de tijd om alles, en de bij behorende vragen, goed uit te leggen/beantwoorden, en waren erg behulpzaam. Op een gegeven moment was het zelfs al iets na sluitingstijd, maar hier lieten ze mij niets van merken. Kamera Express is erg klantvriendelijk en heeft goede kennis over fotografie. Ik ben blij met mijn camera keuze en daarmee ook de aankoop bij Kamera Express. Ik kom hier zeker terug.

De Kit-Lenzen lagen door elkaar in een bak, dit vond ik niet heel professioneel over komen, misschien een ander systeem op bedenken.

Pluspunten

Ze nemen uitgebreid de tijd om je te adviseren. Ze denken mee en proberen je niet het duurste product te verkopen, maar dat wat het beste bij je past.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ