Filtre

Pluspunten

- goede professionele uitleg bij aankoop - er wordt echt gepeild naar wat belangrijk is voor de klant

Pluspunten

Enthousiaste medewerkers die weten waar ze het over hebben. Er niet opgericht om je speciaal iets te verkopen. Alle vragen die ik had werden heel goed uitgelegd.

Ga zo door!

Pluspunten

Deskundig geholpen door Sjors van Kamera Express in Amsterdam. Ik heb mijn oude Sony NEX 7 camera ingeruild voor een nieuwe Sony A6500

Pluspunten

hele fijne hulp van de medewerker uitgebreide service duidelijke uitleg

nvt.

Pluspunten

Duidelijke uitleg en goed service.

Pluspunten

Keurige en duidelijke informatie op de website over de verschillende producten die ze verkopen. Ook de aankoop verliep goed, de informatie voorziening hieromtrent was helder.

Pluspunten

- De geweldige service - Aardige medewerkers

Pluspunten

Prijstechnisch uitstekend. Camera met geheugenkaart en extra batterij gekocht in de winkel in Utrecht. Vriendelijk geholpen. Na 3 weken kwam ik erachter dat er 1 batterij teveel in rekening was gebracht. In de winkel is dit zonder morren gecheckt en gecorrigeerd.

Pluspunten

Vriendelijk geholpen Niet alles in de store op voorraad, maar de levering thuis daarna is erg snel de volgende dag

Soms is het wat druk in de winkel en weet men niet wanneer ze aan de beurt zijn. Een nummer systeem zou prettig zijn zodat de klant rustig in de winkel kan rondkijken voordat ie aan de beurt is en niet zijn plekje kwijt is. Beetje weinig personeel op de koopzondag voor kerst

Pluspunten

Vriendelijk deskundig personeel die de tijd voor je neemt. Alles aanwezig en uit te proberen. Laagste prijs garantie Nette zaak Toppertje

Wat meer parkeerplaatsen rondom de zaak (in Amsterdam).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede voorlichting bij aankoop product

Slechte communicatie over levering product, product zou maand later worden geleverd, kwam ineens aan zonder bericht te hebben gehad. Vaak achteraan moeten bellen.

Pluspunten

Mooie overzichtelijke webwinkel, goede prijs/prestatie verhouding, leuke bundelaanbiedingen, snelle levering.

Wij kochten een Nikon Coolpix P900 met bundel: tas, geheugenkaart en extra accu. Leuk om nog een extra bundel aan te bieden met de acculader en/of een UV filter.

Pluspunten

Prima website zeer overzichtelijk en duidelijk Personeel neemt goed de tijd om iets goed uit te leggen Personeel is vriendelijk en heeft geduld Veel aanbiedingen en niet al te hoge prijzen ik heb een Sigmalens van 105mm Macro gekocht en ik ben zeer tevreden i.v.m. de behulpzaamheid van het personeel om deze keuze te maken ik heb deze lens nu 2 dagen in huis en ben hem aan het uitproberen tot nu toe geeft dit objectief schitterende foto's met mijn camera Nikon D5600.

Ik kan op dit moment niets vinden.

Pluspunten

deskundig, meedenkend, gewoon zoals het overal zou moeten gaan.

Pluspunten

Goede advisering en vriendelijke verkopers. Ook de bereikbaarheid in de avonduren is ideaal.

Pluspunten

Snelle levering van een goed product. Ik heb een Canon HF R88 camcorder aangeschaft. Prima product, werkt eenvoudig. Zou zeker weer bestellen bij deze winkel.

Pluspunten

fijn geholpen en goed advies

Pluspunten

Goede kwaliteit en goed advies en informatie. Snelle levering!

Pluspunten

bij Kamera Express goede voorlichting gekregen, waardoor ik mijn keuze wel bewust heb kunnen maken. Er word je niets opgedrongen wat ik erg prettig vind. De verkoper had zelf veel fotografie ervaring waardoor hij goed kon inspelen op mijn wensen.

nvt

Pluspunten

Prima en deskundig personeel die je niet iets proberen aan te smeren!

Pluspunten

goede service, prijs concurrent, diskundig medewerker

als mogelijk bij verkoop dat samenstellen sets voor beter prijs.

Pluspunten

Net een camera gekocht, Wat een super service en ook nog eens voor mooie prijzen! Kamera express zou ik echt iedereen aan bevelen!

ik zou het niet weten ! het is een super bedrijf!

Pluspunten

Vlotte service, snelle levering, toffe acties in het voordeel van de klant!

Pluspunten

goede, duidelijke, snelle service

Pluspunten

Prima service goede info en ruime keus

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ