Filtre

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Duidelijk bestelproces, Zou hier zeker weer kopen.

Pluspunten

- Personeel neemt uitgebreid de tijd voor elke klant. - Vakkundig en weten waar ze over praten. - Scherpe prijzen. - Bij aankoop van een nieuwe camera wordt alles uitgelegd.

Pluspunten

super snel geleverd, keurig verpakt. Zeer tevreden!! En ook nog is de goedkoopste..

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice, snelle hulp. Kundig en met geduld te woord gestaan, ook nadat ik 'n nerveus/onzeker werd na het uitgeven van 'n groot bedrag. Dat begrip is prettig als je wat onwennig bent op dit gebied

Duidelijker aangeven wat het verschil is tussen winkel en internet aankoop. En 'n fietsenrek voor de deur.

Pluspunten

Always find competitive pricing on cameras, lenses, and lighting. Knowledgeable staff, great customer service, and recommendations based on customer's needs.

Pluspunten

Zijn in de winkel in Den Haag buitengewoon goed en vriendelijk geholpen. De verkoper nam de tijd ons wegwijs te maken in de mogelijkheden van de verschillende compact camera’s. Gingen met een tevreden gevoel huiswaarts.

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Buitengewoon vriendelijk en professioneel personeel. Er werd met mij meegedacht, goede vragen werden gesteld. Alle tijd had men voor de juiste invulling van mijn wensen. Ook erg veel keus in de winkel, veel op voorraad.

geen

Pluspunten

goede prijs en goede uitleg

Pluspunten

-snelle Service -Groot assortiment

Pluspunten

- goedkoop - snelle en professionele service - vriendelijk en klantgerichte werknemers

Pluspunten

Kundig advies en vriendelijke medewerkers. Prima geholpen bij de aanschaf van een camera

Pluspunten

Goede service Actieve werknemers die je kunnen helpen bij vragen Grote selectie

Pluspunten

Vriendelijk begroet bij binnenkomst in de winkel, dat is meestal vaak anders als je in een rolstoel zit. Door de medewerker rustig en vriendelijk geholpen en deskundig en eerlijk advies over de producten. Vervolgens uitleg over de daarbij behorende acties, waarvan wij nog niet op de hoogte waren. Prima service.

Prima service, dus niets op aan te merken.

Pluspunten

Altijd een scherpe prijs Goede service

Pluspunten

Deskundig adviserend personeel, meedenkend, eerlijke behandeling, goed assortiment

Pluspunten

Prima geholpen door iemand met verstand van zaken

Lange wachttijd in de winkel

Pluspunten

Super geholpen door een vakkundige persoon.

Iets meer ingelezen in de acties was handig geweest.

Pluspunten

zeer informatief en behulpzaam tijdens aanschaf toestel. Ook over garantie en onderhoud . Makkelijk is dat factuur ook per mail wordt gezonden ... kan je meteen opslaan ;->

Pluspunten

erg deskundig geholpen, je proeft aan alles dat ze er verstand van hebben. en heb niet het gevoel dat ze je iets proberen ,,aan te smeren.. ben blij de winket uitgegaan met een geweldige camera. Kamera Express echt een aanrader !!

IK zou het niet weten, zelfs de Koffie is prima:)

Pluspunten

Bij de klanten service goede uitleg gekregen omtrent de acties die van toepassing zijn op de camera van mijn keuze. De medewerkers in de winkel voor mij Amsterdam nemen ze alle tijd voor je. Uitleg over het toestel is voor hun geen enkel probleem,ik voelde me niet op gehaast als het wat drukker werd in de winkel. Kopje koffie erbij helemaal TOP. kortom top service! Groet, Sal

Ik kan geen verbeter punten bedenken op dit moment, misschien wat Bar Krukken (grapje)

Pluspunten

Gisteren ben ik langs geweest bij de vestiging in Arnhem voor de aankoop van mijn eerste spiegelreflexcamera. Vriendelijke en professionele service. Uiteindelijk tevreden naar huis gegaan met een Canon EOS 200D. Ik kan de winkel zeker aanraden!

Pluspunten

Heeft een winkel waar je heen kunt voor vragen Vriendelijk en professioneel personeel

Oefenruimte in de winkel om verschil van lenzen te laten zien

Pluspunten

Twijfelde over aanschaf van een andere model camera. Moest het een spiegelreflex of een kleiner model worden vanwege het formaat en gewicht ?? Het advies ten faveure van een kleinere camera (A6300)was heel prettig en verrassend, de kwaliteit was hetzelfde als die van een spiegelreflex.

Laat merken dat de wachtende klant gezien wordt d.m.v. groeten o.i.d.

Pluspunten

goede service en zeer uitgebreid assortiment

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede adviezen en rustig de tijd om uit te proberen.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ