Een samengang van miscommunicatie. Echter heeft men in de superstore er alles aan gedaan om mij zo goed mogelijk te helpen.
Wat vervelend dat er een miscommunicatie is geweest. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, laat het ons dan even weten via [email protected]!
Op 20-10-'21 een Canon R6 aangeschaft. Schitterende camera. Doet exact wat je verwacht. In de winkel prima advies en goede uitleg gekregen over de mogelijkheden van de camera.
Veel plezier met deze topper van een camera Bram!
Op Maandag zou ik een klus hebben waarbij ik de spullen nodig zou hebben, dus gekeken wie kon leveren. Bestelling geplaatst op vrijdagmiddag 12:00, gecheckt of alles op voorraad was en gekeken wanneer er dan geleverd zou worden. Bestellen op vrijdag voor 23:59 zou zaterdag geleverd moeten worden... Voor de zekerheid toch maar naar pickup point laten sturen zodat het altijd tijdig aan zou komen ipv thuisadres. Bevestiging van bestelling ontvangen op vrijdag, maar geen verzendbevestiging, laat staan een track & trace. zaterdag maar eens gebeld en helpdesk gaf aan dat het niet verzonden was of nog zou worden die dag. Gevraagd naar een oplossing of ideeen en die waren er niet. Kortom: mijn probleem en niet die van hun. Gevraagd of ze iets vergelijkbaars in winkel Zwolle hadden om af te halen en dat wisten ze niet en gingen die moeite ook niet doen. nogmaals: mijn probleem. Zondag wederom niks ontvangen en ook geen verzendbevestiging. Toch ook maar een mailtje gestuurd en autoreply met 1-2 dgn reactietijd. 's maandags heb ik de klus moeten improviseren en stond ik voor joker bij de klant. Dinsdags kreeg ik een reactie met letterlijk de melding: wat vervelend en wilt u de spullen nog wel ontvangen? (nog steeds geen verzendbevestiging ook) Is dit nu een aanbod om te annuleren en crediteren of niet? de spullen zijn namelijk al betaald en mijn eigendom, dus ja ik wil wel waar voor mijn geld. Dit heb ik teruggestuurd en nu heb ik een week na de bestelling een mail gekregen dat het verzonden is (op vrijdag). volgens de KE website zou het er dan zaterdags moeten zijn, maar nu op maandag is het net afgeleverd. Kortom: geen levering op tijd, geen melding hiervan, slechte telefonische helpdesk, slechte mail helpdesk, 1,5wk levertijd terwijl er voorraad was en geen gevaar in de vorm van een oplossing of verantwoordelijkheid. Kortom: mijn probleem, niet die van Kamera-Express.
Hallo Jarno, Zoals we aangaven op ons andere platform, vonden we dit heel vervelend om te lezen. Gelukkig hebben we inmiddels contact gehad en konden we de situatie aan je uitleggen en zijn we samen tot een oplossing gekomen. Nogmaals onze excuses en we zien je graag een volgende keer met een order die wel vlekkeloos verloopt!
Mijn ervaring is dat de organisatie helaas niet op orde is. Er is voor een klant veel onduidelijk op de website qua actievoorwaarden en ook de voorraad klopt niet altijd. Daarnaast zitten de medewerkers van de klantenservice onderling en met de medewerkers van een filiaal niet altijd op één lijn Dat kan tot ontevreden klanten leiden. De medewerkers zelf (zowel de klantenservice als ook het filiaal waarbij ik ben geweest, proberen echt je uit alle macht zo snel mogelijk te helpen. Ze blijven vriendelijk en denken met je mee. Ik denk dat het hogere management vooral eens naar de organisatieprocessen moet kijken want aan de mensen ligt t niet. En dan wordt het vervolgens vanzelf een 10
Goed advies gekregen bij de aanschaf van een nieuwe camera
Geweldige service van Kamera Express. Van contact met klantenservice tot aan afhandelen Order en het bezorgen van de Order. Eerder al een LG CX48 bij ze aangeschaft en nu ook de LG C1 55. Top toestel van een top leverancier!
Over de service van Kamera-Express ben ik te spreken. Helaas bleek mijn eerst gekochte tv een defect te hebben. Ik kon hem ter reparatie aanbieden maar zou vier weken moeten wachten, ook kon geen nieuw exemplaar geleverd worden, die waren niet meer in de verkoop. Kreeg een aanbod van andere tv's waar ik deze uitgekozen heb. Helaas heb ik niet gelet op het feit dat de tv enkel aangaat door de bijgeleverde afstandsbediening, ook nadat hij op standby staat. Ik vind het onhandig dat ik nu altijd twee ab's nodig heb. Verder waren de kleuren niet goed naar mijn smaak, maar dat is persoonlijk natuurlijk en zelf bij te stellen. Dat moet ik nog doen, want ik ben niet zo handig en het lijkt me een heel gedoe. Al met al heb ik, denk ik, een goede tv gekocht, maar wel met nog wat haken en ogen.
Vervelend dat je televisie een defect had Els. Ik ben blij dat we wel een alternatief aan konden bieden. Vaak is het mogelijk om alles samen te voegen tot 1 afstandsbediening. Hiervoor zou je even bij jouw provider kunnen checken. Misschien heb je iemand in de buurt die daar even mee kan helpen en gelijk de kleuren in kan stellen? Veel succes en mocht het niet lukken, horen we het wel.
Je komt binnen in de suoerstore (Utrecht) en het ziet er geweldig uit. Alles heel netjes uitgestald en overzichtelijk.
Bedankt voor jouw compliment. We zullen deze overbrengen naar Utrecht!
Na jaren met plezier de EOS 5D Mark III te hebben gebruikt overgestapt naar de EOS R5. Bij Kamera Express goed geholpen en zeer blij met de aankoop. Prettig om met je "oude"spullen naar de winkel te gaan om dit rustig te bespreken en overleggen; goed geholpen door de verkoper.
Moeilijke keuze om dan de overstap te maken, maar de R5 is ook een hele mooie camera. Fijn dat we je hierbij hebben kunnen assisteren. Heel veel fotoplezier!
Ik heb een tv bij Kamera Express in Rotterdam gekocht. Met tv ben ik zeer tevreden en door het personeel ben ik erg goed geholpen. Zeker een aanrader als je persoonlijk advies wilt krijgen.
Slim om langs Rotterdam te gaan, dat is één van onze tv- en audiowinkels. Heel vele kijkplezier met je nieuwe televisie!
Ik ben door de balie medewerker goed geholpen, en heeft de diverse vragen die ik over het product had goed uitgelegd.
Blij dat we je konden helpen met jouw vragen!
Ik heb de DJI OM 5 Athens grey gekocht. Deze werd snel geleverd en bevalt heel goed. Hij lijkt heel groot maar je kunt alles in elkaar draaien. Perfect om mee te nemen op reis!
Veel plezier met de nieuwe gimbal. Fijn om te lezen dat hij zo goed bevalt en gebruiksvriendelijk is voor op reis!
Prima voorlichting bij het kopen van mijn Sony compact camera in de winkel in Groningen. Heb ook nog vergelijkbare camera's bekeken en kon alles rustig uit proberen. Ook goede voorlichting bij andere attributen.
Fijn dat je rustig en naar wens bent geholpen in de winkel Harmen. Veel plezier met je nieuwe Sony compact camera.
Graag wilde ik mijn producten in de winkel laten bezorgen, echter na 3 dagen was er nog steeds geen bevestiging binnen. Eenmaal zelf erachteraan bellen bleek een product niet op voorraad te zijn, terwijl dit bij het bestellen wel was. De eerste persoon die ik sprak hielp mij weinig met het probleem. Toen heb ik weer terug gebeld en heeft deze persoon mij wel goed te woord gestaan en gezorgd dat mijn bestelling de volgende dag toch geleverd kon worden. Bedankt voor de service!
Hi Roxy, jammer om te lezen dat je de eerste keer niet naar wens bent geholpen. Gelukkig is het daarna allemaal op de juiste manier voor je opgepakt!
Ik had 3 artikelen online gereserveerd om ze te kunnen bekijken in Arnhem. Het duurde lang voordat ik een terugkoppeling kreeg. Daarom gebeld met de klantenservice hoe lang ik nog zou moeten wachten. Voor je daar iemand aan de lijn krijgt ben je 20 minuten verder. Uiteindelijk werd mij verteld dat het te verwachten was dat mijn bestelling woensdag of vrijdag zou arriveren. Woensdag eind van de middag kreeg ik inderdaad bericht dat 2 van de 3 artikelen binnen waren. Donderdag naar Arnhem gereden. De camera bekeken en en gekocht. De L-bracket die er bij was besteld bleek niet juist te zijn (wel het goede type door mij opgegeven, maar door K.E. verkeerd geleverd). De lens was momenteel niet leverbaar en er kon geen indicatie worden gegeven van de levertijd. Dus ging ik uiteindelijk maar met 1 product naar huis…. Ik had 3 artikelen online gereserveerd om ze te kunnen bekijken in Arnhem. Het duurde lang voordat ik een terugkoppeling kreeg. Daarom gebeld met de klantenservice hoe lang ik nog zou moeten wachten. Voor je daar iemand aan de lijn krijgt ben je 20 minuten verder. Uiteindelijk werd mij verteld dat het te verwachten was dat mijn bestelling woensdag of vrijdag zou arriveren. Woensdag eind van de middag kreeg ik inderdaad bericht dat 2 van de 3 artikelen binnen waren. Donderdag naar Arnhem gereden. De camera bekeken en en gekocht. De L-bracket die er bij was besteld bleek niet juist te zijn (wel het goede type door mij opgegeven, maar door K.E. verkeerd geleverd). De lens was momenteel niet leverbaar en er kon geen indicatie worden gegeven van de levertijd. Dus ging ik uiteindelijk maar met 1 product naar huis….
Beste Ans, wat vervelend om dit te lezen. Als je nog interesse hebt in de andere 2 artikelen, kijken wij graag voor je na hoe wij dit zo snel mogelijk voor je in orde kunnen maken. Mocht je gebruik willen maken van deze dienst, dan ontvangen wij graag een berichtje via [email protected]
Ik ben in de winkel van Kamera Express in Breda geweest. Waar ik heel fijn geholpen ben. Er werd tijd genomen en goed geluisterd naar wat ik wilde waarop heel fijn gereageerd is waardoor ik nu een nieuwe camera heb gekocht. Ook is er mee gekeken naar de goedkoopst mogelijke optie omdat ik meerdere producten had.
Afgelopen maand heb ik de A7RIV aangeschaft bij Kamera Express en ik ben super tevreden. De autofocus is ideaal voor portretfotografie, de grip voelt goed, de camera is niet te zwaar en over het algemeen zijn de foto's haarscherp. Wat een kwaliteit!
Absoluut een topcamera die je hebt gekocht! We wensen je heel veel fotoplezier, maar dat moet met deze camera wel goed komen.
goede service
Ik heb voor het eerst een camera gekocht. Duidelijke uitleg en hulp, ook bij mijn beginnersvragen. Medewerker nam de tijd en gaf mij de ruimte om een eigen keuze te maken. Ik zal hier zeker nog een keer naartoe gaan!
Hi Koen, wij staat altijd klaar voor vragen, zowel in onze winkels als online. We wensen je veel plezier met het ontdekken van je nieuwe camera!
Zaterdagavond een TV besteld die maandagochtend al geleverd werd. En dan ook nog tegen de scherpste prijs, super!
Veel kijkplezier!
Mijn oude camera D500 met lens ingeruild voor een goede prijs. Hiervoor een Z7ii gekocht met lens. Prima uitleg en goede service.
Goed om te zien dat je gebruik hebt kunnen maken van onze inruilservice. Veel plezier met je nieuwe systeemcamera.
Ik had bij het plaatsen van mijn bestelling een kleine fout gemaakt. Na even bellen met de klantenservice was dit echter direct verholpen waardoor ik de volgende dag gewoon de juiste producten ontving!
Fijn om te lezen dat het nog op tijd verholpen kon worden. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe bestelling.
De pas gekochte Sony lens FE 90mm F/2.8G Macro OSS is prettig in het gebruik en levert zeer scherpe foto's op.
Zeker weten een mooie lens! Veel fotoplezier ermee.
Koop al jaren bij kamera express omdat je snel en makkelijk producten en vooral ook voorraad kan checken. Het is door de chip shortage niet zo makkelijk om aan de (Fujifilm) apparatuur te komen die ik zoek. Toch lukt het KE heel goed en daar ben ik zeer blij mee.
Hi Sebastiaan, wij doen inderdaad ons uiterste best ondanks dit tekort toch aan de producten te komen. Dit gaat wat langzamer dan je van ons gewend bent, maar dat zal hopelijk over een tijdje weer verholpen zijn. Fijn te zien dat hier begrip voor is en we je toch goed van dienst hebben kunnen zijn!
Ik vind Kamera Express een prettige winkel met personeel wat geinteresseerd lijkt in de producten die ze verkopen. Daardoor krijg je in mijn ogen goed advies en wordt er met je meegedacht. In dit geval ging het tevens om een inruil van een camera en ook dat is voor mij op een prettige, open en eerlijke manier gegaan waardoor ik als klant een goed gevoel heb overgehouden.
Wat goed dat je gebruik hebt kunnen maken van onze inruilservice! Wij leiden onze werknemers intern op over de producten die wij verkopen en de verschillen hierin. Zo is iedereen hier bekend genoeg mee om de klanten van de juiste informatie te kunnen voorzien. Daarnaast is een groot deel van onze collega's zelf ook fotograaf of videograaf, waardoor wij gemakkelijk het juiste product kunnen vinden welke aan jouw eisen voldoen.
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ