Krijg geen garantie op reparatie, terwijl ik daar wel recht op heb
Ik wordt al enkele maanden van het kastje naar de muur gestuurd door Kamera Express.
Afgelopen voorjaar heb ik mijn Canon 70D camera afgeven bij KameraExpress Zwolle omdat deze niet goed meer werkte.
Na enkele weken kreeg ik een prijsopgave van 329,24 euro. Mijn camera zou voor dit bedrag volledig worden gerepareerd, zodat het weer naar behoren zou werken. Ik heb 329,24 euro betaald en toen kon ik mijn camera weer ophalen. Alleen wat bleek toen ik de camera weer wilde gebruiken: hij werkte nog steeds niet naar behoren.
Ik weer terug naar Zwolle, waar ook de medewerker de camera testte en tot de conclusie kwam dat dit niet goed was. Camera werd dus opnieuw verzonden naar TechRepair (bedrijf wat de camera repareert).
Tot mijn grote verbazing ontving ik enkele weken later een prijsopgave van 362,52 euro. En nee: geen garantie omdat er vochtschade was geconstateerd. Deze vochtschade/oxidatie was duidelijk te zien op bijgevoegde foto's.
Een zeer slecht excuus.
Allereerst was duidelijk te zien dat deze vochtschade niet binnen enkele maanden kan ontstaan. En waarom hebben ze dit dus tijdens de eerste reparatie niet gezien? De camera wordt neem ik aan onderzocht? (75 euro onderzoekskosten)
Daarnaast heb ik bij het afgeven van de camera de eerste keer duidelijk vermeld wat de problemen waren en dat het mogelijk ook door vocht kon zijn veroorzaakt (in zomer 2018 tijdens de vakantie namelijk erg veel regen gehad). De medewerker van KameraExpress heeft dit alleen blijkbaar niet belangrijk genoeg gevonden om te vermelden in het reparatie-aanvraagformulier.
Dus...
Nu zit ik met een kapotte camera, en als ik de camera weer laat repareren ben ik totaal 691,76 euro kwijt.
Als ik dit direct had geweten tijdens de eerste reparatie had ik de camera natuurlijk NIET laten repareren.
Medewerkers van klantenservice denken niet mee en krijg na 6 mailtjes weer dezelfde reactie terug. De manager is onbereikbaar.