Goede service Scherpe Prijs

Ben al meerdere keren in de winkel in Arnhem geweest. De hebben alle tijd voor je en doen hun best om je zo goed mogelijk advies te geven. Ook een last minute sensor reiniging een dag voor vakantie was geen probleem en zo geregeld.

Fijne ervaring!

Zowel in de winkel als op de website een fijne ervaring! duidelijk, overzichtelijk en gewoon vriendelijk.

Ontzettend vriendelijk & klantgericht geholpen in Utrecht

Goed geholpen in kamera express Utrecht. De medewerker dacht goed mee en kwam met goed advies. Ook heb ik goede ervaringen met de afdeling budgetcam. Medewerkers zijn altijd klantvriendelijk en geïnteresseerd in hoe de shoot is gegaan.

Geweldige hulp bij een goede aankoop

Na veel online research uitgekomen bij Kamera Express met een vraag over twee verschillende lenzen voor mijn Canon M50. Goede uitleg gehad tussen beide lenzen en uiteindelijk mijn keuze kunnen maken. Ik zou Kamera Express zeker aanbevelen voor beginners en professionele fotografen. Ze bieden vakkundige uitleg en helpen je het bij het maken van de juiste keuze voor een product dat bij jouw past.

Zeer enthousiast

Vandaag mijn RF 100-500 gaan ophalen bij Kamera Express Turnhout. Zeer enthousiast om hiermee aan de slag te gaan. Zeer vriendelijk onthaald geweest door de verkopers en ze hebben mij nog wat leuke locaties gegeven voor wildlife fotografie. Mij zien ze hier zeker terug. Bedankt Kamera express!

Leuke aanbiedingen voor als nie veel hebt

Ik was lang aan het zoeken naar een groothoek lens tot ik bij jullie op Google tegen kwam wat een leuke aanbieding schild een hoop geld

Goede expertise en vriendelijk personeel

Afgelopen vrijdag een nieuwe Canon Eos R50 gekocht met toebehoren. Ik twijfelde vooral tussen 2 modellen, maar door de goede hulp en kennis van het personeel hier dan toch op uit gekomen. Ook mocht ik het toestel in de winkel even proberen om te kijken of het me beviel. Ik kan Kamera Express zeker aanbevelen en kom hier zeker weer!

Zeer slecht

Nieuwe camera RICOH WG-80 Orange onderwatercamera. Na 3de keer gebruiken vol gelopen met water. Klepje zat dicht alles volgens gebruiksaanwijzing niet te diep maar toch vol gelopen. Ik heb pech en moet maar een nieuwe kopen. Er zou wat vuil op de accudeksel gezeten hebben. Zeker weten van niet dus. Laat ze het maar bewijzen. Totaal geen coulance niets. Koop nooit deze camera voor onderwater en zeker niet hier Ik heb jaren ervaring met verschillende onderwatercamera's

Ontzettend goed geholpen

Ik was zeer vriendelijk geholpen door een vrolijke medewerkster. Ze was kundig en heel eerlijk over de producten zodat ik geen miskoop heb gedaan. Ik ben blij dat ze mij de canon SELPHY heeft aangeraden!

Goede en professionele service

Vooraf heb ik het product (cameralens) gereserveerd en bij het ophalen in de winkel lag het product netjes klaar en heb ik ook nog goed advies gekregen. Het personeel weet waar ze het over hebben doordat ze zelf ook ervaring met het materiaal hebben, heel fijn.

Goed luisteren is een superkracht

Ik kwam voor een nieuwe (professionele) camera. Met al een model in mijn hoofd stelde de verkoopster mij een paar vragen. Door goed te luisteren wat ik wilde en wat ik nodig had kwamen we uit op een ander merk. Ook met het inruilen van mijn oude apparatuur waren ze coulant. Ze gaf mij alle tijd om na te denken en om alle vragen te stellen. Ik ging weg met een nieuwe camera en een nieuwe lens maar vooral met het gevoel dat ik de juiste keuze had gemaakt!!

Ik had een zeer plezierig gesprek met de medewerker van Camera Expres. Het bestelde product lag al klaar. Ik kon het rustig bekijken en heb toen de keuze gemaakt. Ik ben een trouwe klant van Kamera Expres, alles verloopt daar op rolletjes met aandacht voor de klant.

Wij zijn super geholpen in Utrecht!

Eindelijk was het zover. We konden de camera ophalen in Utrecht. Iets waar we heel erg naar uit keken. De service was goed en ik geniet enorm van mijn aankoop!

Snelle en keurige afhandeling van online reservering.

Een occasion objectief van Tamron gereserveerd bij kamera express.nl. Lag al netjes klaar en professioneel geholpen in de winkel. Helemaal tevreden!

Makkelijk online je bestelling plaatsen en afhandelen

Alles duidelijk omschreven op de site en makkelijk om te bestellen online

Professioneel motiverend

Dankzij de juiste productkennis van de medewerkers heb ik een supergoede videokop kunnen kopen voor een telescoop.

Goede service en flink gelachen met veel informatie!

Wij liepen de winkel binnen en werden meteen geholpen door een medewerker. Hij gaf veel tips vroeg waarvoor we hem wilde gebruiken en gaf toen aan welke hij dacht geschikt te zijn voor ons. De medewerker was heel vrolijk waardoor het ook leuk over kwam op ons. Top winkel en Top personeel, ik zou er vaker heen gaan voor een camera.

Snel, soepel, smart

Kinderlijk eenvoudig uitzoeken, vergelijken en bestellen

goede en oprechte service

Ik was ontevreden over mijn vorige camera (lag 100% aan mezelf). De verkoper heeft me duidelijk laten uitleggen waarom ik een andere camera wilde. In plaats van iets proberen te verkopen heeft hij eerlijk advies gegeven en me zelf de keuze laten maken om ook daadwerkelijk de oude camera in te ruilen. Deze aanpak zie je zelde. Erg tevreden over Kamera Express en ook over mijn nieuwe camera!!

Snel geleverd tegen een aantrekkelijke prijs

Was al lang op zoek naar een fotocamera en zat te twijfelen tussen canon r7 en sony a6700. Na vele blogs en reviews te hebben gelezen kwam ik uit op de Canon r7 en heb hem besteld bij Kamera express. Mede door de goede reviews over dit bedrijf. De volgende dag in huis en alles keurig netjes verpakt. Nu lekker de camera uitproberen!

Goede producten en prijs, bereikbare klantenservice, slordig in het afhandelen van klachter

Ik heb 25 en 26 maart op beide dagen een bestelling gedaan van meer dan 400,- en ben tot op heden nog bezig om de beloofde 10 gratis fotoafdrukken te krijgen. Het meeste baal ik van alle mails en telefoontjes die ik heb moeten sturen en verrichten. De 10% korting hadden ze ook niet verrekend. Ik heb hier echt geen woorden voor, dat je zo met je klanten omgaat als het om zoiets onbenulligs gaat.

Helemaal top.

Ik ben blij met mijn nieuwe camera en alle informatie van Kamera Express. Ook de vele video's zijn top!

Je wordt goed geholpen bij Kamera Express. Ze nemen de tijd voor al je vragen en geven je alle informatie. Toppie!

Super service

Kamera express Capelle aan den IJssel, Verkoper Joost gaf ons duidelijk uitleg. Hij nam ook de tijd om naar onze wensen wat een camera moet doen te luisteren en daarop het advies op aan te passen. Goeie service.

Ik kom zeker nog eens terug!

Hele fijne uitleg gekregen over welke beginners camera ik kan kon gebruiken. Uitleg gekregen over welke lezen er zijn en hoe dat gebruikt kan worden. De beste man had alle tijd en legde alles rustig en als het nodig was nogmaals uit. Ik waardeer dit enorm. Verder samen gekeken naar accessoires zodat ik start klaar ben. Al met al een hele fijne ervaring was dit. Ik kom zeker nog eens terug als er wat nodig is.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ