Ik kom zeker nog eens terug!

Hele fijne uitleg gekregen over welke beginners camera ik kan kon gebruiken. Uitleg gekregen over welke lezen er zijn en hoe dat gebruikt kan worden. De beste man had alle tijd en legde alles rustig en als het nodig was nogmaals uit. Ik waardeer dit enorm. Verder samen gekeken naar accessoires zodat ik start klaar ben. Al met al een hele fijne ervaring was dit. Ik kom zeker nog eens terug als er wat nodig is.

Goede hulp en duidelijke antwoorden

Bij de winkel in Utrecht goed geholpen bij de aanschaf en het uitzoeken van accessoires voor mijn nieuwe camera. Bij accessoires zowel budget als duurdere opties aangeboden gekregen, erg meedenkend! Duidelijke antwoorden op mijn overige vragen en er werd de tijd voor genomen.

Super geholpen

Zeer tevreden over de winkel in Capelle aan den IJssel. Kundig personeel en prima geholpen. Ook mooi om te zien hoe een ervaren verkoper het toekomstig personeel wegwijs maakt over materiaal en klantvriendelijkheid!

Goede service, koop hier graag

Vriendelijke service, personeel weet wat ze verkopen en geven uitmuntend advies Ik wilde voor de 250D gaan, maar de nieuwe R serie als systeem camera en qua prijs en kwaliteit en voor de service daarvan kwam beter uit de bus. Ook advies om mijn EF Lensen via een EF naar de RF aansluiting kwam goed over bij mij. Daarnaast de røde microfoon erbij en ik was compleet Dank je wel Kamera express arnhem voor jullie service

Goede adviezen, mooie producten en Wereld service

Ik koop alles wat met fotografie te maken heeft bij Kamera Express, dit keer was het een nieuwe cameratas, die koop je niet zomaar en je kan bij Kamera Express je helemaal vergapen aan alle mooie tassen die er zijn. Ook als je een andere kleur wil of een ander type wordt je helemaal perfect geholpen met als gevolg dat je heel erg blij met je nieuwe tas naar huis gaat! Kortom ik raad iedereen Kamera Express aan!

Duidelijk, behulpzaam en zeer informatief

Ze nemen echt de tijd voor je en leggen alles duidelijk uit. Dus ook voor de startende fotograaf heel erg fijn. Zelf kwam ik voor een duurdere reportageflitser, maar liep uiteindelijk met een goedkopere de deur uit. Ze kijken dus echt naar de wensen en de kwaliteit van de spullen en niet daar de omzet. Bedankt voor de goede hulp!

Deskundig advies en een groot assortiment

Ik ben goed en vriendelijk geholpen door iemand die mij alle gevraagde informatie gaf bij de aanschaf van een nieuwe camera.

Fijne zaak die alles heeft wat je maar nodig hebt.

Ik heb een klein film bedrijfje, en vrijwel al mijn apparatuur komt van Kamera-Express. De service en kwaliteit is gewoon uitstekend.

Snel en goed

Kamera Express is de enige (toen ik opzoek was) die voor een mooie prijs een hele mooie camera verkoopt. Ze pakken het goed in en mijn pakket was er al binnen 1 dag. De volgende keer ga ik zeker weer daar mijn spullen bestellen!

al jarenlang tevreden klant van Kamera Express

groot assortiment, goede prijzen, en ok gemakkelijk om alle spullen te kunnen bestellen met bezorging naar vestiging in Den Haag

Ruim aanbod en ik ervaar jullie als betrouwbaar en deskundig

Bij verschillende aankopen - van zowel nieuwe producten als occasions - ben ik goed geslaagd. Ook toen ik gebruik moest maken van de garantie is het probleem naar tevredenheid opgelost

Goede deskundige adviezen en scherpe prijzen

De verkoper wist waar hij over sprak en was een prettig mens. Met plezier mijn lens met toebehoren bij hem gekocht.

Keurig geholpen

23-5-2024 naar Kamera Express gegaan voor advies mbt telelens en rugzak. Alle tijd werd genomen om uitleg te geven en te testen. Tijdens de uitleg de nodige tips gekregen die zorgen voor betere foto's. Uiteindelijk goed geslaagd en blij met de gekochte produkten.

Schnell und problemlos.

Danke für die gute Internet-Plattform zum Bestellen von Produkten.

Goede service bij het filiaal in Almelo

Bij het filiaal in Almelo fijn geholpen, doordat er goed werd geluisterd naar mijn vraag, eerlijk advies werd gegeven en werd meegedacht over een goede balans tussen mijn wensen en budget. Toen ik ging twijfelen over een gemaakte keuze (nog niets gekocht op dat moment) was dit geen probleem en werd een ander product voor mij gereserveerd. Het eerste product dat voor mij was geregeld mocht wat mij betreft worden vrijgegeven maar ook deze bleef nog even gereserveerd tot ik weer in de winkel was en mijn definitieve keuze had gemaakt. Kortom, hele fijne service waarbij geen vraag te gek was.

Een aanrader

Ons 1ste bezoek aan de ruime, gezellige winkel te Mechelen was super aangenaam en de professionele winkelbediende heeft ons prima geholpen. Een adres dat we zeker warm zullen aanbevelen aan vrienden en kennissen.

Perfecte service en alles wat je nodig hebt als videograaf

Ik ben al een lange tijd klant van Kamera Express. Zowel voor het kopen van apparatuur als het huren ervan. Ik heb nooit spijt gehad van mijn aankopen en dat verwacht ik ook niet van mijn recente aankoop van de Sony SDXC Tough V90 SD kaart. Ook bij het huren van apparatuur krijg je top service. Als voorbeeld: Ik had apparatuur gehuurd die ze op het moment niet hadden door een fout (die niet van hun kant kwam). Als oplossing hebben ze alternatieve apparatuur kosten vrij meegegeven. Ook heb ik voor een draaidag apparatuur moeten huren terwijl dat achteraf toch niet nodig was. Kort gebeld naar Kamera Express en zij hebben het betaalde bedrag voor de huur teruggestort, omdat ik het dus direct terug heb gebracht. Mega blij dus met hun service!

Geweldige professionele hulp

Vandaag van spiegelreflex overgestapt naar systeem. Met enorm goede en professionele uitleg. Er werd echt gekeken wat bij mij past. En ook alle optie werden uitgelegd. Ook voor de toekomst wat dan nog de opties zijn en mogelijk is. Echt top!!!!

Top geholpen

Bij het zoeken naar een camera kwam ik terecht op de site van kamera express. Omdat we twijfelden over het type camera een afspraak gemaakt voor informatie. Je maakt een afspraak voor een half uur. Dat leek kort. Echter toen we daar waren, werd er ruim de tijd voor ons genomen. Duidelijk en geïnteresseerd gevraagd wat we van de camera verwachten, en welk soort foto's we wilden gaan maken. Na een prettig gesprek en duidelijke informatie hebben we nu een Lumix FZ2000 waar we erg blij mee zijn. Mooie, scherpe foto's met een camera waar we nog steeds bezig zijn om alle mogelijkheden te ontdekken

Geweldig geholpen super winkel.

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Gunther. (Capelle a/d IJssel). Deze meneer weet waar hij over praat, geeft prima advies en nam zelfs ruim de tijd om vragen te beantwoorden die wij hadden los van het statief dat we hebben aangeschaft. Verder mooie en nette winkel met vriendelijk personeel.

Supershop, zowel online als fysieke winkel.

Sedert een jaar een klant van kamera express toen ik begon met fotografie. Steeds op correcte wijze en snel mijn goederen verkregen. Andere winkels zullen hun best moeten doen om hen te overtreffen.

Ik werd uiterst bekwaam geholpen, namen de tijd om de camera uit te leggen Vriendelijke medewerkers Ben uiterst tevreden

Super snelle en goede service

Goede duidelijke website, goede prijs en super goede en vriendelijke service toen ik belde om iets te overleggen over mijn bestelling! Niet de eerste keer dat ik hier besteld heb, maar ook zeker niet de laatste! Aanrader!

Behulpzame, vriendelijke verkoper.

Nette winkel met een vriendelijke verkoper die een stap extra wilde zetten. We waren nog aan het twijfelen tussen twee producten, hij heeft ons goed geholpen onze definitieve keuze te maken.

Goede klanten service

Ik heb net een nieuwe lens gekocht. In de winkel helpen ze erg goed met de juiste uit te kiezen. ze hebben er veel verstand van.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ