Bestellen, betalen en de volgende dag genieten…

Tweede item in de rij dat ik hier kocht. De eerste keer via reserveren bij een winkel, nu online. Het enige verschil… slechts een nachtje slapen… gewoon omdat ik zelf even niet naar een fysieke winkel kon op de dag zelf. Dank voor het snelle en eenvoudige bestel en betaal proces… geniet er nu bijna dagelijks van!

Verkoper met goede kennis van zaken, voelde meteen aan wat mijn wensen waren voor een camera. Nam ruim de tijd om alles uit te leggen en te adviseren. Ben super blij met mijn nieuwe systeem camera!

Subliem

Enorm assortiment!

goede service en advies

Was vroeg in de winkel dus als enige klant op dat moment de volle aandacht en advies Helaas verkeerde lens meegegeven waar ik thuis pas achter kwam zodat ik weer terug moest rijden. Had voorkomen kunnen worden als verkoper de gekochte camera met de lens in de zaak had uitgelegd en had laten zien hoe te monteren op de camera

Drone op voorraad, 6 dagen later nog niets

Avata 2 fly more met 3 accu's besteld. Toen ik bestelde, stond er op voorraad. Normaal geleverd binnen 24 uren. We zijn nu 6 dagen verder en ik heb nog niet eens een verzend-email ontvangen. Er zat hemelvaartsdag tussen, maar dat is maar 1 dag. Email gestuurd,met de vraag wanneer ik de drone krijg,dat kunnen ze niet inzien. Als ik dat geweten had, had ik de drone ergens anders besteld.

De winkel-online-combinatie is top.

De service zowel online als in de winkel is top. Het personeel kent de materie.

Heel geduldig en professionele uitleg

Vraag naar informatie werd meer dan voldoende beantwoord. Edelwerker nam voldoende tijd en gaf ook ruimte voor eigen inbreng. Steeds het nodige respect voor de klant ervaren.

zeer goed en duidelijk advies zonder opdringerig te zijn

Goede duidelijke uitleg camera en lenzen met veel tips , Professioneel personeel die veel weten.

Klantvriendelijke service in winkel Breda

Meedenken door (twee) zeer geduldige en daarom klantvriendelijke winkelmedewerkers bij het oplossen van mijn visuele gebruiksprobleempje met mijn compactcamera Sony DSC RX 100 VI. De juiste oplossing en attributen werden gevonden en binnen 2 dagen geleverd met uiotgebreide gebruiksinstructie over de communicatie met IEM-app.

Zeer goede aanschaf ervaring!

Fijn om een goed adres te hebben voor betrouwbare fotografieproducten. Meerdere keren al een aanschaf gedaan tegen een mooie prijs en prima afhandeling. Een serieuze aanrader voor de amateur én professional!

Topklasse !

Mensen die hun vak kennen, altijd vriendelijk, Ik denk er nog niet aan om ergens anders te kopen.

Goede service, duidelijke site

Zeer tevreden met het gebruik van de site, product informatie is goed te vinden en de service is uitstekend.

Zeer goede hulp!

Ik heb vandaag mijn eerste echte grote mensen camera gekocht. Afgelopen weekend was ik al wezen kijken bij Kamera Express in Arnhem. Ik had al een idee wat ik wilde en de verkoopster was erg hulpvaardig en gaf me hele goede tips. Daar was ik erg blij mee. En daardoor wist ik dat ik een hele goede keuze gemaakt had met de Canon EOS R10

Zoals steeds : prima service !

Gratis en makkelijk parkeren buiten het centrum van Antwerpen, zoals steeds vriendelijk personeel en prima service, thuis bekijken of iets voorradig is, kom graag terug, GP uit Schoten.

One-stop-shop voor al mijn camerabehoeften

Ik heb de afgelopen 6 maanden twee camera's, een RX-100 VII en een Fujifilm X H-1 en accessoires voor deze camera's gekocht bij Kamera Express en ik ben erg blij met het advies in de winkel (ik spreek over mijn ervaring bij Kamera Express-winkel in Gent), evenals hun online winkel. Naar mijn ervaring altijd de beste deals en prijzen, met een zeer betrouwbare service. Ze bieden zelfs een langere garantieperiode op camera's in vergelijking met de fabrieksgarantieperiode, dus ik heb volledige gemoedsrust. Sterk aanbevolen!

Vakkundig en behulpzaam

Ik kwam bij de winkel met een duidelijke vraag, ik was opzoek naar een video camera voor privé vakantie vlogs. Ik werd vakkundig geholpen door een medewerker die echt met mij meedacht. Tuurlijk zijn er online goedkopere plekken om je spullen te halen maar deze vakkennis heeft mij over de streep getrokken. Al met al een top ervaring.

Zeer goed verder geholpen

correcte inschatting inleverwaarde oude apparatuur.

Zeer goede begeleiding bij mijn aankoop van een flitser

Ik heb uitleg gevraagd welke flitser het best zou passen bij mijn vorig jaar aangekochte Sony camera. Daarna heb ik hem online besteld en zou hem afhalen in de vestiging in Gent. Per ongeluk bleek dat ik mijn flitser moest afhalen in Capelle aan den Ijsel. Het foutje is na telefonisch contact opgelost en kon ik mijn flitser een paar dagen later afhalen in Gent, waar ik dan ook nog eens de gevraagde uitleg kreeg van de verkoper. Vriendelijke en behulpzame medewerkers met kennis van hun producten.

Expertise ten top

Ontzettend fijn advies gekregen bij de aankoop van mijn nieuwe camera. Vroegen goed door naar mijn wensen en gaven vanuit hun expertise een duidelijk advies. Echt een aanrader om hier je doorspelen te kopen. Wilde verschillende modellen vergelijken, geef dat dan even aan zodat ze kunnen zorgen dat de modellen in de winkel zijn.

Helemaal TOPPIE zoals altijd

Ik was in de winkel voor de aankoop en inruil van een lens, De medewerker bekeek de door mij ingeruilde lens en gaf daar een bedrag voor terug wat mij wel beviel, dus de nieuwe lens aangeschaft. Ben er blij mee

helemaal top

alleen maar goed .ze geven goede info over producten in de winkel en online enzo .ze luisteren naar de wensen van de klant

Super service

Bij Kamera Express op de Parnassusweg in Amsterdam wederom super goed geholpen en uitgebreid advies gekregen. Hier werken nog mensen met kennis van de producten die ze verkopen. Dat kom je nog maar zelden tegen tegenwoordig.

Vriendelijke en zeer professionele medewerkers.

Diverse objectieven en camera ingeruild voor een nieuwe systeemcamera met nieuw objectief. Voldoende uitleg over de mogelijkheden met ‘oude’ componenten en nieuwe componenten. Uiteindelijk een keuze gemaakt voor alles nieuw en een goede prijs voor de ingeleverde onderdelen gekregen. Met heel veel plezier aan de slag met de nieuwe Canon R7. F. Nennie

Bij aankoop van een nieuwe Sigma 150-600 kreeg ik duidelijke uitleg van de lens. Top service

Dankzij de adviezen hebben we voor ons de juiste printer gekocht

We wilde een nieuw all-in-one fotoprinter, waarbij we twee apparaten fysiek wilde zien en vergelijken. De verkoper heeft eerst duidelijk de verschillen tussen beide uitgelegd. Er stond van beide all-in-one fotoprinter geen uitgepakt exemplaar in de winkel maar de verkoper heeft van beide een doos gepakt en wilde beide voor ons openen. Hij wist dat wij er misschien één wilde kopen, zodat hij met geopende dozen zou kunnen komen te zitten. Op basis van zijn advies hebben we gekozen om alleen verder te kijken naar de Epson EcoTank ET-8500, waarbij de grote van het LCD-bedieningspaneel voor ons van belang was. Het andere apparaat had een te klein Lcd-display. De verkoper heeft de doos geopend, de Epson EcoTank ET-8500 eruit gehaald, zodat we duidelijk konden zien hoe de printer er precies uitzag en hoe groot het Lcd-display echt was. We hebben hem gekocht waarbij ook duidelijk is uitgelegd hoe we € 50 Cashback van Epson terug konden krijgen door foto’s van de rekening en het serienummer te uploaden bij Epson. Van Epson hebben we hierdoor de bevestiging van de Cashback al ontvangen. Nadat we de Epson thuis in een netwerk hebben geïnstalleerd, bleek dat het advies klopt. Een uitstekend apparaat. Voor een volgende advies en aanschaf gaan we zeker weer vanuit Amersfoort naar de winkel van Kamera Express in Capelle aan de IJssel.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ