Bedankt voor het meedenken met mijn keuze voor een camera (Capelle a/d IJssel).
Voor mijn zoon een mooie Canon EOS RP body camera gekocht. Camera werkt tot u toe goed. Verder goede ervaring met klantenservice.
deskundig en plezierig
Vandaag naar Den Haag , op zoek naar een mono- pod voor mijn camera , geweldig geholpen , aardige man die , heeft deed zijn uiterste best om wat uit te zoeken wat bij mij past , kocht eerder een statief van sirui en wilde graag een mono-pod om mijn camera wat stiller te houden , dus nu een van van het zelfde merk , en het balhoofd van statief past erop , dus ben er heel blij mee .
Heb een tv gekocht bij camera expres was goed geholpen door het personeel waren vriendelijk mensen bij ons in de familie hebben wij allemaal tv bij deze winkel gekocht ik zou het echt iedereen aanraden om bij camera expres te gaan kopen
Een heel mooie zaak met heel veel keuze. Gelukkig krijg je vakkundig advies en een goede uitleg bij het gekochte artikel. Dus helemaal top!
Matériel reçu cassé ! Je me suis bien fait avoir par cette société. Croyant acheter à un professionnel en confiance. J’ai reçu une partie du matériel cassé !!! Emballage intact. même casse, sous garantie, ils ne remboursent pas les frais de retour aux pays bas. Aucune réponse du service client. J’espère être remboursé un jour mais quand ? reflechissez avant un achat a l’étranger.
Bonjour, bien sûr, ce n'est pas l'intention, je serais heureux de l'examiner avec vous. Pourriez-vous nous envoyer un courriel avec vos coordonnées afin que je puisse vous aider davantage ? Vous pouvez l'envoyer à : [email protected]
Net voor onze reis richting Zuid-Afrika constateerden we dat ons fototoestel stuk was. Yoshi van Kamera Express hielp ons fantastisch goed bij de keuze van een nieuwe toestel, NKON Z5, met de bijhorende accessoires.
Alweer mijn vierde kamera bij dit bedrijf gekocht. Dat zegt toch genoeg..........
Ik heb 2 weken geleden een lamp, een Yongnuo YN-216 LED light (voor EUR **,**) besteled. Na 2 weken heb ik een email naar deze (kan*er) ******* gestuurd....na 2 dagen heb ik de volgende antwoord gekregen: "Yongnuo YN-216 LED light is momenteel niet op voorraad vandaar ook de vertraging. Meer informatie over de levertijd heb ik op dit moment helaas niet voor je. Wat ik eventueel wel voor je zou kunnen is de bestelling annuleren mocht je dat willen." Op de website staat NOG STEEDS -----> "Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis!" En ze hebben zijn prijs ook veranderd. Zijn prijs is nu **,** euro.
Alles wordt vanuit België naar Nederland gestuurd ipv naar Belgische hersteller (Nikon/Procirep). Hersteltermijn van anderhalve maand na versturen van hun ontvangstbevestiging van het toestel. Na 11 dagen nog geen ontvangstbevestiging. Dus 2 maanden om een geheugenkaartdeurtje te herstellen. UPDATE 3/8/2022: Toestel is naar Duitsland gestuurd. Het gaat van kwaad naar erger!
Ik ben super goed geholpen in de winkel om de perfecte camera voor mij te vinden. Hij werkt perfect en ik had mij geen betere ervaring kunnen wensen!
Goed geholpen in de vestiging in Maastricht. Om te helpen bij het kiezen zijn de modellen die wij voor ogen hadden besteld, zodat we ze zelf eens vast konden houden. Bij levering bleek echter dat de bijbehorende accessoires niet in de doos zaten, daarover is direct contact opgenomen en enkele dagen later was alles al in orde.
Ik kocht een drone. Kreeg goed advies wat te doen en welke sites info hadden. Zeer te spreken over de klantvriendelijkheid/.
Na zeer uitgebreid advies heb ik een camera gekocht precies wat nu bij mij past. Het is nog even goed zoeken naar alle functies die er op zitten, maar gelukkig hebben ze een hele duidelijke gratis academie om je camera te leren kennen. Ik heb de canon RF en hij maakt echt top foto’s en ik weet zeker als ik hem nog meer onder de knie krijg het echt professionele plaatjes worden.
Nieuwe Canon EOS R3 gekocht, met inruil van mijn vorige camera. Van tevoren aangevraagd wat mijn oude camera nog opleverde. Nadat ik het aantal clicks had doorgegeven kreeg ik het geschatte bedrag door, en dat heb ik uiteindelijk ook terug gekregen. Personeel neemt alle tijd voor je en adviseert waar mogelijk. Ik kom al in de winkel sinds het nog in 1 of meerdere garageboxen zat onder woonhuizen. Toen was de service al kenmerkend en dat is in de loop der jaren alleen maar beter geworden. Ik hoop dat ik hier nog lang klant mag blijven...
18-7 camera online gekocht en meteen betaald. Krijg bevestiging. Dan blijft het stil. 27-7 gebeld, voicemail, waar camera blijft. Niet teruggebeld. 28-7 gebeld, aardige jongen klantenservice gesproken. Hij belt terug. Camera bleek al verkocht te zijn. Ben ik niet over geïnformeerd en geld komt ook niet spontaan terug. Nu dag later, 29-7, nog niks terug ontvangen. 250 euro wat zomaar wordt achtergehouden.
Dat is natuurlijk ontzettend vervelend en niet de bedoeling. Sorry voor het ontstane ongemak. Ik zie dat de credit met urgente status is doorgestuurd. Doorgaans duurt het 5-10 werkdagen voor het bedrag terug kan staan op de rekening, maar we hopen het in dit geval zo snel mogelijk in orde te kunnen brengen.
Bij kamera Express wordt je deskundig en klantvriendelijk geholpen.
Ik ken de mensen in de winkel in Den Haag al jaren. Fijn gesprek en goed geholpen.
Bestelling van een objectief gedaan waarna bleek dat deze niet leverbaar was. Onverwacht een week later een bericht gekregen dat het toch gelukt was en dat ik het objectief kon afhalen. Goede inspanning geleverd door KE.
Kan hier met al je vragen terecht.
Gisteren een nieuw camera gekocht bij de Kamera Express in Utrecht. Fijne winkel met deskundig advies en een ruim aanbod. Ook waren de lens en camera op voorraad zodat we deze in de winkel al konden uitproberen.
Niet verkopen primeert, maar het zoeken naar een oplossing voor een probleem.
Het was zeer makkelijk alle producten te vinden wanneer ik op zoek was. Er waren heel veel verzendopties waaronder de zelfde dag in huis. Topservice
Na 2.5 jaar ging mijn Loupedeck CT kapot eerst eens bellen en mijn werd verzocht naar de winkel in Zwolle te gaan. Daar werd ik goed geholpen door Thomas de bedrijfsleider, maar werd wel weer naar huis gestuurd met het aanbod 100 euro korting op een nieuwe Loupedeck CT. Na 3 weken nog geen bericht mogen ontvangen over het hoe of wat en omdat ik afhankelijk ben van de Loupedeck CT er maar eentje gekocht bij voor de normale prijs zonder korting. Na 2 dagen kreeg ik een mail dat ik een Loupedeck CT kon aanschaffen met 100 euro korting. Toen een mail gestuurd dat ik er al eentje had aangeschaft bij Kamera Express en of ze het bedrag van 100 euro op mijn rekening terug wilde storten. Na 3 weken toch nog eens een mailtje gestuurd waar het geld bleef en ze nog wat alternatieven aangeboden zoals een kortingsbon of korting op een ander product. Nu alweer een week verder en nog steeds geen reactie. De service en communicatie is bij dit bedrijf van een zeer laag niveau, telefoneren heeft al helemaal geen zin omdat je telkens een kwartier tot een half uur in de wacht staat.
Sorry voor onze lange reactietijd Martin. We hebben inderdaad een flinke achterstand momenteel waardoor onze reactietijd langer is dan je van ons verwacht. We hebben je zojuist een kortingscode toegestuurd.
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.