Volgende keer koop ik mijn spullen ergens anders
Als ik in aanmerking wil komen voor de actie van 3 jaar extra garantie ben ik volgens Camera Express verplicht om eerst een recensie te schrijven, dat vind ik een beetje vreemde voorwaarde, maar bij dezen...
Zojuist een camera met objectief opgehaald bij Camera Express.
Er werd letterlijk geen boe of bah gezegd, geen goedemiddag, geen veel plezier met de aankoop niets nada. Toen ik vroeg hoe het met de cashback en garantie acties zat werd er geantwoord met dat staat vast wel op de site. Toen ik vroeg of de verkoper nog tips had voor de memory cards voor de dual slot, was het antwoord botweg “nee”. Je mag toch verwachten dat als je daar werkt dat je daar iets over kunt zeggen?! En anders misschien even vragen bij een collega? Toen ik iets vroeg over de bon en de BTW werd ik honend toegesproken.
Ik hoop maar dat alles gewoon naar behoren blijft werken, want dit voorspelt niet veel goeds op het gebied van klantvriendelijkheid en service.
Wat een wereld van verschil met bijvoorbeeld een zaak als Nivo-Schweitzer! Nu al spijt dat ik daar mijn camera niet gekocht heb!