Zeer tevreden over de service van Kamera Express

Een tijdje geleden heb ik de Fuji XT-3 aangeschaft bij Kamera Express in Breda. Zoals uit vele andere reviews op te maken is, is het een prima winkelketen met vriendelijk personeel. Ik heb de bestelling online geplaatst en opgehaald in de winkel. Dit proces verliep soepel, ik kon hem gelijk de volgende dag ophalen en ermee aan de slag. Andere webshops hadden een aantal aanbiedingen, zoals een extra accu. Dit was in eerste instantie niet het geval bij KE. Na contact met hen, zag ik later dat ook KE deze actie had. Nette reactie. Wat valt er meer te zeggen over dit geheel? Als je van plan bent om een camera aan te schaffen, kijk dan zeker even bij Kamera Express!

Het is een fijne, overzichtelijke winkel met personeel die meedenkt waardoor de klant tevreden de winkel verlaat.

Vakkundig en uiterst vriendelijke service

Na gedegen advies en uitleg over de mogelijkheden en accessoires een keuze gemaakt voor een Nikon D 3500 camera.

Prima service, kundig geholpen

Na lang wikken en wegen gekozen voor een Nikon D7500. In combinatie met een macrolens ben ik nu volop aan het oefenen. We werden vlot geholpen door één van de medewerkers, die ons alle mogelijkheden en onmogelijkheden van diverse camera's liet zien. Dank voor een eerlijk advies.

Vriendelijk en vakkundig personeel, goed advies

Onze vraag m.b.t. advies over de aanschaf van een compact camera is zeer goed opgepakt door de medewerker van Kamera-Express. Goed geluisterd naar onze wensen en prima advies gegeven waardoor we heel tevreden met onze aankoop zijn.

Erg goed

Hele goede service

Goede service en fantastisch aanbod tegen goede prijzen.

Na een bezoek in een van de megastores een aantal camera's kunnen bekijken en vasthouden. Ook het advies daarbij was erg prettig ondanks dat we zelf met suggesties moesten komen. Dat zorgde ervoor dat het absoluut niet als een opdringerig verkooppraatje leek maar we vroegen ons wel af of er nog betere mogelijkheden waren. Ook prettig dat je gelijk met een demo toestel het aanbod tassen kan testen zodat deze niet achteraf te groot of te klein blijkt te zijn. Kortom erg tevreden!

Zeer compleet assortiment

Inmiddels diverse camera's gekocht. Altijd goed advies en ruime voorraad.

Erg fijn en kundig geholpen

Het is uiteraard altijd druk op zaterdag, maar omdat er veel kassa's en medewerkers in de winkel zijn hoef je ook eer niet uren te wachten. De medewerker die ons hielp was niet opdringerig, was kundig, luisterde goed, en gaf goede adviezen. Ondanks de grote drukte bleef hij rustig en aandachtig en nam de tijd. Na de keuze gaf hij nog enkele opties voor accessoires maar drong deze ook niet op. Een extra accu was niet voorradig maar die werd gratis nabezorgt (maandag er op al binnen). De prijs voor de camera was scherp en met een kleine moeite krijg je 5 jaar garantie. Kortom alles echt prima!

Alles op hun site is super duidelijk en makkelijk te bestellen!

Een spiegelreflex camera gekocht....duidelijke informatie en goede prijs verhouding. En super is vandaag bestellen en morgen binnen (behalve zaterdag en zondag). Product goed verpakt. Zeer tevreden.

Simpel, snel zoals het hoort

Een mega aanbieding kunnen scoren met de Sony A6000 zwart + 16-50mm + 55-210mm. besteld en de volgende dag in huis, zoooo onwijs blij mee!

goede service

kamera express besteedt ruim de tijd aan uitleg van product

Goede kwaliteit/prijsverhouding

Na lang overwegen, een keuze kunnen maken voor mijn volgende stap in fotografie. En dat door één van de beste middenklassers ooit aan te schaffen, de Nikon D7200. Bij Kamera Express kon ik op het moment een mooie deal verkrijgen, waarmee ik niet meer hoefde om te kijken naar een tas, want deze kreeg ik er helemaal gratis bij. Het zit hem in de kleine 'dingen' zoals deze, wat voor mij van doorslaggevend was om voor deze partij te kiezen.

goed en eerlijk advies

Ik zat te twijfelen tussen Sony compact of canon spiegel reflex camera. Alle modellen zijn bij kamer express uit te proberen en de verschillen tussen beide types zijn goed uitgelegd. Prijzen zijn gelijk aan de goedkoopste web winkels.

Goede Service

Sony A6000 besteld bij Kamera Expres,goede service en snelle verzending.

Zeer goede uitleg, service en prijs bij de aankoop van mijn camera Panasonic Lumix DC-FZ1000 II

Goede service!

Personeel was vriendelijk, gaf mij goede advies en tips!

scherpe prijs, personeel is vriendelijk, behulpzaam

Dit is de eerste keer dat wij iets gekocht hebben bij Kamera Express De service is perfect, goede prijs, levering van de bestelde TV is snel en correct. Dhr. G. van Lint heeft ons zeer goed geholpen, alle vragen beantwoord en ons een goede aanbieding gemaakt. Wij zullen in de toekomst zeker weer produkten van deze winkel kopen.

Goed geholpen door de vele informatie van de medewerker

Prima.

Objectief Canon EF 70-300 mm F/4.0-5.6 L IS USM gekocht. Snelle levering en scherpe prijs.

Goed advies op maat

De verkoper heeft goed geluisterd naar mijn wensen tav de fotocamera en het gewenste gebruik daarvan. Op basis daarvan heeft hij een advies uitgebracht, en gezocht naar de voor mij beste prijs-kwaliteitverhouding. Ik verwacht hiermee een goede op maat camera te hebben aangekocht.

Lage prijs en snelle levering

Een Sony lens gekocht, SEL1018, alle informatie die ik nodig had was te vinden op de website. Naast een lage prijs ook een snelle levering, ik had de lens de volgende dag al in huis.

Erg vriendelijk, nam de tijd, voors en tegens goed kunnen afwegen

Bleek dat de body van de Sony A6000 zwart + 16-50mm, niet meer aanwezig was in de winkel. Werd direct actie ondernomen en de volgende dag kon ik mijn toestel ophalen.

Fijne duidelijke service

Zonder camera kennis, op zoek naar een instapmodel spiegelreflex. Duidelijke informatie en eerlijk advies gekregen!

Een echte all round lens

Ik had deze lens enige jaren geleden van iemand overgenomen. Ik vond en vind nog steeds dit een hele fijne lens om mee te werken, maar enige tijd geleden begon de autofocus te haperen, maar ik had meerdere lenzen dus gebruikte ik die wel. Na enige tijd miste ik deze lens zo erg dat ik besloot actie te ondernemen en hem te laten repareren, echter de winkel ( K.E. Leeuwarden) gaf aan dat deze lens niet zo duur was zodat ik toch maar besloot een nieuwe te kopen. Gegarandeerd foto plezier!!

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ