Duidelijk en zonder vragen

Goed geholpen en vragen zijn duidelijk beantwoord. Samen een pakket samen gesteld op basis van mijn doelen

Vriendelijke verkoper, deskundige uitleg en een groot aanbod van diverse merken

Vandaag (13/07) langs geweest in de Kamera express winkel te Dilbeek voor de aankoop van een spiegelreflexcamera Vriendelijke verkoper die de tijd nam om ons de verschillende camera's en lenzen te presenteren en ons op een deskundige wijze de voordelen en nadelen van de modellen uit te leggen. Zeer tevreden met de winkel en hopen nog lang plezier te beleven met de aankoop van onze camera

Winkel met zeer veel aanbod voor een redelijke prijs

Ik had mij al van tevoren voorbereid op het kopen van de Sony RX10 MarkIV. Toen ik mijn keuze gemaakt had ging ik naar de winkel. De verkoper had al snel door dat ik het nodige had gelezen en dat hij niet veel meer hoefde uit te leggen. Hierna kreeg ik het verhaal van de verzekering. Dit stuk vond ik erg opdringerig en zelf iets intimiderend. Halverwege gaf ik al aan dat dit niet iets voor mij is. Toch maakte hij een opmerking dat hij het erbij zou zetten. Toen ik nog eens zei dit niet te willen was het klaar maar als je wat minder sterk in je schoenen staat dan ga je hier mogelijk in mee. Hierna had ik een aantal accessoires nodig als accu's lader en tas. Helaas stond er een verkeerd type later op de site. Wel dacht de verkoper op dat moment goed mee. Hij gaf goed advies welke we moesten nemen voor een goede prijs. Ook werd de lader nagestuurd omdat ik anders te lang moest wachten. Super. Al met al positief maar met wat punten ter verbetering

Top Service!

Ik heb een FujiFilm XT3 gekocht. Ik werd heel goed geholpen in de winkel en bij vragen kreeg ik een duidelijke uitleg.

Goed geholpen, alles klopte!!!

Camera besteld en zeer blij met de manier waarop ik ben geholpen. Ik werd elke stap van de bestelling goed ingelicht over de bezorging. Camera kwam met extra garantie en ik zal zeker terug keren om meer te bestellen wanneer ik iets nodig heb.

Goede service en uitgebreid assortiment

In de winkel informatie gevraagd over een geschikte compactcamera, de medewerker deed een aantal suggesties en ik kon deze direct vasthouden en bekijken; uiteindelijk de RX100M3 gekozen. Het eerste resultaat de afgelopen weken: haarscherp goed beeld, ook in donkere scenes. Compact en overal mee naartoe te nemen in de binnenzak of broekzak. Dankzij Kamera Express heb ik de juiste keus kunnen maken!

Overzichtelijke winkel en uitstekend advies

goed advies , direct de camera gekocht

Er wordt de tijd genomen om alle vragen te beantwoorden. Het advies is goed zeker niet opdringerig. Aan te bevelen als camera leverancier

Zeer goede zaak, gemotiveerd en deskundig personeel. Een aanrader!!

Snel en vakkundig geholpen door een enthousiaste medewerker. Goed advies en uitleg gekregen over de aangekochte Tamron 18-400. Uitstekende prijs voor mijn ingeruilde objectief gekregen. Kortom: een zaak die ik iedereen van harte aanbeveel. Ik kom er zeker terug!

Alles conform afspraak

Alles conform afspraak

centrale locatie en zeer hulpvaardig, professioneel personeel.

Goede voorlichting gehad en prima advies over de aan te schaffen camera. Zeer geduldige medewerker met veel kennis en ervaring, heeft mij de functionaliteit van de Sony DSC-HX400V uitgelegd. Goede keuze!!!

Goed en pretig aankoop advies van deskundig iermand

Goed geholpen, er werd alle tijd genomen en zinvolle sugesties gegeven. De verkoper had duidelijk zelf veel fotografie ervaring. Werd na verlaten van winkel via e-mail er zelf op geattandeerd dat er een cash-back acite was op een van de gekochte artikelen.

deskundig advies

Bij het ophalen van mijn camera kreeg iik nofg deskundig advies over de gekozen lens.

Zeer goede en snelle service.

Gemotiveerd personeel met veel kennis van de producten. Goede uitleg en direct aanpassing van de nodige firmware. Top

Hele goede service.

Op de service en het personeel is niets aan te merken, dit was fantastisch! Het enige dat ik jammer vind, is dat 'gewoon een camera kopen' betekent dat er nog flink wat accessoires bij gekocht moeten worden zoals SD-kaarten en dergelijke. Het zou fijner zijn als er gewoon een pakket is waar alles in zit.

Duidelijke uitleg en vriendelijk personeel

Van te voren al een keuze kunnen maken. In de winkel alsnog een uitleg gekregen.

Goede service, snel geholpen, enthousiast en vakkundig advies

Een Sony a6400 plus 18-200 mm lens besteld om in de winkel op te halen. Direct aan de beurt en de bestelling lag klaar. De verkoper had zelf het vorige model camera en was mede hierdoor bijzonder enthousiast en vakkundig. Kon ook uit eigen ervaring filters en accessoires aanraden, plus een slim draagsysteem.

Via webwinkel besteld, zeer snel geleverd op afhaaladres, daar goed te woord gestaan

Goed geholpen en erg tevreden

Mijn nieuwe camera heb ik online uitgezocht en ben ik in de winkel op gaan halen. Daar gaf de medewerker mij advies over een filterkit, waar ik erg blij mee ben. Ik heb erg veel zin om met mijn nieuwe camera en als extra de online basiscursus aan de slag te gaan.

veel keuze

aantrekkelijke prijzen en groot assortiment, helaas kon Kamera Express niet de prijs bieden voor de drone die ik zocht die Vnix aanbood, dit zou volgens de medewerker te maken hebben met het onderscheid tussen fysieke winkels en webwinkels.

Goed geholpen in de winkel met voldoende types camera's in voorraad

Ruime keuze van camera's en lenzen in voorraad om goed te kunnen vergelijken. Het personeel neemt voldoende tijd voor advies. Mogelijkheid tot inruilen van je oudere apparaten.

Perfecte en snelle levering

Heb al diverse malen apparatuur en software gekocht bij Kamera-Express. Altijd werd het snel en tot volle tevredenheid geleverd.

Snelle levering, scherpe prijs!

Bij Kamera Express een mooie Philips 55PUS8503/12 4K led TV gekocht voor een zeer scherpe prijs! Ultra snelle levering en duidelijke informatie over tijdstip van levering. Zeer tevreden!

juiste prijs, duidelijk beschrijving,ik kan mijn benodigheden makkelijk vinden, op tijd bezording, 5 jaar garantie. top winkel

Hele goede service en ben erg blij met mijn aankoop!

Ik ben in de winkel heel erg goed geholpen. Goede uitleg en hulp bij het uitzoeken van een nieuwe camera.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ