Goed en snel geholpen door een vriendelijke en deskundige medewerkster.

Ik had mij al ingelezen op internet en twijfelde nog tussen twee camera's. De medewerkster heeft beiden laten zien maar ook duidelijk advies gegeven over welke camera het best presteert en het beste bij mijn gebruik past.

Prima geholpen in de Superstore in Capelle

Prima geholpen in de Superstore in Capelle.

Kennis van zaken en keurig geholpen

Ik heb een Sigma objectief gekocht. Daarbij kreeg ik uitstekende uitleg, door iemand die echt kennis van zaken had. Vriendelijk geholpen.

Vriendelijke en goede service

Heldere uitleg bij aankoop compactcamera. Geen dwingende verkoop van aanverwante artikelen maar objectieve informatie verstrekking.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede bedrijf

Pluspunten

Ruime winkel, goede presentatie apparatuur en accessoires. Kreeg een zeer goede deal/korting bij aanschaf van een Nikon Z6 + 24-70mm lens + FTZ-adapter + XQD card + reader + pro. filter. Daarnaast loopt er nog de cashback korting. Ben snel en zeer goed geholpen. Professionele administratieve afwikkeling. Omdat ze het zo goed aanpakken, heb ik vertrouwen in de continuïteit van het bedrijf. Dat is relevant i.v.m. de (verlengde) garantie. Als je precies weet wat je moet hebben en je hebt ook uitgezocht wat de concurrentie voor prijzen hanteert voor de betreffende set, dan loont het zeer de moeite om bij Kamera Express te gaan kijken/praten.

ik zie niet direct verbeterpunten

Pluspunten

Goede klantenservice, ook 's avonds bereikbaar. Goede afhandeling van probleem.

Ik had een refurbished tv gekocht, deze had beschadigingen op het scherm.

Pluspunten

Werd (super) goed geholpen in de winkel in Capelle a/d IJssel en ben tevreden met de uiteindelijk gekochte camera.

Had van de telefonische service afdeling meer professionaliteit verwacht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geholpen en laagste prijs garantie wordt waargemaakt maar wel zelf even aangeven.

Pluspunten

Heel goed geholpen in de winkel. Erg duidelijke uitleg. Fijne winkel

Pluspunten

Professionele hulp en adviezen bij de Kamera Express in Utrecht. Daarnaast wordt er met de klant meegedacht qua accessoires en mogelijke kortingen.

Pluspunten

Netjes geholpen en op voorraad zoals de website aangaf

Pluspunten

Ik ga voor mijn camera altijd naar de kamera express in Groningen. Het personeel weet waarover ze praten en kan je goed helpen met een keuze maken.

Het is een fijne winkel om heen te gaat. Alleen jammer dat hij niet in het centrum zit.

Pluspunten

Handie reserveeroptie en in de winkel snelle afhandeling en goede service

Pluspunten

Goede website. Prima en snelle antwoorden op vragen via de mail. Goede service in de winkel met kundig advies. Blije hulpvaardige werknemers

Geen. Prima winkel

Pluspunten

Super goede service, heel vriendelijk personeel. Mensen met verstand van de producten.

Ik heb eigenlijk geen tips voor het bedrijf mijn bezoek hier was prima.

Pluspunten

Uitstekend geholpen

geen

Pluspunten

Top, service- en klantgericht.

Pluspunten

Perfect geholpen door Erwin, heeft meer dan 2 uur de tijd genomen om alle opties met ons te bespreken en ook gewoon goed laten testen om de verschillen tussen verschillende producten te laten. Ook meegedacht over de prijs die wij in ons hoofd hadden en niet geprobeerd om ons een veel duurder product voor niets te laten kopen.

Het centrale magazijn had het erg druk waardoor we wat lang op producten om te testen moesten wachten, maar daardoor meer uitleg over de producten gekregen, dus niet echt een minpunt.

Pluspunten

Wij zochten een goede camera voor onze vakantie. We hadden al wat op internet opgezocht, maar we kwamen er niet uit en wilden graag persoonlijk advies. Bij Kamera Express wordt er echt tijd voor je genomen. Goed persoonlijk advies waardoor we uiteindelijk een mooie systeem camera hebben gekocht. Hierbij wordt er ook op goede acties en aanbiedingen gewezen.

Een aantal zitplaatsen en/of krukken zou fijn zijn. Wij hebben er 1 a 1,5 uur gestaan.

Pluspunten

Het product was niet meer op voorraad.Kreeg keurig een email op het moment dat het product weer geleverd kon worden.Gelijk besteld Kreeg alle benodigde informatie direct op de mail.De volgende dag meteen verstuurd met track en trace-nummer. De prijs van het product was lager dan de meeste aanbieders. Foka/Kamera Express biedt zelfs de mogelijkheid om de garantie van het product gratis met 3 jaar extra te verlengen tot 5 jaar. Ben heel tevreden over de gang van zaken.

Pluspunten

Zeer uitgebreide uitleg over producten en functies daarvan in de winkel en een snelle levering

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt,goede service

Pluspunten

Ik ben meerdere keren naar de winkel in Arnhem geweest om mij te laten adviseren. Ik werd heel goed geholpen door Jelle. Een echte aanrader! Kundig en professioneel. Uiteindelijk gekozen voor de canon 77d en heel blij mee tot nu toe.

Ik werd een keer geholpen door een andere medewerker en daarbij had ik het idee dat hij mijn vragen alleen maar vervelend vond. Moet lang in de wachtrij staan voor de klantenservice als ik bel.

Pluspunten

Uitgebreid de tijd genomen om tot een compleet pakket te komen bij de aanschaf van mijn nieuwe camera. En veel extra's ontvangen om aan te slag te gaan met nieuwe dingen zoala sportfotografie.

Geen. Zijn goede geholpen.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ