Pluspunten

Deze winkel is echt top qua bediening. Ze hebben ook een zeer ruim aanbod! Ze nemen echt de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en zelf ben ik ook heel blij dat er veel bakstenenwinkels zijn voor mocht er in de toekomst ooit iets zijn met het product dan kan je er fysiek terecht met je vragen.

Pluspunten

Duidelijk advies, deal snel gesloten, goede prijs/kwaliteit verhouding product: LG 43UK 6470PLC

NVT

Pluspunten

Erg goede service en uitleg. Persoonlijke begeleiding. Men heeft echt kennis van de producten en neemt alle tijd voor je.

Soms vrij lange wachttijden (maar dit is logisch gezien de tijd die ze voor je nemen :-P)

Pluspunten

De verkoper nam echt de tijd om te helpen en de verschillende mogelijkheden en accessoires te laten zien. De verkoper had duidelijk ook verstand van zaken.

Maar 1 kleur variant op voorraad (voor een redelijk standaard product).

Pluspunten

Duidelijke website, erg overzichtelijk met goede zoek mogelijkheden. Duidelijke en overzichtelijke omschrijvingen die bovendien goed uitgebreid zijn. Dit vereenvoudigd vergelijkingen indien men nog onderzoek wenst te doen. Ontzettend snelle service en bezorging! Zondag besteld, maandag in huis. Top!

Pluspunten

Personeel met verstand van zake die de tijd voor je nemen!

Pluspunten

Vakkundige medewerkers in de winkel (Capelle a/d Ijssel) Duidelijke site

Pluspunten

Deskundig advies gekregen van een bijzonder vriendelijke medewerker die alle tijd voor ons nam. Zeer tevreden over ons bezoek aan Kamera Express Arnhem.

Pluspunten

Volgens de site kon ik de 2 jaar garantie opgraden naar 5 jaar wanneer ik een review achter zou laten, echter kreeg ik het formulier om de gegevens daarvoor in te vullen pas na er om gevraagd te hebben en vervolgens kreeg ik allerlei foutmeldingen. Na meerdere verzoeken om mij een nieuwe link te sturen, kreeg ik die uiteindelijk op de laatste dag waarop ik aanspraak kon maken op de 5 jaar garantie. Daar kwam ik net achter na 00.00 uur, dus het zal toch niet zo zijn dat ik er nu geen gebruik meer van kan maken?!

Pluspunten

Vandaag in de winkel in Breda geweest. Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen met de aanschaf van een sony RX100VI.

geen.

Pluspunten

Vakkundig geholpen

Pluspunten

Deskundig advies en goede service

nee

Pluspunten

Prettige en sympathieke verkopers met verstand van zaken. Goede website meet veel info en duidelijke keuzemogelijkheden. Betrouwbaar, kom er al jaren.

Iets duidelijker aangeven dat je een nummertje moet trekken!

Pluspunten

De medewerker heeft mij enorm geholpen met het kiezen van een goed camera die bij mij past. Er was alle tijd en ruimte.

Pluspunten

Goede service!

nvt

Pluspunten

De aankoop in de winkel in Cappelle a/d IJssel ging met grote klantvriendelijkheid en prima uitleg en advies. Nadeel van deze goede populaire winkel is dat je geduld moet hebben voordat je aan de beurt bent...….zegt ook iets over de kwalitieit. Kortom....zeer tevreden

Pluspunten

Zeer nette behandeling en deskundig advies.

Pluspunten

klantvriendelijk en deskundig behandeld in den bosch

Pluspunten

Top advies gekregen en waren ook tegen mijn kinderen heel erg vriendelijk.

Pluspunten

Meestal waar ze er verstand van hebben kost het meer; maar niet bij Kamera Express. Super deskundig advies en de goedkoopste in NL!!

Pluspunten

goede service, heel goed geholpen met duidelijke uitleg over het product dat ik graag wou en inmiddels ook in mijn bezit heb.

n.v.t

Pluspunten

Goede, vakkundige service en snelle levering

Pluspunten

Goede service, prijs en snelle levering.

Pluspunten

Ruime keus aan producten Nemen de tijd om het goed uit te leggen Prijzen zijn marktconform

op dit moment geen

Pluspunten

Snelle levering, prima service. Ik was mijn factuur kwijt geraakt en binnen 3 minuten kreeg ik een nieuwe factuur.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ