Pluspunten

snelle levering en duidelijkheid

n

Pluspunten

Camera gekocht 3-7-2019 bij Kamera Express in Zwolle. Goede uitleg gekregen, verkoper nam alle tijd hiervoor. Heeft ook gekeken wat voor mij als klant het voordeligst uitkwam. Prima dus!

Pluspunten

Altijd goede service!

Wat meer voorraad in Den Haag

Pluspunten

Website zeer duidelijk en goede scherpe prijzen met goede extra service zoals extra garantie van 5 jaar op alle tv en fototoestellen. Ook goed bereikbaar door de weeks.

Pluspunten

Snelle levering. Product netjes en zorgvuldig verpakt. Bedrijf is op verschillende manieren goed bereikbaar en heeft goede acties. Ik ben blij met mijn nieuwe camera!

Nu geen verbeterpunten

Pluspunten

Online altijd een goede service en ook in de winkel erg prettig geholpen met garantievragen of camera vragen. Ook mijn vragen over polaroidcamera's en analoge fotografie konden beantwoord worden :)

Pluspunten

Ontzettend fijn geholpen in deze zoek. Gunstige prijzen. We kwamen voor een nieuwe tv voor onze dochter en dat is gelukt. Ook fijn dat we hem meteen mee konden nemen.

Die heb ik niet.

Pluspunten

Erg klantvriendelijk!

Pluspunten

- Betrouwbaar i.e. snelle en correcte levering.

- Verschillende keren met de Helpdesk contact gehad over allerlei onderwerpen & vragen. Helpdesk reageerde snel en correct. - Echter, mijn laatste vraag, het aanvragen van de extra garantie voor een camera die ik daar in 2017 gekocht heb, lukte steed niet. Hierover heb ik de Helpdesk benaderd, maar dat ging moeizaam d.w.z. antwoord liet dagen op zicht wachten en ik kreeg de "standaard" antwoorden. Een gemiste kans c.q. een beetje ontbrekend ownership,

Pluspunten

Makkelijk bestellen, en zeer snelle levering

Pluspunten

Zeer vriendelijk en deskundig personeel,neemt de tijd voor uitleg !

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, goed prijs

Pluspunten

Zeer goede bediening en technische begeleiding

Pluspunten

Vriendelijk en vakkundig geholpen, Instructie gegeven over de lopende acties

geen

Pluspunten

1) De website van Kamera Express is duidelijk, makkelijk toegankelijk en altijd eerlijk over de voorraden. Hier geen teleurstellingen over bestellingen die toch niet geleverd kunnen worden. 2) Daarnaast zo fijn dat je naar een echte winkel kan om je te laten adviseren door deskundige medewerkers, je aankopen kan ophalen (en dus de ruwe behandeling van een koerier voorkomt) en geïnspireerd wordt door het enthousiasme van medewerkers en klanten. 3) De geleverde artikelen zijn recente producten en vrijwel altijd voorzien van de laatste firmware versies zodat je er meteen mee aan de slag kan.

Ik heb producten via website besteld die staan geadverteerd als retailuitvoeringen. DIt is in een originele productdoos, met alle bijbehorende accessoires etc. Je betaalt dan meer dan voor een bulk-uitvoering die ook te koop wordt aangeboden. Bij het ophalen in de Kamera Express Superstore in Utrecht blijkt echter dat zowel de body als het objectief uit een kit afkomstig zijn en dus feitelijk als bulkproduct moeten worden beschouwd... De winkelmedewerker kan mij ervan overtuigen dat ik toch voor de cashback acties van de fabrikant in aanmerking kom. Indien ik problemen ervaar zal KE assisteren bij het oplossen ervan. Liever heb ik uiteraard dat er gewoon retailuitvoeringen geleverd worden (zoals ik besteld en voor betaald heb!), zodat ik geen kans op problemen loop... Het zal moeten blijken of KE zich aan z'n belofte houdt om bij problemen in te springen.

Pluspunten

Werd goed te woord gestaan en de camera werd kort gedemonstreerd. De niet voorradige accessoires worden nog nagezonden.

Had het liefst de accessoires natuurlijk direct meegenomen.

Pluspunten

Hele vriendelijke en deskundige service! Altijd laagste prijs ook! Top zaak!

Pluspunten

Heel snelle levering, alles zit daarbij netjes ingepakt zodat het niet kan beschadigen. Super blij met mijn camera en objectief!

Pluspunten

Goed geholpen. Snel en gespecialiseerd.

Pluspunten

Goede hulp met helder advies.

Pluspunten

Goed contact mee te krijgen

Levertijd was langer dan verwacht

Pluspunten

- De lens brengt alles scherp op beeld.

- Het licht van de lens mag wel iets meer.

Pluspunten

snelle en zorgvuldige afwikkeling van bestelling, indien nodig altijd snelle service. Ik beveel Kamera Express zeer aan

Pluspunten

Klantvriendelijke behandeling en deskundige en snelle hulp en antwoorden op uiteenlopende vragen

De afspraak opvolging verbeteren : ik zou een berichtje krijgen als de bestelde lens binnen was maar dat bericht kwam niet terwijl de betr. lens al wel een aantal dagen binnen was, : systeemfoutje !!

Pluspunten

Service in de winkel

Service klantenservice, wachttijd telefonisch contact

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ