Pluspunten

Deskundige hulp bij de productkeuze.

Pluspunten

Pluspunten

Goede voorlichting en mooie winkel.

Pluspunten

Alles !

Geen, ben super tevreden !

Pluspunten

Nog een zeer goede transactie. Ik koop al jarenlang online bij Kamera Express en dit is de eerste keer dat ik de superstore in Capelle a / d IJssel bezocht. Snelle vriendelijke service en ze deden me de hoffelijkheid om in het Engels met me te praten.

Het klantenticket was een beetje ongeorganiseerd, maar niets te problematisch en was waarschijnlijk extra druk vanwege een feestdag.

Pluspunten

Bij Kamera Express doen ze alles om je zo goed mogelijk te helpen. Goede kwaliteit van camera's en lenzen. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en kom graag een keer terug.

Pluspunten

Mijn eerste keuze voor fotografie apparatuur!

Nvt

Pluspunten

Bij kamera express in Maastricht de Sigma 150-600 gekocht. Goede uitleg en service, top product!

Pluspunten

Laagste prijsgarantie, goed geholpen door één van de medewerkers, groot aanbod en goed advies.

Pluspunten

Uitstekende voorlichting over beste keus voor een upgrade van DMC-FZ200 camera naar FZ 1000 II of FZ2000 (uiteindelijke keus) Bedankt Bart !

Pluspunten

Heel veel kennis en ervaring! De medewerkers nemen ruim de tijd om je te helpen.

Pluspunten

In de winkel Maastricht ben ik zeer goed en vriendelijk geholpen door de verkoper. mijn vragen over een spiegelreflexcamera werden goed gehooerd en ik kreeg een goed advies. Ik ben de volgende dag terug gegaan om de camera te kopen. Ik ben zeer tevreden over het advies en behulpzaamheid van de verkoper.

geen

Pluspunten

Winkel in Den Bosch, grote overzichtelijke winkel, de lens die ik nodig had was op voorraad. Parkeren was mogelijk voor de deur en ik werd snel geholpen! Factuur werd via de mail verstuurd.

Pluspunten

Wat een kanjers bij Kamera Express. Contact gehad met het vriendelijke en behulpzame customer service team, snelle en duidelijke communicatie. Ze weten wat scherpe prijzen zijn. Ik ben tevreden en kan ze aanraden.

Achteraf had ik meteen wat accessoires erbij willen/moeten kopen. Naast het geheugenkaartje bijv ook een UV filter. Dat laatste kwam niet als suggestie naar voren, lijkt me wel beter.

Pluspunten

Ze zijn erg behulpzaam, eerlijk en ook nog eens vriendelijk. Ze maken je enthousiast om een product te kopen en helpen je hetgeen te vinden waar je naar opzoek bent.

Ik vind de locatie in Zwolle niet heel fijn bereikbaar met de auto.

Pluspunten

Ik werd heel erg goed geholpen in de winkel om de juiste keuze's te maken.

Pluspunten

Uitstekende service en advies zijn kenmerkend voor dit bedrijf. Ook heeft Kamera Express breed assortiment en acceptabele prijzen.

Snelheid bij reparaties/garanties. Dit geldt voor alle bedrijven.

Pluspunten

Lens besteld bij Kamera Express. Makkelijk te bestellen en zeer vlotte levering. Contact met klantenservice ook heel prettig.

Pluspunten

Vriendelijk personeel en zeer duidelijke uitleg om tot de juiste aankoop te komen volgens mijn aangeven waarvoor het fototoestel moet dienen.

Pluspunten

Deskundig personeel dat alle tijd neemt om je goed te adviseren.

Pluspunten

Deskundig personeel, vriendelijk en meedenkend.

Ga zo door!

Pluspunten

Deskundig advies bij aankoop camera. Betrokken medewerker

Pluspunten

Snelle levering. Houden aan gedane afspraken.

Pluspunten

Personeel met veel kennis over de producten. Geven dus een goed passend advies en goede prijs/kwaliteteitverhouding.

Camaratassen overzichtelijker indelen.

Pluspunten

Heb mijn Nikon Z 6 gekocht bij de vestiging in Arnhem. Peter gaf mij zeer goed advies en uitleg over de camera. Ben zeer tevreden met de aankoop.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ