Pluspunten

Zeer goede service. Professionele uitleg over het product.

Pluspunten

Kamera Express heeft een groot assortiment waardoor je goed kunt kiezen, ze zijn niet gebonden aan een bepaald merk. Je wordt goed geadviseerd.

Pluspunten

Goed advies, scherpe prijzen, goed bereikbare helpdesk

Enkele fouten op website

Pluspunten

Snelle service Goede prijs Uitstekende garantie Van Amateur tot Pro een bijzonder goede keuze

Door hun succes blijft er weinig concurrentie over, hopelijk blijven ze goed op de service en prijs letten.

Pluspunten

Ruim assortiment; scherpe prijzen; deskundig advies en ruim de tijd genomen

Instellingen camera samen met klant doorlopen; verbinding WIFI met Smartphone tot stand brengen. Handleiding is verouderd op dat punt

Pluspunten

Nemen alle tijd om dingen uit te leggen. Bijna alles op voorraad.

Pluspunten

Overzichtelijke winkel (het oude FOKA) Rotterdam centrum goed bereikbaar, eerste uur P-kosten vergoed, leuke locatie ipv anoniem bedrijventerrein.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede aardige en kundige hulp

Handiger dat te kopen producten ook aanwezig zijn. Nu moeten ze eerst uit Capelle komen

Pluspunten

Snel dienstverlening, toegankelijk en gebruiksvriendelijke website, goed beschreven producten.

Pluspunten

Goede service, veel kennis

Pluspunten

Perfecte en razendsnelle levering en goed contact

geen alles is verlopen zoals het hoort

Pluspunten

Vriendelijke werknemers met verstand van zaken. Wij zijn goed geholpen.

Pluspunten

Uitvoerige informatie over producten. Luisteren goed naar wensen van cliënt

Pluspunten

Deskundig, rustige duidelijke uitleg, geen moeite teveel. De eerste camaera bleek een haperende lens te hebben, mee terug geweest en meteen werd een nieuwe geregeld.

Mogelijkheid om de camera's te gebruiken zodat we in winkel ook kunnen zien wat het doet en hoe.

Pluspunten

Klantvriendelijk, snel geholpen en goed gewezen op de voordelen die achteraf nog behaald konden worden. En uiteraard een zeer mooie camera aangeraden.

Pluspunten

Duidelijke uitleg van de functies van de camera. Geen pushverkoop voor accessoires. Prima winkel!

Pluspunten

Goede service en eerlijk over de producten.

Geen tips, blijf zo door gaan kamera expres

Pluspunten

Uitstekende service! Proberen niks aan te smeren maar luisteren goed naar de wensen en benodigdheden van de klant.

Pluspunten

De verkoper had direct in de gaten dat ik wist waarvoor ik in de winkel kwam en hij heeft me niet lastiggevallen met adviezen. Bovendien heeft hij niet geprobeerd om mij het een of ander aan te smeren. Heel fijn!

Pluspunten

Ben in de winkel wezen kijken, camera was Niet op voorraad, online besteld en de volgende dag binnen. De kleur wit viel tegen in combinatie met de lens. Gebeld met de klantenservice. In Zwolle was de M100 op voorraad. Naar de winkel gegaan en de camera omgeruild.prima service. Even wennen aan de camera, maar maakt prima foto’s

Pluspunten

Algemeen Prima service! Besteld en op de aangegeven dag bezorgd! De Canon EOS 200D was prima verpakt en we zijn tot nu toe erg tevreden met de aankoop! Ik kan iedereen Kamera Express aanbevelen. Verzending Op een maandag een bestelling geplaatst en deze op de aangegeven dag (woensdag) laten bezorgen omdat dit beter uitkwam. De bestelling was prima verpakt!

n.v.t.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijk orderproces. Aanrader!

Pluspunten

Ik werd netjes geholpen en ze hadden alles in voorraad.

opletten dat ze alle acties die je hoort te krijgen erbij zitten.

Pluspunten

Goed geholpen, erg behulpzaam en meedenkend bij het vinden van de juiste camera.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ