Pluspunten

Verkoper neemt uitvoerig de tijd bij aankoop van de camera. Gedegen uitleg van de werking en mogelijkheden. Laat ook alternatieven zien.

Pluspunten

Werd goed en vakkundig geholpen in de winkel, ze hebben veel keus, en de camera die ik wilde was op voorraad.

Pluspunten

Ik werd prima geholpen met goede adviezen

Nog niet ontdekt

Pluspunten

Er zijn de nodige verkopers waardoor we niet lang hoefde te wachten. Wij hadden een vraag over onze camera en werden goed geholpen. Een eerlijk advies, zonder het gevoel te krijgen dat ze een nieuwe camera wilde opdringen. Deze hebben we uit eindelijk wel gekocht.

Pluspunten

Vriendelijk personeel en deskundig advies in vestiging arnhem

Pluspunten

We werden keurig geholpen door een jonge medewerker die ons veel over een spiegelreflexcamera wist te vertellen. Voor ons was alles nieuw en omdat het best een dure aanschaf was wilden we vooraf uitgebreide informatie. Dit was geen enkel probleem en we hebben meer als een uur voorlichting gehad waarna we een camera hebben aangeschaft en tot volle tevredenheid.

Pluspunten

goede voorlichting en snelle levering

Pluspunten

Goede service, vriendelijk personeel, deskundig advies

Pluspunten

Goede ontvangst, deskundig advies. heb de body van mijn NikonD3300 (met wat gebruik sporen) ingeruild voor een D5300 vanwege locatie bepaling (GPS) ,Wifi en het gemak van kantelbaar scherm. Gebruik normaliter een Sigma 18-300mm DC macro/zoom lens, welke nu op de D5300 gebruikt gaat worden maar heb voor het wat lichtere/snelle werk nu ook de standaard 18-53 mm (AF P DX VR) lens voor €60 aangeschaft. Alles tot volle tevredenheid

Haarlem had wat dichterbij Enkhuizen moeten liggen......

Pluspunten

Goede service en klantvriendelijk. Goede kennis van de producten

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Als er iets mis is met je aangekochte product ontdek je pas echt wat voor bedrijf dit is. Ik zou zeggen: koop hier niet! Mijn advies aan het bedrijf : denk mee in oplossingen voor de klant in plaats van deze in de kou te laten staan!

Pluspunten

Super goed en snel geholpen. Goed advies gekregen Accesoires netjes meegekregen

Jammer dat er niet werd meegedacht over een zonnekap, nu kom ik die binnenkort nog even ophalen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima verkoop medewerker

Pluspunten

Prima service, snel geholpen

Pluspunten

Zeer goed geholpen, advies en uitleg gekregen ! Top.

Pluspunten

Goede service, behulpzaam, meedenkend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

nemen de tijd voor je dringen niets op toen wij er waren werden we snel geholpen

Pluspunten

ga graag naar deze winkel, helpen je uitstekend

Pluspunten

goed geholpen door camera express snele service. website is ook lekker duidelijk en wat er fijn is onder het product staan alle extra dingen die je kan kopen.

Pluspunten

snel bezorging en goede service !

Pluspunten

Vakkennis van medewerkers

Pluspunten

Erg goed geholpen in de winkel, alle rust en geduld voor verschillende opties en adviezen, en zelfs even samen met de verkoper uitproberen. Fijn om te merken dat de verkopers duidelijke kennis van zaken hebben!

Pluspunten

vriendelijk en behulpzaam zeer goede uitleg over produkt

geen gewoon zo verder doen

Pluspunten

S'avonds laat besteld, volgende ochtend al geleverd. Scherpe prijzen en 5 jaar garantie op veel producten.

Pluspunten

Eerlijke en vakkundige verkopers.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ