Pluspunten

Goede service, snelle levering en goede deals

Pluspunten

Vriendelijke en kundige bediening.

Pluspunten

Zeer deskundige en geduldige uitleg bij de aanschaf van een Canon powershot XS 70 HS. Ik zocht een camera waarmee ik in de natuur snel kan switchen van onderwerp. In de praktijk blijkt de camera aan mijn verwachtingen prima te voldoen.

Pluspunten

Goede hulp en uitleg. Neemt de tijd voor je.

Misschien iets meer personeel. Door de lange tijd die ze nemen voor hun klanten (positief) moeten andere wachtende klanten erg lang wachten voor misschien wel een korte vraag.

Pluspunten

Goede kennis in de winkel over camera spullen. Daarom altijd een goede keuze met een goede camera die bij jouw past waarvoor ej het will gebruiken

Pluspunten

Kreeg de tv voor de laagste prijs. Ook zeer behulpzaam bij het beantwoorden van vragen. Is zeker een aanrader!

Pluspunten

Deskundig advies gekregen naar aanleiding van vragen over compatibiliteit 800D met Hahnel Capture Pro producten, Vragen ana de helpdesk werden vlot beantwoord, en KE boodt me de gelegenheid e.e.a. in de winkel te controleren.

Pluspunten

vakkundige hulp goedkope prijzen

Pluspunten

Goede vakkundige informatie Snelle levering Concurrerende prijsstelling Goede service

Pluspunten

Omdat de Panasonic Lumic DMC-TZ100 camera in de Consumentengids van januari 2019 werd beoordeeld als Beste uit de Test besloten mijn vrouw en ik deze camera te kopen. Wij kochten de camera bij de Kamera Express in Den Bosch omdat onze kleinzoon bij de Kamera Express in Eindhoven al een professionele camera had gekocht. Hij heeft goede ervaringen bij deze winkel omdat hij vakkundig en vriendelijk was geholpen. Ook in de winkel in Den Bosch hadden wij deze ervaring. Omdat Kamera Express de laagste prijs garantie heeft en wij de camera elders voor een lagere prijs werd aangeboden, betaalden wij 100 Euro minder dan prijs waarvoor die op de website stond. De camera bevalt ons prima. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.

N.v.t

Pluspunten

Deskundige uitleg over de werking van de camera. Welke hulpmiddelen het beste voor jou passen. Dat er rustig de tijd wordt genomen om alles duidelijk te maken.

Nu 14 dagen na aankoop heb ik nog geen email met de bevestiging over de CarePlan dekking van Actua assurantiën ontvangen. Dit kan toch sneller lijkt mij.

Pluspunten

Goede service. 5 jaar garantie

Pluspunten

Zeer nette service in de winkel, en klantvriendelijk personeel die weten waar ze over praten. ook nemen ze de tijd voor de klant om allerlei vragen te beantwoorden en eventueel op te zoeken. Top winkel

Pluspunten

Goede hulp, vriendelijke medewerkers met kennis van de producten.

Pluspunten

Ik word altijd goed geholpen in de winkel. Er wordt goed advies gegeven. Eigenlijk koop ik hier alles wat met mijn fotografie/videografie te maken heeft. Echt mijn favoriete winkel!

Pluspunten

Zeer goede uitleg en vriendelijk personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik was op zoek naar een goede systeemcamera, maar was nog niet goed op de hoogte van de voor- en nadelen. De medewerkers van Kamera Express hebben me hierin goed geadviseerd.

Ik ben een aantal keren op de nieuwste systeemcamera van Sony gewezen, terwijl ik niet specifiek op zoek was naar een Sony camera. Het viel me op dat dit door verschillende medewerkers werd gedaan, waardoor ik begon te twijfelen aan de objectiviteit van het advies. Uiteindelijk ben ik zelf uitgekomen op een systeemcamera van een ander merk.

Pluspunten

Een prima bedrijf met vriendelijk en goed op geleide medewerkers die goed op de hoogte zijn van de producten die er te koop zijn.En een goed service.

Pluspunten

Prettig geholpen en een mooie prijs.

Telefonische bereikbaarheid.

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle en nette levering en vriendelijke klantenservice. Ben in de winkel goed geadviseerd over de camera en daarna online besteld.

Pluspunten

Al 4 jaar tevreden klant. Het ruime assortiment in de hoofdvestiging Rotterdam, waarbij je producten even mag proberen vóór het te kopen, en waarbij er op dat moment actief met je mee wordt gedacht. Plus: de persoonlijke benadering bij o.a. mijn dichtstbijzijnde vestiging Arnhem Kronenburg, waarbij ze nog weten van je situatie en je van gezicht kennen. Iets wat erg belangrijk is als je zoals ik een energiebeperking hebt en ik mijn situatie niet nog eens, na meer dan een week, hoefde uit te leggen, want diezelfde medewerker was gewoon weer aanwezig en wij gingen verder waar we gebleven waren. Bovendien: het gisteren laten taxeren en terug kopen door Kamera Express van mijn oude camera, waarna de bedrijfsleider daarbovenop nog een behoorlijke korting gaf... Deden mij tot daar ter plekke tot aankoop overgaan van een nieuwe camera, die ook gelijk op voorraad was, waarbij er ook vóór dit moment weer hard met me mee werd gedacht door Kamera Express. Bijzonder prettige mensen en een topbedrijf. Van harte aan te bevelen.

Ga zoveel mogelijk door met diezelfde persoonlijke behandeling. Bovendien: vertrouwde gezichten kweken vertrouwen. Dat werpt zijn vruchten af, ook nog na 4 jaar. Ga zo door!

Pluspunten

Vriendelijk en deskundig personeel in vestiging Groningen. Geen druk en nemen rustig de tijd voor je.

Pluspunten

Doet wat het beloofd! Even een belletje naar de klantenservice en de nieuwe camera ligt klaar.

Pluspunten

Prettige website. Zelfs op zondag telefonisch kunnen benaderen met een vraag en keurig netjes afgehandeld. Pakket werd keurig netjes en op tijd afgeleverd.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ