Pluspunten

Deskundigheid. Behulpzaam en vriendelijk personeel (vestiging Groningen) Uitgebreid assortiment in winkel, dus goed vergelijken en werking testen mogelijk. Goed bereikbare ligging winkel Groningen.

tot op heden geen.

Pluspunten

Veel keuze, goede camera's.

Pluspunten

Persoonlijke service Verstand van zaken Tijd voor de klant Eerlijk advies

nvt

Pluspunten

Prima bedrijf, goeie hulp bij aanschaf spiegelreflexcamera en met behulp van de gratis fotografiecursus hoop ik nog heel veel mooie foto's te maken.

Pluspunten

Toegankelijke website om je te oriënteren op het enorme aanbod. Het per mail reserveren van apparatuur werkt snel en alles ligt een uurtje later ook echt klaar. Inruilprijzen zijn goed. Je wordt in de winkel vriendelijk en professioneel geholpen en krijgt helder antwoord op vragen.

Informatie over acties blijkt niet altijd bekend te zijn in de winkel. Hier kan de communicatie beter naar de medewerkers blijkbaar beter. Het is jammer als je als klant moet wijzen op acties.

Pluspunten

Overzichtelijke snelwerkende website, goede prijs, enthousiaste en meedenkende winkelmedewerker (tijdens oriëntatiefase)

Aankoopervaring met jonge medewerker (bij de koop) was minder dan verwacht/gehoopt. Aankopen worden (o.a. bevestigd door Daniel Kahneman) niet alleen gedaan op basis van een technische beoordeling. Die keuze was eigenlijk al gemaakt. Emotionele aspecten tussen verkoper en consument (mbt product) zouden wat mij betreft tijdens het kopen in een supermarkt anders moeten zijn dan in een kamera superstore. Daarom koop ik in een winkel ipv online. Dus verbeterpunt: Train (jonge) verkopers ook op dit onderwerp.

Pluspunten

Duidelijke productbeschrijving op site. Snelle bezorging: zoals beloofd de dag na bestelling geleverd. Over de voortgang van de levering werd ik per mail op de hoogte gehouden. Ontvangen product werkt perfect, erg tevreden. Zelfs een extraatje bij de bestelling in de vorm van een cadeaubon, online account voor fotografie-cursussen en een jaarabonnement op een tijdschrift.

Op dit moment niets.

Pluspunten

Goede webshop, zeer compleet, snelle afhandeling. 5 jaar garantie op aantal productlijnen waarmee ze onderscheiden. Levering conform afspraak

Pluspunten

Met post.nl de zending goed kunnen volgen en prima geleverd.

Pluspunten

Laagste prijs voor een LG OLED65E8PLA na tips op Tweakers. Snelle en goede communicatie via email. Meteen een iDeal betaallink gekregen en de volgende dag geleverd. Weinig op aan te merken dus. Verzending: Volgende dag geleverd. Track & Trace bij de vervoerder (Thijse) zou iets beter kunnen zijn. Nu een indicatie met een tijdsvak tussen 13:00 en 15:45, bij veel vervoerders kan je tegenwoordig realtime checken waar ze zijn.

Track & Trace via Thijse niet realtime.

Pluspunten

prima geholpen door de jongens in Groningen. omdat ik twijfelde over de overstap van Canon naar Sony en van spiegelreflex naar full-frame meerdere keren de winkel bezocht. altijd netjes te woord gestaan en vragen beantwoord gekregen.

telefonisch alleen via hoofdkantoor te bereiken, zou mooi zijn als elke filiaal zelf telefonisch bereikbaar is

Pluspunten

Goede service, snelle levering

geen

Pluspunten

Goede service en scherpe prijzen.

Pluspunten

Vriendelijke verkoper met goede kennis van het gekochte product.

Pluspunten

Goede informatie en tips. Duidelijke uitleg over het product

Pluspunten

ik heb eerst even op de site gekeken welke ik wilde hebben ,op de site stond alles op ,maar toch ben ik naar de winkel geweest waar ik het gekocht hebt .Prima geholpen alles netjes uitgelegd

niet dat ik zogauw weet

Pluspunten

Goede, vakkundige bediening

Ga zo door!

Pluspunten

vriendelijke verkoopster, zeer behulpzaam. Geeft bruikbare tips bij aankoop toestel.

op drukke momenten nummersysteem gebruiken. Het is niet altijd duidelijk wie aan de beurt is.

Pluspunten

Super service en geholpen door een verkoopster die wist waar ze het over had.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service en prijzen

niet de volgende dag zoals op site geleverd maar twee dagen later zonder even berichtje.

Pluspunten

Zeer goede en professionele hulp gekregen bij het uitzoeken van een nieuwe camera. Vriendelijke personeel en zeer behulpzaam. Leggen alles rustig uit en kunnen ook de verschillen tussen de camera's kundig uitleggen.

Pluspunten

Goede service, kennis van zaken, aardige verkopers, groot assortiment. Heel tevreden over en in de toekomst zal ik zeker weer bij ze aankloppen.

Pluspunten

De goede TV op het juiste tijdstip geleverd; alles conform afspraak

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ