Pluspunten

Snelle service ,goed product

Pluspunten

Altijd optijd bezorgd van mijn bestelde producten top bedrijf!

Pluspunten

Goede begeleiding in de winkel te Rotterdam mbt.aankoop televisie. Vlotte behandeling van de aankoop aan een zeer gunstige prijs !

Pluspunten

Zeer snelle ontvangst van online bestellingen. Duidelijke webwinkel.

Pluspunten

Wij zijn erg leuk geholpen bij het aanschaffen van een edelcompact camera. Hierbij kregen wij ook wat extra gratis cursussen toegestopt en antwoorden op onze vragen (met een kop koffie!). Toen ik later problemen had met de installatie van Lightroom heeft de klantenservice mij aan de telefoon ook goed geholpen! Al met al een erg prettig ervaring.

Pluspunten

Uitgebreid assortiment. Duidelijke/goede website. Deskundig winkelpersoneel.

Adverteer niet teveel met inname oude spullen omdat wat dat betreft de vergoeding tegenvalt.

Pluspunten

Bereidwilligheid winkelmedewerkers bij aflevering, en ook bij uitzoeken status pre order.

De status van de pre order was steeds niet duidelijk. Bij betaling van het totale bedrag zou voorrang zijn op de levering. Communiceer dit met de klant. W.b. levertijd, ik kan me voorstellen dat bij de P1000 dit niet te voorspellen was, maar maak op de een of andere manier transparant waar men op de lijst van uitlevering staat. De vijf jaar garantie is niet aan bod gekomen bij de levering. De factuurdatum stond veel eerder, omdat ik het totaal bedrag al vooraf betaald heb. Wat doet die factuurdatum met de aanvraag van die extra 5 jaar garantie. Weer, communiceer dit met de klant.

Pluspunten

Mijn vragen werden snel beantwoord op de mail Alles is netjes afgehandeld door de koeriers dienst die voor hun werkt

geen

Pluspunten

Ruime voorraad en deskundig personeel

Pluspunten

Ik ben goed en snel geholpen. Zeer ruime sortering aan spullen

Pluspunten

Snelle levering en goeie prijzen

Pluspunten

snelheid beste prijs doet wat men beloofd goede service

geen

Pluspunten

Goede service, betrouwbaar en vriendelijk.

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel.

Pluspunten

Medewerker heeft verstand van zaken waarbij ruimte was voor de klant om hardop te denken, of om bedenkingen te uiten.

Er is een omslachtige weg bedacht om 5 jaar garantie te krijgen. Of er nu wel/niet een review wordt geschreven, verandert niets aan het product, dus ook niet aan de te verlenen garantie. Bovendien moet dat binnen 30 dagen, waardoor een gemiddelde klant het product nog niet goed kent, wat m.i. de kwaliteit van het review niet ten goede komt.

Pluspunten

sony dsc-wx500 gekocht, top service!

geen

Pluspunten

Ik heb recent een 65 inch Sony Bravia gekocht bij FOKA (Kamera Express). Ik ben prettig geholpen door de medewerkers en mijn nieuwe tv werd snel bij mij thuis bezorgd door een vriendelijke koerier!

Op basis van mijn positieve ervaring kan ik geen verbeterpunten noemen.

Pluspunten

Zeer tevreden met snelheid van de bestelling. Foutje bij het versturen heel snel opgelost. En zeker een mooi cadeautje bij hun perfecte plaatje aanbieding.

Jammer dat als je belt je in de wacht wordt gezet en als de tijd is dat t bedrijf sluit ze gewoon erop gooien beter kunnen ze aangeven later terug te bellen.

Pluspunten

Veel producten voor realistische prijzen. Snelle levering. Extra's als online fotocursus. Mij lijkt het wel handig dat er ook winkels van het bedrijf zijn zodat je bij problemen toch ook altijd nog langs een winkel kunt

Bij acties moet je wel goed opletten dat je het precies goed doet en op de juiste tijd. Dat vind ik altijd wel een beetje een vervelend iets.

Pluspunten

We werden heel uitvoering en deskundig geïnformeerd over de door ons gewenste cameraset met toebehoren. Bijna anderhalf uur werd er voor ons uitgetrokken. Met dit bedrijf hebben we ook goed ervaringen op het terrein van garantie.

Eigenlijk niet.

Pluspunten

Vriendelijk en deskundige voorlichting. Binnengekomen voor een systeemcamera en ik heb de keuze kunnen maken dank zij de hulp van medewerker Ad Kruize. Ik ging uiteindelijk zeer blij de winkel uit met de Canon EOS 50 en diverse accessoires.

Pluspunten

Prima uitleg en advies met betrekking tot mijn aankoop digitale camera.

Pluspunten

Goed personeel van de receptie en een goede bediening

Op dit moment is alles goed

Pluspunten

Super service en goede kennis over de betreffende camera’s.

Wellicht iets meer vragen over de ervaring van de betreffende klant.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ