Pluspunten

Snelle levering; goede prijsstelling; goede telefonische bereikbaarheid, zelfs tussen de feestdagen .

Pluspunten

De mensen nemen echt de tijd voor de klant en goede prijzen.

Pluspunten

We werden echt super geholpen. De camera gaan we snel verder uitproberen, maar aan de hulp hebben we al veel gehad

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle sirvice

aankoopbedrag word per email verstuurd, vind ik zelf niet fijn

Pluspunten

snelheid van handelen. scherpe prijzen

Pluspunten

Zeer duidelijke bestelprocedure. Doet wat het belooft. Perfecte snelle aflevering. Duidelijke communicatie. In vergelijking met andere websites - laagste prijs.

Pluspunten

Service van een deskundige en zeer geduldige verkoper, die niet alleen de eigen bedachte opties met je doorneemt maar ook binnen het bepaalde budget nog andere opties bespreekt. Kortom, ik voelde me nadrukkelijk als klant bejegend.

Pluspunten

De communicatie zowel via de email als in de winkel zelf verliepen soepel en snel. De service die ze verlenen was ook top, ondanks de drukte wordt er de tijd genomen voor iedere klant. In de winkel in Rotterdam Centrum hebben ontvang je tevens een uur parkeren terug bij aanschaf van een product!

Pluspunten

Uitgebreide toelichting, kennis van zaken, vriendelijk

Pluspunten

Overzichtelijke website Goed bereikbare service Snelle en adequate levering

Pluspunten

Prima service, dag na het plaatsen van de bestelling het pakket al in huis. goed verpakt en veel extra's

GEEN

Pluspunten

Zeer snelle levering, volgende dag al in huis wanneer de vorige avond zeer laat besteld. Ook zeer tevreden van de service and zeker van de camera!

Pluspunten

prima product, goede kwaliteit en service tijdens de verkoop

de klantenservice was wat onvriendelijk aan de telefoon. Mijn vragen zijn verder wel beantwoord en ik ben juist doorverwezen

Pluspunten

-goede uitleg -geen verkooppraatjes -nemen de tijd -beantwoorden al je vragen

-goed kijken of er geen combideals zijn bij accesoires.

Pluspunten

Goede uitleg van de producten. En top service. 1 lens was niet op voorraad maar de volgende dag al geleverd aan huis!

Pluspunten

Goede service, goed bereikbaar, vriendelijk personeel

Pluspunten

Fijne winkel om iets te kopen. De medewerkers nemen alle tijd om de werking van het aan te schaffen artikel uit te leggen.

Pluspunten

Geduldig personeel die verstand had van zake en rustig de tijd nam om alles goed uit te leggen aan mij. Zodat ik de voor mij juiste keuze heb kunnen maken.

Meer kleinere (bij)producten op display waardoor men misschien meer getriggerd wordt om die ook aan te schaffen.

Pluspunten

Camera gekocht in de winkel in Tilburg, werd zeer vriendelijk geholpen en kreeg goede uitleg over het gekochte produkt.

Kamera express mag wat mij betreft nog meer vestigingen openen. online shoppen is snel maar de persoonlijke aandacht iswat mij betreft toch vele malen beter.

Pluspunten

-Laagste prijsgarantie -Vestigingen in de grote steden -goede service -snelle levering -5 jaar garantie

-geen

Pluspunten

Goed bedrijf, je wordt zeer goed geholpen. Ze denken met je mee, welk product en met welke beurs het beste bij je past! Kortom, iedereen moet hier naar toegaan!

Geen...

Pluspunten

Goede service. Ik was eerder al langs geweest over een kapotte lens en ipv mij een nieuwe lens te verkopen hielpen zij mij door te adviseren om eerst te kijken of het gerepareerd kon worden. Daarnaast was de meneer die mij hielp erg aardig en had veel kennis van alle producten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit

Slechte klantenservice

Pluspunten

Enthousiaste kundige medewerkers

bereikbaarheid. Ik was op zoek in Kronenburg maar winkel zit buiten het winkelcentrum.

Pluspunten

fantastische assistentie bij aankoop van een camera en objectieven

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ