3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

deskundige verkoper met goed advies en tips en grote keuze in verschilende merken en goed bereikbaar .

Pluspunten

Erg vriendelijke service!

Pluspunten

goed bereikbaar , vriendelijke bediening , groot assortiment

Pluspunten

Prima bedrijf, Ruime keuze. Zeer vriendelijk en ter zake kundig personeel dat alle tijd voor je neemt om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Top !!

Pluspunten

snelle en deskundige hulp, verkoper begrijpt direct wat je bedoelt.

zou het niet weten

Pluspunten

D3500 dubbelzoomkit (2x Nikon) besteld. Super instap toestel voor de beginnende fotograaf die iets meer wil dan in auto een plaatje schieten. Kamera Express heeft het toestel snel geleverd.

Jammer was het dat ze in de fysieke winkel in Leeuwarden niet alle producten hadden. Begrijpelijk bij een webwinkel maar sommige basis dingen die je verwacht waren er alleen in de high end product klasse. Ook worden in de winkel nergens prijzen genoemd. Die hoor je pas bij het afrekenen, tenzij je specifiek met een lijstje naar binnen gaat.

Pluspunten

Bij Kamera express vind je echt alles voor film en fotografie. Ze hebben overal in Nederland winkels, dus je kunt je ook heel goed laten helpen door vakkundig en vriendelijk personeel. Ook al is het druk, je trekt een nummertje en wordt heel snel geholpen omdat er altijd een heleboel balies in gebruik zijn. Ik kom er al jaren en vind het nog steeds een top bedrijf.

Pluspunten

Goed geholpen tijdens het uitzoeken van een camera, fijne begeleiding en veel keuze mogelijkheden. Ze kijken wat echt geschikt is!

Pluspunten

Echt een SUPERStore!! (Ik ben ik Zwolle geweest) Ik kon echt fijn mijn keuze overleggen, ze hebben de tijd voor me genomen. Uitleg gegeven over het verschil in camera's, lenskeuze, voors en tegen van bijvoorbeel FF ten op zichte van een APS-C. Uiteindelijk met een Fuji X-T20 + 16-55 F2.8 de deur uit gegaan. Super ervaring.

Echt, geen. Alles was tip top voor elkaar. Zelfs NA sluitingstijd.

Pluspunten

Prijs is fantastisch zonder dat de service minder is.

visueel kan de zaak mooier aangekleed worden. Maar dat doet niks af aan het advies en de prijs.

Pluspunten

Verkopers met kennis van zaken. Vriendelijke en geduldige behandeling.

Pluspunten

Snelle en perfecte levering. Topkwaliteit aan de beste prijs

Pluspunten

Deze maand een spiegelreflec camera Nikon D5600 gekocht bij Kamera Express in Cappele a/d IJssel. Werd goed geholpen en kreeg vakkndig uitleg. SUPER

Pluspunten

Uitgebreide uitleg, ze nemen de tijd voor je.

Pluspunten

ervaren medewerkers met veel kennis van zake breed assortiment laagste prijs garantie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en betrouwbare levering.

Website is er lastig qua navigatie.

Pluspunten

Zeer gezellige winkel met een prettige ontvangst balie. Ondanks de drukte nemen de medewerkers ruim de tijd voor je.Ik ben zeer uitstekend geholpen en jullie hebben er weer een klant bij. Uitstekende service en goede kennis van zaken

Bij het afroepen van je nummer tijdens de drukte is dit moeilijk te verstaan. Wellicht een idee om van die electronische schijfjes uit te delen dat wanneer als je aan de beurt ben dat dan jou schijfje afgaat met daarin de verwijzing naar de juiste kassa.

Pluspunten

We zijn keurig geholpen door Johan van vestiging Haarlem. Ondanks de kerstdrukte nam hij de tijd om onze vragen deskundig te beantwoorden. Hij heeft geholpen om een set samen te stellen waarbij we gebruik gemaakt hebben van diverse akties. De verlengde garantie tot 5 jaar en de coupons om online cursus te volgen overtuigden ons. We zijn erg blij met onze camera met lenzen.

Geen.

Pluspunten

goede service en mooie producten

Pluspunten

Altijd netjes en goed geholpen als je in de zaak komt. Ondanks de rukte neemt het personeel alle tijd die nodig is om je te helpen.

Pluspunten

Snelle levering van het product en ook adequaat gereageerd op een vraag die ik stelde.

Pluspunten

Ze hebben laagste prijsgarantie en passen de prijs desgevraagd meteen aan

Pluspunten

Hele prettige bediening; men neemt alle tijd. Camera niet aanwezig in winkel. Werd binnen enkele dagen vanuit centraal punt geleverd waarop direct mail volgde.

Pluspunten

MEDEWERKERS IN WINKEL ANTWERPEN ZEER COMPETENT EN ZEER KLANTVRIENDELIJK

NIKS OP AAN TE MERKEN

Pluspunten

Ik ben in de Store in Arnhem erg goed geadviseerd. Door dit goede advies heb ik nu een camera gekocht die goed past bij mijn fotografie wensen.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ