Pluspunten

- de klantenservice was erg attent, ze hielpen me met alle vragen. ze namen de tijd. ze lieten uitgebreid zien waar alles voor bedoeld was. - het voelde niet als een verkooppraatje maar eerder op een echt gesprek waarbij hij met de klant meedacht. hij had er verstand van.

Ik vond de service bij mij in iedergeval erg fijn. Ik heb eigenlijk niet echt iet op aan te merken. een verbeter punt kan zijn, loop ook is een keer de winkel door? Ze bleven erg vast aan hun bureau waardoor ik niet zeker wist of ik ze kon aanspreken of niet. Al begonnen ze gauw zelf te praten dus is dit eigenlijk helemaal geen groot probleem. Het was een fijne ervaring

Pluspunten

Snelle levering en zorgvuldige verpakking

Pluspunten

Goed geholpen met een duidelijke uitleg over welke camera het best bij mij zou passen.

Pluspunten

Heb een lens bested bij camera express. Is zoals beloofd de volgende dag geleverd. De prijzen zijn zeer scherp en in mijn geval het goedkoopste. Ook 5 jaar garantie op producten waar andere sites maar 2 jaar geven. Het product werd goed en snel geleverd.

ga zo door

Pluspunten

Veel meer dan een webshop: goed en geduldig geholpen in de winkel in Rotterdam door een deskundig medewerker

Pluspunten

Goede en zeer vriendlijke klantenservice en snelle levering.

Pluspunten

Goede prijs, super snelle levering en binnen 1 werkdag reactie op mijn e-mail. Daarnaast krijg ik op het aangekochte product extra garantie. Al met al zijn wij voor 100% tevreden met deze aankoop bij Kamera Express.

Pluspunten

Snelle levering van het product. Snelle beantwoording op vragen via e-mail.

Pluspunten

Super bedrijf. Altijd vriendelijk en goed bereikbaar,ook via de chat van de website erg behulpzaam. Ze hebben ook altijd leuke aanbiedingen. De camera werd dezelfde dag nog verstuurd dus de dag erna had ik hem in huis

Een winkel in de buurt van alkmaar zou leuk zijn!

Pluspunten

Snelle en correcte levering Snel antwoord van de klantenservice al voor de bestelling

n.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

werd goed geholpen goede uitleg

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Altijd aardig

De levering. Ik zou mijn lens een dag na het bestellen binnen krijgen maar dit werd 3 dagen later.

Pluspunten

Goede service, vriendelijk en vakbekwaam personeel, neemt alle tijd om de camera's en toebehoren uit teleggen. Zeer tevreden.

Pluspunten

Behulpzame, vriendelijke verkoper. Verkoper gaf duidelijke uitleg over mogelijkheden nieuwe camera. Erg leuk dat ik bij aankoop van mijn camera , 2 online cursussen cadeau kreeg.

Pluspunten

Kamera Express is een echte aanrader. Goed advies en snelle service

Pluspunten

Degelijke en eerlijke uitleg in de winkel (Antwerpen) Ondersteuning dmv. tijdelijk gratis online cursus. Ruime voorraad in de winkel.

Nieuwste modellen niet voorradig

Pluspunten

Vriendelijk en deskundig personeel. Voor mij is dit de vakfotograaf!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kennis van zaken, fijne mensen die je adviseren en ze hebben gewoon haast alles!

Er werd een alternatief product geleverd ivm niet leverbaar. Dat is in heel goed overleg gegaan, alleen had deze ernstige vertraging en daarover moest ik zelf contact opnemen toen ik in ongewisse bleef wanneer product nu kwam. Dat had een betere afhandeling kunnen hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en duidelijk uitleg en advies over Nikon. Men neemt de tijd voor je.

Pluspunten

Kundig en vriendelijk

Pluspunten

gewoon super

geen niks veranderen

Pluspunten

Prettige aankoopbegeleiding. Goede voorlichting en tips.

Pluspunten

Klantvriendelijk en deskundig

Pluspunten

Snelle levering, snelle afhandeling van retour gestuurde deel, gunstige prijs. Fysieke winkels, alleen jammer dat die niet echt bij mij in de buurt zijn.

Pluspunten

Ik ben heel vriendelijk geholpen en heb goede adviezen gekregen bij de aankoop van mijn compactcamera

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ