Pluspunten

Nieuwe camera gekocht werd keurig geholpen

Pluspunten

Goed en kundig geholpen. Extra fijn om gewenste camera met verschillende lenzen even in de hand te hebben en een goed vergelijk te maken.

Pluspunten

Zeer goed en vakkundig geholpen in Leeuwarden.

Pluspunten

Geweldige service in de vestiging in Den Haag. Nemen de tijd, denken met je mee. Mijn vaste adres voor fotoapparatuur.

Pluspunten

zeer goede uitleg en zeer vriendelijk

Pluspunten

goed en deskundig geholpen, goede adviezen gekregen en ruiling van een cameratas was geen probleem na een paar dagen.

Pluspunten

Goede uitleg + advies. Verkoper nam de tijd.

Pluspunten

snelle service ruime keuze duidelijke uitleg bij elk product

Pluspunten

Goede service, vriendelijke medewerkers

Pluspunten

Uitgebreide, kundige voorlichting.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Goed advies (uitvoerige uitleg en meedenken) - Kennis van de producten en mogelijkheden

Pluspunten

Als van ouds. Zeer uitgebreid assortiment, nette prijzen, goede service, vriendelijk en deskundig personeel. Eigenlijk gewoon de beste fotowinkel van Nederland. Nu met steeds meer fysieke winkels.

Kan niet beter!!

Pluspunten

Super fijn geholpen!

Pluspunten

Het door mij van te voren gereserveerde artikel heb ik in de winkel afgehaald. Zo ben je als klant dus altijd zeker dat je niet voor niets naar de winkel komt. Ook is het handig dat je met creditkaart kunt betalen, want dan geen gedoe met vooraf verhogen van je tegoed.

Hoe de kortingsactie precies werkt die op dit artikel van toepassing was is mij in de winkel niet helemaal duidelijk geworden. Zou handig zijn als daar een duidelijke folder van was.

Pluspunten

Zoals gewoonlijk weer prima geholpen bij Kamera Express in Leeuwarden. Een aanwinst voor Leeuwarden e.o. als fotografie je hobby of werk is.

Pluspunten

vriendelijk geholpen vragen werden goed beantwoord. Rustig de tijd om alles te bekijken

Pluspunten

Zeer snelle en correcte afhandeling. De lens was perfect verpakt . De bezorgdienst verschafte juiste info i.v.m. de tijd van levering . Zaterdagmiddag besteld en maandag al de eerste foto's mee gemaakt . SUPER.

Pluspunten

Kamers Express heeft een goede service en levering. Ik had mijn spiegelreflex camera snel in huis en mijn vragen via de live chat werden goed beantwoord. Er worden leuke combinaties aangeboden zodat je verschillende mogelijkheden en prijzen kan zien.

Pluspunten

Aardige medewerkers met veel kennis van zaken Goed assortiment bereikbaar met ov en auto

Pluspunten

zeer tevreden over de vekoper, goede uitleg

Pluspunten

Vriendelijk en vakkundig geholpen Goede tips voor gebruik camera

Pluspunten

I have bought a new Nikon camera from Kamera-express. I was given good advice at the store in Rotterdam by a very knowledgeable and customer-friendly employee. There was also no pressure to buy the equipment. On top there was also a fast memory card included in the price, which was nice. Overall very satisfied. I will definitely buy more equipment from them in the future.

Nothing really, very satisfied.

Pluspunten

Duidelijke website, veel nuttige informatie per artikel, snelle levering en zeer goed verpakt!

Als ik een verbetertip mag geven: ik zou graag op de site de mogelijkheid zien om de artikelen te vergelijken. In een opslag zien wat de technische verschillen en overeenkomsten zijn.

Pluspunten

vlugge reactie op vragen per email. deskundige hulp en uitleg in de winkel bij aankoop. goede service

eigenlijk geen tot nu toe

Pluspunten

In Den Haag is ook een filiaal van Kamera express, personeel vriendelijk en behulpzaam bij aanschaf van Camera of andere benodigdheden.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ