Pluspunten

Goede informatie over de camera en goede bediening

geen

Pluspunten

Snelle service, goede uitleg mbt camera, goede oplossing bij een verkeerd bestelde camerahoesje die niet om de camera poste

Tot nu toe geen

Pluspunten

Deskundige hulp bij aankoop

geen

Pluspunten

Snelle en accurate levering. Prima product.

geen

Pluspunten

goede produktadvisering, nemen echt de tijd voor je!

Pluspunten

Snelle levering Scherp geprijsd Goed verpakt Veel betaalmogelijkheden

Pluspunten

Prettig en professioneel geholpen in de winkel. Goede informatie en niet fabrikant gebonden.

Pluspunten

Snelle levering en goed advies in de winkel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

In de winkel goed geholpen met de verkoop van een Nikon D810.

Het is alleen mogelijk om vijf jaar garantie op mijn camera te krijgen als ik een review schrijf. Dus bij deze schrijf ik, onder protest, een verbeterpunt. Ik kocht op 21-07-2018 een Nikon D810. Deze camera gaf meteen al een error aan. Ook continu fotograferen in de QC-modus niet mogelijk. Kamera Express wil de camera niet omruilen voor een goed werkend exemplaar. Mij wordt de mogelijkheid geboden deze camera ter reparatie aan te bieden. Ik ben de camera dan vier tot zes weken kwijt. Om deze periode te overbruggen wordt mij de mogelijkheid geboden om een camera te huren à € 50,00 per dag. Dat komt neer op minimaal € 1500,00. Ik vind Kamera Express verre van klantvriendelijk.

Pluspunten

kundig advies en tijd voor keuze maken

klant niet verplichten voor extra garantie review te geven. op zijn minst de klant hiervan op de hoogte stellen. heb immers gemeld dat ik de extra garantie wil !!!!

Pluspunten

Snelle levering, goed aankoopadvies en een uitgebreide aanvullende verzekering op de producten.

Geen.

Pluspunten

Snelle service en goede uitleg.

Pluspunten

goed advies. vriendelijke benadering

Pluspunten

Internetwinkel én echte winkels Ik ben naar de echte winkel gegaan, daar kun je de camera tenminste even vasthouden en krijg je goed advies.

In de advertentie "prijsdoorbraak" staat niet dat de actie maar zeer tijdelijk is!

Pluspunten

Snelle reactie Deskundigheid Bereikbaarheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vervelend dat je zelf je factuur uit moet printen en veel stappen moet zetten om 5 jaar garantie te kunnen krijgen.

Pluspunten

goede service...en prima prijs

geen

Pluspunten

Deskundige en vriendelijke medewerker klantenservice en in de winkel. Snelle correcte afhandeling

geen

Pluspunten

snelle en goede levering, Alles was perfect in orde. Doe zo voort.

Pluspunten

Prima en snelle service

Pluspunten

Werd zeer goed en uitgebreid geholpen. Veel uitleg gekregen

Moest daardoor wel wat langer wachten

Pluspunten

Very good attention. I had a trouble with my camera and they made an excellent postsale guarantee service.

Use the turn tickets at the entrance

Pluspunten

kamera expres Haarlem , hadden niet de compact camera in de winkel wat wij op het oog had.het was tegen sluitings tijd maar toch een camera die wat meer gebruiks mogelijk heden maar de zelfde basisknoppen paken om uitleg tegeven ook advies wat het beste bij ons paste voor makkelijk gebruik. ook nog even voor ons kijken het verschil in accu prijs. zijn advies was omdat we niet in de buurt woonde om deze via de website te kopen. ook de website is top snel leverbaar en goed berijkbaar of snel antwoord via mail

duidlijkheid care plan te aanzien betalen. de tevolgen toute is wat onduidelijk op de site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, vriendelijke medewerkers

nog niet

Pluspunten

Vriendelijk personeel, weten waar ze over praten! Deskundig geholpen door Sterre in Eindhoven i.v.m. aanschaf 2 camera's.

Een achtergrondmuziekje in de winkel zou fijn zijn.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ