Pluspunten

Vakkundig en snel geholpen. Tijdens het verkoopgesprek worden de juiste vragen gesteld en adviezen gegeven, alsmede ook zaken aangehaald die minder positief kunnen zijn en waarmee rekening moet worden gehouden.

Een tip! Houden zo!

Pluspunten

Vlotte en deskundige hulp in alle rust.

Pluspunten

Deskundige vriendelijke medewerkers die de tijd voor je nemen in deze vestiging met Airco! Erg klantvriendelijk in deze tijd

Pluspunten

Kamera Express is having wide selection of photography equipment’s and accessories. They advise in timely and genuine manner. Having stores at many place to go; competitive prices and second hand product too. Also provide service facilities. Its my favourite store.

Nothing

Pluspunten

+ Deskundig advies + Nette behandeling

- Beperkte korting

Pluspunten

goede info bij aanschaf

winkel kan nog wat strakker

Pluspunten

Goede service Verkopers weten waarover ze het hebben Altijd vriendelijk en staan u met raad en daad bij.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlot aan de beurt ondanks drukte

Meer uitleg over het aangekochte apparaat had ik wel op prijs gesteld.

Pluspunten

Professioneel en klantgericht

Pluspunten

Goede Voorraad, hoop keus

Pluspunten

Goede klantvriendelijke verkoper. Hij had er verstand van, nam er de tijd voor, was eerlijk in zijn oordeel (ook al verkocht hij daar mogelijk niet zijn duurste camera mee) Zeer fijne jongeman, die het nog ver kan gaan schoppen!

De site vond ik niet altijd prettig werken. Het laadde duurde lang. En persoonlijk vind ik het onoverzichtelijk door de vele tekst, balkjes, promoties en andere afleidende dingen.

Pluspunten

Professionele verkoopsdienst die dat ook blijft in naverkoop en op een zeer eerlijke manier.

Pluspunten

Goede service en advies.

Pluspunten

Heldere uitleg bij vergelijken van verschillende merken en systemen (Dslr of systeem), goed de voor- en nadelen benoemd. Geen verkooppraatjes, maar gewoon goed advies.

Winkel (Rotterdam) zelf nodig niet echt uit, meer afhaalbalie. Zou meer gedaan mogen worden aan aankleding en showroom waarin je lekker rond kan kijken.

Pluspunten

Men neemt de tijd voor je als klant en dat is prettig. De kennis van de materie is prima.

Pluspunten

prima winkel met vakkundig personeel en voldoende tekst en uitleg kortom zeer goed geholpen.

Pluspunten

op internet al het een en ander opgezocht qua keuzemogelijkheden maar ik wilde toch alles even in het echt zien. Kamera Express hanteert scherpe prijzen en heeft meerdere winkels. Ondanks de drukte werdt er de tijd genomen om alles uit te leggen. Ik ben goed geholpen en zeer tevreden met mijn aankoop!

Pluspunten

- Concurrerende Webshop-prijzen maar toch vele fysieke locaties in Nederland. - Mogelijkheid om artikel zonder koopverplichting te reserveren, zodat je je in de winkel verder kunt laten adviseren. - Gratis parkeren naast de deur (Arnhem XL) - Duidelijke webshop waarop ook alle lopende kortingsacties goed worden aangegeven.

- In de winkel geen mogelijkheid om, bijvoorbeeld als je even moet wachten, camera’s vast te houden en te vergelijken. (natuurlijk wel aan de balie bij een medewerker).

Pluspunten

Medewerkster in Tilburg vroeg ik nog een oude camera wilde inleveren bij de aankoop van de nieuwe camera.

Vraag of de klant een pinbon wil hebben. Ik moest er nu om vragen.

Pluspunten

Goede uitleg en voorlichting Hulpvaardig en vriendelijk Onmiddellijke afhandeling klein probleem, een dag later Camera de volgende dag in huis

Pluspunten

Veel winkels met zeer deskundig personeel naast een uitstekende Webshop. Personeel geeft een eerlijke mening/voorlichting welke voor mij zeer waardevol is gebleken en van een potentiële "mismatch" [lens niet goed genoeg voor de body] weerhouden. Zeer ruime keuze en het meeste uit voorraad leverbaar. Huur service met prima voorwaarden indien je besluit het huursucces te bevestigen met de aankoop van hetzelfde product.

Tip. Graag een Superstore tussen A'dam en R'dam :)

Pluspunten

Pluspunten

Zeer vakkundig en goed geholpen. Verkoper Michel nam alle tijd en wist feilloos het juiste product aan te raden.

Pluspunten

Je word netjes geholpen, en ze hebben een super assortiment. En volgens mij zijn ze de goedkoopste.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ