Pluspunten
Vorige week ben ik voor het eerst langs geweest bij Kamera-Express in Wilrijk voor een camera aan te schaffen. Eerst heb ik de producten die ik wou opgezocht op de website. Hier kreeg ik alvast veel uitleg tijdens een chatconversatie met een van de medewerkers, zeer fijn! Zelf vind ik het fijner om het materiaal in de winkel zelf te gaan halen dan online te bestellen, dat heb ik dan ook gedaan. Ik kwam voor de eerste keer binnen bij Kamera-Express in Wilrijk en ik had onmiddellijk al een goed gevoel. De werknemers zijn erg vriendelijk en vooral behulpzaam. Daarnaast merk ik ook dat Kamera-Express ook steeds de prijs wat lager probeert aan te bieden dan de concurrenten. Aangezien ik al wist wat ik wou, duurde het niet lang voor de medewerker om de producten boven te halen. Uiteindelijk stelde de medewerker nog voor om eventueel samen het toestel nog eens te bekijken wat ik zeer fijn vond. Daarnaast kreeg ik ook nog wat handige tips en feedback mee. Uiteindelijk ben ik buiten gestapt met een volle zak en een zeer gerust gevoel! (ondanks ik vervolgens blut was haha...) Ik raad deze winkel dan ook zeker aan! Je wordt hier onmiddellijk geholpen en de medewerkers weten perfect welk product bij jou past! TOP!
VerbeterpuntenEen verhuurdienst in Wilrijk zou enorm handig zijn! :-)