Pluspunten

Zeer deskundige hulp en ondanks een drukke zaterdag wordt er de tijd voor je genomen en ontstaan er toch ook geen lange wachttijden!

Geen!

Pluspunten

Fijn geholpen. Een mankement aan mijn camera werd direct gerepareerd. De lens moest worden vervangen en hierin werd ik uitstekend geadviseerd. Er werd de tijd voor me genomen en ik kreeg de factuur direct in mijn mailbox.

Weinig. Evt. service voor advies en kalibratie. Zou ik zeker *regelmatig* gebruik van maken.

Pluspunten

Voor het eerst een spiegelreflexcamera gekocht Nikon D5600 Ik kan nu al prachtige mooie foto's mee maken. Foto's overzetten naar mijn smartphone gaat ook geweldig! TOP aankoop!!!

Pluspunten

Easy to understand in website,

Sometime difficult to understand because of website is in Dutch and I am using google crome which easily translate in english.

Pluspunten

goede snelle service

Pluspunten

Zeer ruim assortiment. Altijd uit voorraad leverbaar. Snelle service.

Geen idee.

Pluspunten

Mooie winkel, waar ik zeer prettig geholpen ben. Ze hebben kennis van zaken en nemen de tijd om het je goed uit te leggen.

Pluspunten

Deskundig personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verstand van zaken, goede uitleg en adviezen.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit, duidelijke site

Pluspunten

Vriendelijk en vakkundig personeel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes geholpen door de mw. Hij gaf duidelijke informatie over de verschillen tussen twee gelijke producten van verschillende merken. Zonder sturing te geven de voor- en nadelen benoemen, dat is zoals het hoort. Ik wist al wat ik wilde aanschaffen, maar ik had hoe dan ook de vrije keus. Tevreden met mijn aankopen naar huis.

Pluspunten

Fysieke winkel

Bij het terugbrengen van ongebruikte artikelen geen tegoedbon geven maar het betaalde geld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk geholpen in de winkel.

Wijs de klant er op dat het verstandig is om bij aankoop van een camera meteen een geheugenkaart mee te kopen, want deze zit niet standaard bij de camera

Pluspunten

- Goede uitleg over het product - Duidelijke uitleg wat je nodig hebt om het product te gebruiken

- Geen

Pluspunten

Pluspunten

Eos 80D, Sigma 18-300 gekocht (10/07/2018) via webwinkel Kamera express Antwerpen, zeer snelle levering in Noord-Frankrijk (13/07/2018) Nette verpakking en goede inhoudsbescherming. Apparaat en objectief dat overeenkomt met beschrijvingen, officiële invoer met facturen, BTW en garanties.

Een meertalige site zou welkom zijn.

Pluspunten

vakkundig personeel, fijne sfeer en goede uitleg zonder enige verplichting

Pluspunten

goede service, snel geholpen, ruim assortiment

Pluspunten

Canon Powershot SX730 gekocht. Ik heb weinig kennis van fotografie maar ik ben uitstekend geholpen met het maken van een keuze. Er zijn zoveel verschillende kamera's te koop dat je door de bomen het bos niet meer ziet als beginner. De verkoper hielp mij bij het in beeld brengen van mijn wensen waardoor ik een keuze kon maken. Ook nam hij alle tijd ook al was het druk in de winkel in Arnhem.

Pluspunten

prima erg goed geholpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Als er problemen zijn lossen ze die heel netjes op. Zo had ik op advies van een medewerker toch een andere camera gekocht dan waar ik in eerste instantie voor kwam omdat hij daar enthousiast over was. Ik was uiteindelijk niet tevreden ermee en dit is heel netjes opgelost door hem toch te mogen ruilen voor de camera die ik wel graag wilde hebben.

personeel moet meer op een lijn zitten met de product adviezen die er gegeven worden. Iets wat de ene juist heel erg adviseert spreekt de ander heel erg tegen.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ