Pluspunten

Prima service in de winkel in Eindhoven.

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Direct en snel contact. Geen uitgebreide verkooppraat, goed advies.

Pluspunten

Ik heb mijn online bestelde camera Sony HX400V binnen. Het bestellen via de site leverde geen enkel probleem op en de camera was de volgende dag binnen. Alles was aanwezig en netjes verpakt. Accuraat en snel werk dus van Kamera Express!

Aanbieding was 5 jaar garantie. Ik zie nu dat je daar online wel het ern en ander moet regelen. Dat vind ik jammer. 5 jaar garantie is 5 jaar garantie en daar zijn verplichte reviews e.a. zaken niet op zn plaats.

Pluspunten

Snel en duidelijk geholpen. Deskundige mensen die de tijd voor je nemen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijk en deskundig. ruime voorraad.

klant niet laten wachten.

Pluspunten

In de XL winkel geweest in Amsterdam. Goed advies en mooie winkel. Uitgebreid de tijd om het product door te nemen.

Het product gereserveerd maar met een extra vraag kun je alleen een centraal nummer bellen. Het zou handig zijn als je dan ook de winkel zelf kan spreken.

Pluspunten

Vakkundig personeel

Pluspunten

Het is zo fijn dat het mogelijk is om naar een fysieke winkel te gaan. Bij binnenkomst van Kamera Express eerst een nummer moeten pakken, wel zo eerlijk en was ik snel aan de beurt. Op internet had ik een camera gezien die ik wilde kopen. Na het advies van de medewerker van Kamera Express toch afgezien van deze camera. Het was zeker niet dat hij mij iets wilde verkopen, maar de mogelijkheden met de camera die ik eerst in gedachte had waren veel minder. Kortom: een goed en eerlijk advies waardoor ik veel meer plezier uit mijn camera kan halen dan ik misschien bij mijn eerste keus had kunnen doen. Een bezoek aan de fysieke winkel van Kamera Express is het waard!

geen

Pluspunten

Very helpful staff. Very good deals. They try to give the best deal possible for the customer.

N.A.

Pluspunten

Goede, uitgebreide collectie camera's. Vakkundig personeel.

Geen.

Pluspunten

Goede klantenservice die je snel te woord staat. Ook werd mijn camera de volgende dag bezorgt en werd het aangetekend verzonden. Echt een super webwinkel, ik zou het iedereen aanbevelen

Niks

Pluspunten

Goed advies en snelle service. Gisteren via webshop een camera besteld en vanmiddag opgehaald bij het gekozen afhaalpunt.

Pluspunten

Geweldige prijzen, goeie service, geen onnodige (pushende) bijverkoop. Betrouwbaar advies.

Pluspunten

Werd direct aangesproken en goed geholpen. Wat niet op voorraad is wordt thuis bezorgd, gewoon top service.

Pluspunten

professioneel en vriendelijk

Pluspunten

Good store en super mooi personeel

Pluspunten

Ik werd heel prettig geholpen bij Kamera Express in Breda. De reservering was netjes verwerkt. Ik kreeg goede adviezen en uitleg. Er werd echt de tijd voor genomen. De Nikon D7500 met de Nikkor 18-200mm 3,5-5,6 bevallen mij goed! Goed product voor de prijs. Het kantelbare scherm met touchscreen is ontzettend handig.

Pluspunten

Behulpzaam

Pluspunten

kennis van zaken en vriendelijk personeel

Pluspunten

Zeer klantvriendelijke medewerkers, heel.erg behulpzaam. Super assortiment,fijne winkel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima geholpen.

Balies verspreid, je hoort slecht wanneer jouw nummer wordt omgeroepen.

Pluspunten

Vriendelijk en snel geholpen.

Pluspunten

Ruim opgezette overzichtelijke shop met zeer klantvriendelijke experts. Kwam met inruil van een Canon camera set kijken voor een lichtere en makkelijkere compact camera, de Panasonic DMC-TZ100. Zeer prettig geholpen en voorgelicht door de verkoper en de inruilprijs gekregen welke ik voor ogen had. Kortom een fijne, goed bereikbare zaak en een benadering richting klant die zeer goed, vakkundig en klantvriendelijk is!

N.v.t.

55 Essebaan