Pluspunten

Vakkundig advies en verkoopster neemt voldoende tijd voor klant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede voorraad, kundige verkopers

geen

Pluspunten

Vandaag hebben we een geavanceerde compact camera gekocht na deskundig advies van verkoper Erwin in superstore te Rotterdam . Onze keuze is gevallen voor de Panasonic DMC-TZ100. Daarnaast hebben we nog leuke accessoires gekocht.

Pluspunten

André, van Kamera Express Haarlem, heeft mij erg goed, deskundig en vriendelijk geholpen bij het maken van de juiste keuze voor een spiegelreflexcamera, zonder hierbij het duurste product aan te prijzen. Hij nam ruim de tijd om alles van de camera en lensen goed uit te leggen. En wees ons ook op de mogelijkheid van extra garantie en verzekering. Kortom blij met de aankoop bij Kamera Express Haarlem.

Pluspunten

Zeer tevreden met mijn Sony DSC-RX 100 mark V. Handige kamera om altijd bij je te hebben. Prachtige 4K filmbeelden. Prettig geholpen met vakkennis.

Doorgaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlot en direct geholpen

kocht er fototasje bij; is veel te ruim.dat had verkoper aan kunnen geven.

Pluspunten

reservering ook na 24 uur nog beschikbaar voor ons ivm Paasdagen. Ter zake deskundigen aan de balie. Snelle actie n.a.v. vragen omtrent andersoortige tas.

geen

Pluspunten

Goed advies Persoonlijke aandacht Nemen ruim de tijd voor je

Pluspunten

Geen verbeterpunten op dit moment

Pluspunten

Uitstekende kennis van medewerkers; we hebben er een full-frame camera gekocht, en ze hebben ons uitstekend geholpen met de keuze van de camera en de lenzen

de wachttijd op medewerkers kan op sommige momenten net even wat langer zijn.

Pluspunten

Betrouwbaar bedrijf. Deskundig en vriendelijk personeel, wat ons gelijk iets te drinken aanbood. Meedenkend mbt het inruilen van een oude camera. Kortom: een fijn bedrijf.

Pluspunten

Ze hebben alle tijd voor je en geven goede uitleg

Pluspunten

-Service in winkel

Pluspunten

Enorm aanbod in allemprijsklassen, uitgebreide beschrijvingen bij de producten, snelle levering en door heel het land winkels waar je producten ook kunt “voelen” voor je ze koopt.

Pluspunten

Vriendelijk geholpen, nemen de tijd voor je. Uitleg op maat.

Duidelijk overzicht maken van pakket aanbiedingen voor een bepaald product. Niet alle aanbiedingen opgesomd.

Pluspunten

Veel vakkennis, uitgebreid assortiment

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst, grote sortering artikelen en deskundig personeel, goede keus, nu afwachten of deze aan de verwachtingen voldoet.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over Kamera express (Zwolle). Het personeel is erg vriendelijk, kundig en het belangrijkste is dat ze alle tijd voor je nemen. De workshops die ze geven zijn echt een aanrader.

1. Bij problemen of vragen, kan je de winkel zelf niet opbellen, maar gaat het via een algemene klantenservice. In sommige gevallen is dit erg onhandig. 2. het is bekend dat workshops in de fotografie prijzig zijn, maar als de prijs iets gunstiger wordt, kunnen meer mensen deelnemen. Dit kan gunstig zijn voor de omzet, omdat meer mensen ervaring/ kennis op doen en nieuwe dingen zullen aanschaffen.

Pluspunten

Lens besteld, en hij was de volgende dag geleverd top bedrijf!

geen

Pluspunten

Competitive pricing on all products. Great customer service both online and in the store.

Have more staff members in stores because sometimes there are many customers waiting but only a couple of staff to help.

Pluspunten

Top service! Ik twijfelde tussen 2 camera's. Beiden voor mij besteld; na kundig advies en vergelijking mijn keuze gemaakt. Helmaal blij mee.

Pluspunten

Woensdagavond om 20u een Gopro hero 6 besteld bij Kamera Express. Ging super eenvoudig via de site. Donderdagmiddag al geleverd. Goede service! Helemaal blij. Ook een prettig idee is dat er een winkel in de buurt zit waar je naar toe kan in geval van problemen.

Pluspunten

deskundige medewerkers. ouderwetse fysieke winkel. heel veel op voorraad.

ik was teleurgesteld over de inruil die men bood voor mijn vorige camera.

Pluspunten

Wij kwamen binnen met heel veel vragen. Er werd alle tijd voor ons genomen en alles werd rustig uitgelegd. Ook werden er door de verkoopster nog wat merken vergeleken. Wij hebben hierdoor de juiste keuze kunnen maken.

Misschien zouden ze na de aankoop kunnen helpen met wat basis instellingen. Daar hebben ze er veel verstand van. Maar was voor ons wel wat gepuzzel. Maar we hebben het ook niet gevraagd, dus misschien als we dat hadden gevraagd dat ze dat wel wilden. Maar zou mooi stukje service zijn, wanneer het aangeboden zou zijn.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ